zomber
Użytkownik
na tej stronie wszystko dokładnie opisane krok po krokupewnie tyle samo co dotpay (sms premium) czyli sms wartosci 10.98 z tego mamy ok 4zł resztę bierze operator i pewno teraz tak samo będzie
https://www.mpay.pl//
na tej stronie wszystko dokładnie opisane krok po krokupewnie tyle samo co dotpay (sms premium) czyli sms wartosci 10.98 z tego mamy ok 4zł resztę bierze operator i pewno teraz tak samo będzie
Przed chwilą próbowałem wpłacić w tym betgun, podało mi numer zadzwoniłem i po chwili przyszedł mi sms że nie mam jeszcze konta w Mpay, więc s sumie sam niewiem...Nietrzeba miec konta w Mpay`u ale usluga jeszcze jest testowana i z Orange niewplacicie.
można też będzie wpłacać do PayMaker a od nich szybki przelew na MB i do bukmachera z czasem na pewno jeżeli zacznie to funkcjonować to większość bukmacherów wprowadzi tą opcje płatności bo przecież im zależy aby wyczyścić nasze kontaCiekawa metoda oby wdrożyli ją w innych bukach. Znakomity pomysł. Na początku nie mogłem zlecić tej wpłaty bo pisało że nie jestem ich użytkownikiem. Musiałem podać 2-krotnie pin i pisze że mam 5 zł gratis w portmonetce.
mają taką promocje co 50 osoba dostaje 5zł gratisCiekawa metoda oby wdrożyli ją w innych bukach. Znakomity pomysł. Na początku nie mogłem zlecić tej wpłaty bo pisało że nie jestem ich użytkownikiem. Musiałem podać 2-krotnie pin i pisze że mam 5 zł gratis w portmonetce.
Luniu no i co wpłaciłeś?? a skąd wziąłeś ten PIN? ocb?Ciekawa metoda oby wdrożyli ją w innych bukach. Znakomity pomysł. Na początku nie mogłem zlecić tej wpłaty bo pisało że nie jestem ich użytkownikiem. Musiałem podać 2-krotnie pin i pisze że mam 5 zł gratis w portmonetce.
pomyłka PayMakera co to jest to PageMaker
potwierdzasz swoim pinem telLuniu no i co wpłaciłeś?? a skąd wziąłeś ten PIN? ocb?