>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

płatności przez kom

R 125

roger12

Użytkownik
hmm chce wpłacić 30zł z tego pobiera mi 10zł drogo;/
edit. wiadomo już ile jest minimalna wpłata tym sposobem płatności 16zl??

kubota 76

kubota

Użytkownik
Hmm z czego widze w betgun da się tak zapłacić i prowizja z 16zł to tylko 16groszy ???? Myślę że skorzystam...

I z czego widziałem to klika się sposób wpłaty mPay i generuje się numer dzwonimy i chyba kasa na koncie betun jest ?? czy dobrze mówię ??

szymongigant 1

szymongigant

Użytkownik
Jeśli to prawda to już się bierę za wpłatę przez telefon naprawdę było by to bardzo dobre rozwiazanie dla osób które nie posiadają konta w banku internetowym a też im sie nie chce wpałcać w banku stacjonarnym!! ???? Ja akurat posiadam konto w banku ale ostatnio cos 0 na koncie;)
Zadzwoniłem bo chciałem dokonać wpłąty ale wyśtwietlił mi się tylko napis w tel:Usługa testowa tymczasowo niedostępna.Zlecił może ktoś już wplate tym sposbem??

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Nietrzeba miec konta w Mpay`u ale usluga jeszcze jest testowana i z Orange niewplacicie.
Przed chwilą próbowałem wpłacić w tym betgun, podało mi numer zadzwoniłem i po chwili przyszedł mi sms że nie mam jeszcze konta w Mpay, więc s sumie sam niewiem...

luniu 20

luniu

Użytkownik
Ciekawa metoda oby wdrożyli ją w innych bukach. Znakomity pomysł. Na początku nie mogłem zlecić tej wpłaty bo pisało że nie jestem ich użytkownikiem. Musiałem podać 2-krotnie pin i pisze że mam 5 zł gratis w portmonetce.

zomber 9

zomber

Użytkownik
Ciekawa metoda oby wdrożyli ją w innych bukach. Znakomity pomysł. Na początku nie mogłem zlecić tej wpłaty bo pisało że nie jestem ich użytkownikiem. Musiałem podać 2-krotnie pin i pisze że mam 5 zł gratis w portmonetce.
można też będzie wpłacać do PayMaker a od nich szybki przelew na MB i do bukmachera z czasem na pewno jeżeli zacznie to funkcjonować to większość bukmacherów wprowadzi tą opcje płatności bo przecież im zależy aby wyczyścić nasze konta

zomber 9

zomber

Użytkownik
mają taką promocje co 50 osoba dostaje 5zł gratis

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Luniu no i co wpłaciłeś?? a skąd wziąłeś ten PIN? ocb?

zomber 9

zomber

Użytkownik
Jak zostać
Jak zostać użytkownikiem
Poniżej znajdziesz dokładne informacje jak zostać użytkownikiem mPay. Kliknij na obrazek, aby otrzymać więcej informacji.
W chwili obecnej usługa dostępna jest tylko dla użytkowników sieci komórkowych Plus (Simplus i MixPlus), Sami Swoi, PLAY oraz mBank Mobile.

szymongigant 1

szymongigant

Użytkownik
Ofetra jednak nie dostępna jak narazie dla uzytkowników sieci Orange szkoda ale mam nadzieje że niedługo taka opcja bedzie dostępna napewno zyskają na kilijentach ;)

Do góry Bottom