see-you-later
Użytkownik
Jak plus moze korzystac, to chyba Play tez ? Bo to jest na antenach Plusa.
Dokładnie tak, to by było zbyt piękne dla użytkowników mixplusa.z tego co teraz czytam na tych wszystkich mpay itp... to zeby zasilic konto mpay trzeba zrobic normalny przelew ... dopiero potem jk masz kase to mozesz komorka wydawac dyspozycje ze masz zaplacic przez telefon ale faktycznie biora ci kase z mpay.
Mi sie wydaje, z tego co wyczytalem u PayMakera na stronie ze zasilanie konta przez telefon jest chwilowo niedostepne, lecz ogolnie dostepne, moze sie myle, ale tak widzialemJest dokladnie tak jak napisal jawek. Pierw trzeba przelac przelewem kase na mpay i dopiero potem telefon wplacac;p
Bajki, pisałem już wcześniej że musi operator na tym zarobić i państwo także swoje zabierze. Operatorzy i państwo to nie organizacje dobroczynne, nie zrezygnują ze swoich profitów na rzecz osób grających w zakładach bukmacherskich. Organizatorowi takiej płatności pozostaje jakieś 50% wartości smsa. Wiemy że bukmacher także nie jest organizacją dobroczynną i nie dołoży drugie 50% żeby nam zasilić konto taką sumą jaka została nam pobrana z telefonu. Chyba że była by to jakaś promocja gdzie wpłaconą w ten sposób kasę trzeba ileś tam razy obrócić. Wtedy taka forma depozytu nie była by już atrakcyjna dla tak sporej grupy osób. Jak dla mnie trochę bez sensu płatność, bo gdzie to później wypłacić? Jeżeli na konto bankowe to muszę je posiadać, a jeżeli je posiadam to mogę przecież wpłacać przelewem. Tak samo z innymi płatnościami. Sorry, ale takie rozwiązanie jest dobre dla dzieci, którym mama nie chce dać pieniędzy do ręki bo wie, że zaraz dziecko je przepuści, ale już kartę do telefonu kupi, bo musi mieć kontakt z dzieckiem. Co za problem dla dorosłego człowieka założyć sobie konto w banku i wpłacić tam 100zł lub jakąś inną sumkę. Jak myślicie po co wymyślili np. przelewy24 czy płatności kartą kredytową/debetową przez internet? Chyba po to aby płatność odbywała się w czasie rzeczywistym.nie prawda bo jeśli operatorem będzie jakiś koncern z malty czy coś to będzie na bank 100% niemalże ????