>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

płatności przez kom

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
z tego co teraz czytam na tych wszystkich mpay itp... to zeby zasilic konto mpay trzeba zrobic normalny przelew ... dopiero potem jk masz kase to mozesz komorka wydawac dyspozycje ze masz zaplacic przez telefon ale faktycznie biora ci kase z mpay.
Dokładnie tak, to by było zbyt piękne dla użytkowników mixplusa.

lipek14 0

lipek14

Użytkownik
Dobra ja sie nie moge połapać strasznie to skomplikowane po kolei może
1. zakładam konto w paymaker
2 potem wpisuje kod na telefonie jakis i pin zatwierdzam
3 wchodze na mpay.pl, klikam ze to pierwsze logowanie wpisuje numer telefonu i pin, potem daje sobie nazwe uzytkownika i hasło nowe, i nie wiem skąd mam na koncie 5zł ;))
panowie co dalej ?? jak moge to przelać na betgun ??

igorini 12

igorini

Użytkownik
Jest dokladnie tak jak napisal jawek. Pierw trzeba przelac przelewem kase na mpay i dopiero potem telefon wplacac;p
Mi sie wydaje, z tego co wyczytalem u PayMakera na stronie ze zasilanie konta przez telefon jest chwilowo niedostepne, lecz ogolnie dostepne, moze sie myle, ale tak widzialem ;)

S 24

snuz123

Użytkownik
Faktycznie to co jawek napisał to ma sens i nie ma ;x
Bo jak bierze się w betgun opcje wpłaty przez mpay to wcale nie trzeba się logować, tylko wydaje mi się, że ciągle numer jest ten sam , ale kwota musi być zakodowana w kodzie stronki tak więc jak na mój gust jawek nie ma racji tym razem ????

jawek 313

jawek

Użytkownik
tzn mi sie tak wydaje ???? ale fajnie jakby cos takiego bylo ???? kiedys juz bylem na stronce mpay i bylo ze jest mozliwosc zasilenia przez komorke. jakis rok minal i nic sie nie zmienilo...

R 125

roger12

Użytkownik
kiedyś właśnie również pamiętam że do jakiegoś buka mieli wprowadzić tego typu wypłaty ale do dziś im to nie wyszło bo np. wpłacam kasę przez fona i co muszę wygraną później również tą samą drogą wypłacić czyli co też na fona chyba żeby było inaczej w sumie fajne by to było raz nawet trafiłem telekod od na kartę Za 30zł do Plusa i za free miałem doładowanie albo matka mi zasiliła konto w fonie 100zl i przed końcem ważności miałem ponad 40zł wtedy to się przydaje ale tak o specjalnie do tego to sie nie opłaca bo jak ktoś doładuje do buka nie wiem tam 30zł z tego ma tylko ok 20zł 10 idzie juz lepiej podejść do Punktu i pościć kupon za 30zł

S 24

snuz123

Użytkownik
Powiem tak, raczej jajco z tego będzie. Rozmawiałem z kolesiem z betgun , powiedział, że sam nie wie jeszcze jakby to wyglądało ale powiedział tak:
że w niektórych miastach można tym sposobem płacić za kartę postojową lub parking, tyle że trzeba mieć na koncie tym pieniądze, tak więc wydaje mi się ,że telefon jest tu użyty jako narzędzie do potwierdzania transakcji. Myślę, że nie ma żadnego operatora w Polsce komórkowego, który pokrył by tak wysoki &quot;impuls&quot; , z tego co się orientuje nie ma większych niż 10,98 z vat czy coś koło tego. Tyle ode mnie i raczej proponuje dać se na luz i odetchnąć, że nikogo już nie skorci ta metoda , zwłaszcza abonamentowców ????

S 24

snuz123

Użytkownik
przecież tam nie doładujesz wszystkimi telefonami, być może tylko plusem ale też pewności nie mam a nikt nie potwierdził dotychczas

igorini 12

igorini

Użytkownik
z Dotpaya korzystalem, dzwonisz pod numer, czekasz wyznaczony czas by nabilo kaske, i kasa jest, wiec moglo by przez Dotpay to dzialac.

S 24

snuz123

Użytkownik
Igorini a dzwoniłeś z komórki ? Jeśli tak to z jakiej sieci i powiedz czy musiałeś przedtem aktywować konto za jakieś 10 zł chyba czy coś

igorini 12

igorini

Użytkownik
z komórki, Plus GSM, nie aktywowalem nic, ale wydaje mi sie, ze dotpay obsluguje kazdy numer, tylko tam np. Betgun (przy moim zalozeniu) mialby wtedy jeden wspolny numer do polaczenia sie, ale do tego Order Number - czyli cos w rodzaju numeru polaczenia, ktory wpisywalo by sie podczas polączenia z automatem. Po zakonczeniu rozmowy wysyłało by sie maila do supportu z order number, oni by sprawdzali czy z takiego &quot;ordera&quot; wplynely pieniadze, jesli tak, to dodawali by kase.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Takie coś nie masz szans wejść w życie dla zakładów bukmacherskich. Chyba że będzie uznawane tylko 50% pobranych pieniędzy z karty tel.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
nie prawda bo jeśli operatorem będzie jakiś koncern z malty czy coś to będzie na bank 100% niemalże ????
Bajki, pisałem już wcześniej że musi operator na tym zarobić i państwo także swoje zabierze. Operatorzy i państwo to nie organizacje dobroczynne, nie zrezygnują ze swoich profitów na rzecz osób grających w zakładach bukmacherskich. Organizatorowi takiej płatności pozostaje jakieś 50% wartości smsa. Wiemy że bukmacher także nie jest organizacją dobroczynną i nie dołoży drugie 50% żeby nam zasilić konto taką sumą jaka została nam pobrana z telefonu. Chyba że była by to jakaś promocja gdzie wpłaconą w ten sposób kasę trzeba ileś tam razy obrócić. Wtedy taka forma depozytu nie była by już atrakcyjna dla tak sporej grupy osób. Jak dla mnie trochę bez sensu płatność, bo gdzie to później wypłacić? Jeżeli na konto bankowe to muszę je posiadać, a jeżeli je posiadam to mogę przecież wpłacać przelewem. Tak samo z innymi płatnościami. Sorry, ale takie rozwiązanie jest dobre dla dzieci, którym mama nie chce dać pieniędzy do ręki bo wie, że zaraz dziecko je przepuści, ale już kartę do telefonu kupi, bo musi mieć kontakt z dzieckiem. Co za problem dla dorosłego człowieka założyć sobie konto w banku i wpłacić tam 100zł lub jakąś inną sumkę. Jak myślicie po co wymyślili np. przelewy24 czy płatności kartą kredytową/debetową przez internet? Chyba po to aby płatność odbywała się w czasie rzeczywistym.

Do góry Bottom