miko_mu
Forum VIP
[1x2] FC Barcelona - Chelsea FC 1.70 3.50 5.00
[Awans] Barcelona - Chelsea 1.55 2.20
Kursy by bet-at-home
[Awans] Barcelona - Chelsea 1.55 2.20
Kursy by bet-at-home
Zobaczymy jaki twój typ będzie miał odniesienie do rzeczywistości :jezora: Mam nadzieję, że niewielkie. Jeśli Barca chce być w finale to musi koniecznie wygrać u siebie i to najlepiej 2 bramkami. Aczkolwiek ja i 1 bramkowym zwycięstwem bym się zadowolił. Jeśli chłopaki zagrają na swoim wysokim poziomie to spokojnie powiozą Chelsea na CN :spokodfhgfh:Mój typ na pierwsze spotkanie: remis
Nie no daj spokoj liga to co innego i punkty zdobyte w niej na wyjazdachChelsea to drużyna która na obcych boiskach radzi sobie równie dobrze (a nawet i lepiej) niż u siebie. Ma to miejsce w lidze, gdzie 35 pkt zdobyła na wyjazdach, a 32 u siebie, a także w ćwierćfinale tegorocznej LM
Mój typ na pierwsze spotkanie: remis
No to błysnąłeś chłopie, nie ma co ???? :spokodfhgfh: Fakt, iż spotkanie będzie rozgrywane na Camp Nou na pewno jest atutem dla Chelsea... Widać, że prośby Jabola nie poskutkowały. No, ale co zrobić kiedy tu tylu "znafcuf" :jezora:Ja stawiam w tym meczu X, gdyż nie sądzę, aby Chelsea dała sobie odebrać "chociażby" remis, tym bardziej, że grają na Camp Nou, więc będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony i strzelić przynajmniej jedną bramkę. Po prostu : mój typ X. Czy się sprawdzi, to się okaże w najbliższej przyszłości.
Ja stawiam 1, gdyż nie sądzę, by Barca na własnym stadionie dała sobie odebrać zwycięstwo, tym bardziej, że grają na Camp Nou, więc będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony i strzelić przynjamniej jedną bramkę więcej niż Niebiescy.Ja stawiam w tym meczu X, gdyż nie sądzę, aby Chelsea dała sobie odebrać "chociażby" remis, tym bardziej, że grają na Camp Nou, więc będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony i strzelić przynajmniej jedną bramkę.
haha następny znawca ???? Ja bym się przyjrzał ofensywie Barcelony, która jeśli będzie miała swój dzień to strzeli Chelsea 5 bramek choćby nie wiem jak bronili i na Stamford pojadą już na wakacje. Tu nie wystarczy odciąć Messiego bo są jeszcze Eto, Henry, Iniesta, Xavi, Alves. Jednak kilku zawodników do upilnowania :jezora:Hiddink chyba juz zna pewno odchodzi z chelsea po tym sezonie i bedzie chcił cos pozostawic więc niema co bardzo liczyc bardzo na meczące podania barcy bo chelsea bedzie na to przygotowana.
Ja bym raczej przyjrzał sie ofensywie chelsea jesli beda mieli dzien strzela 2 gole na wyjezdzie i sprawa moze byc rozstrzygnieta