Ale że nikt nic z tym nie zrobi że strona dalej działa, możę jacyś naiwciacy dalej wpłacają kasę a wypłat zero, to tak jakby ktoś otworzył sklep internetowy czy na Allegro sprzedawał, ludzie by pozapłacali za towar a towaru by nie wysyłali, tydzień dwa i zaraz by sie posypały skargi na policje czy do innych unstytucji i forma by została nawiedzona przez odpowiednie kontrole a stronke by moment zawiesili a tutaj nic sie nie dzieje. Wiadomo żę do polskiej policji nie zgłosisz bo to tak jakbyś zgłosił że sprzedali ci szałwie zamiast marychy ale na słowacji czy tej kostaryce chyba są jakieś urzędy gdzie można to zgłosić przecież tak nie może być że firma niewypłącalna a dalej ludzie wptapiają tak kase licząc na te bonusy, przecież ktoś to dalej administruje, wrzucają nowe bannery, ktoś wypłąca z konta te kase co napływa nowa, można chyba jakoś namierzyć oszustów,
A najgorsze że do otobet dołączył w tym samym czasie prawdopodobnie INTRAGAME też od paru dni nie da sie wypłacać kasy a miałem tam też nazbierane sporo , póki co support jeszcze rozmawia i o kasie teżale tylko piszą że to "przejściowe kłopoty TECHNIICZNE" ze skrillem tyle że jak chce wpładcić to
skrill jak trzeba działa tylko do wypłacania to nie da sie zakceptować zlecenia,
Jak pech to pech, nieszczęścia chodzą parami zanosi sie na to że strace zarobek z kilklu miesięcy, na szczęście swojej kasy nie wtopiłem bo od paru ładnych miesięcy nic nie wpłacałem tylko pomnażało sie to co jest ale i tak szkoda, żęby człowiek wypłacił z miesiąc temu było by wszystko ok a tak psu w du.e ładnych pare kółek