I nie zrealizuja...ja czekam od 2 listopada heh..mi juz sie nie ludzeNie są znacznie dłużej (przynajmniej w moim przypadku).
Na przestrzeni 2 tygodni zleciłem 3 (takiej samej wielkości) wypłaty i "tylko" ostatniej, z 27 października nie zrealizowali do tej pory.
SBR czeka na skargi, gracze czekają na wypłaty, Otobet czeka na depozyty. "Wszyscy czekają a iść dalej nie ma komu" - Paulo Coelho.pewnie czekają na większą ilość skarg,to i tak już kwestia czasu kiedy ranga F im wskoczy.
A skad ty to wziales?? I wogole nie liczcie na to ze dostaniecie wogole jakas kase od nich tym bardziej jeszcze plus odsetki za zwkloke...Generalnie nie ma czym się martwić, przecież kasa i tak leci, przypomnę:
Koleją unikalną na rynku funkcjonalnością będzie wdrożenie systemu gwarancji terminowości wypłat polegającym na powiększaniu o określony procent wartości wypłaty Klientów za każdy dzień zwłoki.
Dziękujemy za wyrozumiałość i życzymy wysokich wygranych.
Z poważaniem
Zespół OtoBet Zatem jak ktoś czeka 6 czy 9 tygodni na wypłatę to Otobet dopłaci konkretny procent wygranych. Uważam, że z tak dodatkowej premii - radości nie będzie końca.
SBR czeka na skargi, gracze czekają na wypłaty, Otobet czeka na depozyty. "Wszyscy czekają a iść dalej nie ma komu" - Paulo Coelho.
A wierzysz w cuda?? Ten przedstawiciel otobet to jedna wielka sciema... Mydlenie ludziom oczu aby nie wpadali w panike i nie zawracali im glowy emaila... I tyleZacytowałem przedstawiciela Otobeta, przecież wypisywał nam tutaj wszystko co na bieżąco się działo. Mieli jeszcze wprowadzić niezwykle innowacyjny automatyczny system wypłat. Może wprowadzają to po cichu i wszystkich zaskoczą.
Wiadomo kto za tym stoi, zapytać się można - pewnie nikt o tym nie pomyślał. A nuż jeszcze szykują wielki come-back.
Z Twoich świetnych informacji wyniknęło to , że dałeś mu trzy dni później założyć temat o nowym bonusie do 750 zł. To jest parodia. Ok napisałeś , żeby tam nie wpłacać pieniędzy i zamknąłeś temat, ale mimo wszystko obejrzało to 500 osób i jedyne co powinno być zrobione to skasowanie tematu. Mamienie ludzi , że kogokolwiek to obchodzi , że Oni są niewypłacalni.Z moich informacji wyniki, że konto "Otobet Support" nie będzie już udzielało się na forum. Nie ma sensu do niego pisać PW z zapytaniami, bo to tak jak odbijać się o ścianę.