ciekawe dlaczego forumowy przedstawiciel nie zalogowal sie na konto od 5 dni wczesniej robil to systematycznie :?
No coś się niestety popsuło u nich ...
Jak weryfikowałem się kilka miesięcy temu, to wyrobili się w ciągu 48h z wypłatą.
Niestety teraz czekam równo tydzień i nic. Wypłata na konto bankowe. W porównaniu do konkurencji to trochę długo.
wtedy jakos wyrywkowo to robili jednym wyplacali innym z opoznieniem .ja mialem od razu kase na koncie mimo ze inni sie skarzyli dlatego teraz sie dalem naciagnac...Ja w otobecie skorzystalem raz z bonusa, 500zl, przegral i wiecej tam nie grałm. Ale szanuje ich za tupet - w maju też mieli spore opóźnienia, na forum sporo ludzi się skarżyło na 2-3 tygodniowe zaległości, ale wtedy OTOBET jakoś dał radę i powypłacał kasę. A spóźnienie tłumaczył " wprowadzaniem innowacyjnego sposobu wypłat, ekspresowego itp" - nie wiem jakim trzeba być matołem, aby w to uwierzyć, ja często pytałem na forum przedstawiciela otobetu o co z tym chodzi to nie umiał sprecyzowac, ale zwodził , że lada chwila będzie wprowadzony. Może miał na mysli ekspresową wyplate z konta firmowego na prywatne i zwinięcie majdanu ????
tak sie madrzysz to go znajdzTommy, gdybać i fantazjować można. Jak ktoś zna to może zapytać tego pana Emila co tam się dzieje i już.
to nie ma zadnego sensu bo wyjdzie na to ze probujac odzyskac stracona u nich kase grasz u innego buka progresem.trafiajac u nich pieniadze i tak juz nie istnieja wiec tak jakbys przegrywal..Myślicie , że jest sens anulować wypłatę i próbować wyciągać siure betami ?
Czy za jakiś czas zamkną buka ?
Do jakiej instytucji można napisać w kwestii braku wypłaty ?
poprostu usuwaja powoli slady..powoli dochodze do wniosku ze cala ta firma to dzielo jednej i tej samej osoby ktora porejestrowala wszystko gdzie tylko sie dalo zeby pozniej latwo sie ulotnic a poki sie krecilo to ta osoba sama dzialala jako szef,support a moze i nasz byly "forumowy kolega"jednoczesnienie wiem czy zauwazyliscie ze ze strony otobet zniknely nr telefonow i zostal zmieniony adres email do kontaktowania sie z nimi
Niby masz racje...ale popuscic im to tez tak troche slaboPoczytaj sobie o firmie Canbet na forum SBR, też bukmacher który padł, ludzie z tego co kojarzę zbiorowe pozwy zakładali by odzyskać swoje pieniądze i nic im to nie dało.
Póki co pewnie ktoś tam jeszcze wpłaca, za jakiś czas strona zniknie z sieci i tak się to skończy, nie ma się co czarować. Od jakiegoś czasu każdy grając tam mocno ryzykował, jedni na tym zyskali, drudzy stracą, jak to w hazardzie.