No ok. Ale skoro wczesniej np. Ja nie mialam problem z wyplata dopiero teraz sie one zaczely to kto mogl sie spodziewac ze tyle ludzi sa zdolni oszukacBobinhop ale to chyba są podstawy podstaw skoro buk jest oceniany na znanym portalu na D- czyli niżej niż Dno. Nie wiem jak można wpłacać do krzaka?
No i co ?? Co w zwiazku z tym??O ile licencje na tej costa rica mają ;-) nie widać aby się chwalili numerem tej licencji i datą wydania. A warunkiem licencji kostarykańskiej jest m.in. też to - że nie oferuje się możliwości rejestracji oraz gry ludziom z Kostaryki. A Otobet oferuje
Ciekawe nieprawdaż?
Zależy co chcesz zrobić. Generalnie to wychodzi na wielkie oszustwo, choć chciałbym się mylić.No i co ?? Co w zwiazku z tym??
Że może wcale takiej licencji nie mieć a tylko wpisac sobie że ma...No i co ?? Co w zwiazku z tym??
Za 5kola z bonusu bys jechał do Bratysławy walczyć z wiatrakami ? ????Zależy co chcesz zrobić. Generalnie to wychodzi na wielkie oszustwo, choć chciałbym się mylić. Trochę widać jak ten bukmacherski biznes w niektórych wypadkach funkcjonuje.
Zawiadomienie na słowacką policję, przecież tego Matusa mogą znaleźć w chwilę. Potem w zależności co tam ustalą. Zadzwonić na Kostarykę popytać co się dzieje z Otobetem. Poszukać więcej o tej "Super Dupie" i drążyć temat.
Na szczeście nie grałem tam, ale jakbym miał do wypłaty 5 czy 10 koła to sam osobiście byłbym w Bratysławie już jutro. No chyba że Wam nie zależy. Koniec tematu ode mnie
No z jazdą do Bratysławy to przesadziłem, można pukać do drzwi piwnicy, gdzie zarejestrowany jest wielki otobet.Za 5kola z bonusu bys jechał do Bratysławy walczyć z wiatrakami ? ????
ja mysle ze wogole cala ta firma jest dzielem Polaka tylko co najwyzej zarejestrowal na piwnice w Bratyslawie.Zauwazcie ze dostepne sa dwa jezyki Polski i Angielski nie ma SlowackiegoTam w tym ototbet musi caly czas pracowac jakis Polak. Przeciez strona ciagle dziala, zaklady przyjmują a przeciez to nie idzie z automatu ale ktos akceptuje kupony. Poza tym ciagle jest nowa aktualniana oferta. Rowniez przeciez reklama wydarzenia sportowego jest uaktualniana. Wczoraj byl final tenisa i jakis ciec napisal po polsku na stronie glownej ze w finale spotka sie djoko z murrayem. Ciagle ktos tam siedzi. Przeciez wydarzenia sportowe ktore beda to tez ktos wklepuje przeciez. System przeciez sam sz siebie nie wie tego. Mi jescze na poczatku listopada to odpisali jak do nich napisałem. Nie wiem dlaczego nikt z tym nic nie potrafi zrobic a anery firmy otobet ciagle sa w necie
No wlasnie jak ktos zna ????Tommy, gdybać i fantazjować można. Jak ktoś zna to może zapytać tego pana Emila co tam się dzieje i już.