>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher OtoBet - Opinie

Status
Zamknięty.
otobet 115

otobet

Użytkownik
9 dzien mija odkad zlozylem KOMPLETNE dokumenty do weryfikacji i co? Cisza ... Świetny buk...
Witamy, Przesłane dokumenty nie spełniły naszych wymogów. Otrzymał Pan stosowną informację na Maila. Proszę zapoznać się z dokładną informacją co jest potrzebne do weryfikacji i w jaki sposób przebiega.
Drodzy klienci wasze wypłaty zostaną wkrótce zaksięgowane na waszych kontach. Regularnie śledzimy tutaj wpisy i staramy się w odpowiedni sposób reagować.
Pozdrawiam Zespół Otobet.

D 56

daymon23996

Użytkownik
weż ty cały otobecie przestań się już kompromitować, u was regulamin obowiązuje co do najmniejszego szczegółu, dokumenty nie spełniają wymogów itd, a może by tak zacząć od siebie?moze wy zacznijscie przestrzegać regulamin

A 0

alcosoc

Użytkownik
Po 1 nie dostałem żadnej informacji na email, sprawdzałem przed chwilą pocztę nie ma nic . Po 2 jak nie spełniały waszych wymogów?
Wysłałem do was 2 dokumenty ze zdjęciem w dobrej rozdzielczości ( dowód osobisty i prawo jazdy ) , kazaliście mi dosłać jeszcze jeden dowolny dokument , wysłałem rachunek za internet czyli co mam wam jeszcze numer buta dosłać !!!!!!!!??????

czoker 166,7K

czoker

Użytkownik
No coś się niestety popsuło u nich ...
Jak weryfikowałem się kilka miesięcy temu, to wyrobili się w ciągu 48h z wypłatą.
Niestety teraz czekałem równo tydzień. Wypłata na skrilla. Jak na branżowe standardy to trochę długo, nie uważacie? ;)

K 0

kmllmk

Użytkownik
Tydzień? Ja już 10 dni ????

Otobet ,, wkrótce... &quot; a tak może wrescie jakiś konkret? Dzisiaj? Jutro? Za miesiąc?

A 74

adrian55

Użytkownik
Dziwie się, że ktoś pakuje tam nadal pieniądze. Oferta uboga, kursy marne. Niesamowite problemy z wypłatą. Ja dawno temu jak łaskawie wypłacili mi należne pieniądze po 16 dniach i większej weryfikacji, niż w służbach specjalnych skończyłem współprace z tą firmą krzakiem i radzę to każdemu. Szkoda nerwów, bo utrudniają uczciwym osobom życie jak tylko się da

K 0

kmllmk

Użytkownik
otobet :

Witam! Proszę sprawdzić moje konto gdyż najpierw zleciłem wypłatę 5950zł a chyba cztery dni pozniej 400zł , ta 400zl właśnie przyszła na konto ale ta pierwsza nie.

login [email protected]
Wiadomość wysłalem też na PW

D 2

delabobi

Użytkownik
Witam,
kmllmk proszę napisz jak się skończyła ta sprawa z bonusem za przelanie pewnej kwoty na zakłady sportowe. Czy został Tobie anulowany i czy mogłeś z powrotem przelać tą kwotę ?
O co w ogóle tutaj chodzi z tymi wypłatami, czytam, czytam i nie napawa to optymizmem. Czy ktoś coś od nich dostał ? Wypłacają małe i duże kwoty ?
Pozdrawiam

R 1

rafik1258

Użytkownik
W tym problem jest ,że są problemy z wypłatą z konta jak wpłacasz to wszystko ok a jak zlecasz wypłatę to wtedy zaczynają się schodki.

K 0

kmllmk

Użytkownik
Witam,

kmllmk proszę napisz jak się skończyła ta sprawa z bonusem za przelanie pewnej kwoty na zakłady sportowe. Czy został Tobie anulowany i czy mogłeś z powrotem przelać tą kwotę ?

O co w ogóle tutaj chodzi z tymi wypłatami, czytam, czytam i nie napawa to optymizmem. Czy ktoś coś od
nich dostał ? Wypłacają małe i duże kwoty ?

Pozdrawiam
No więc tak. Dostałem 500zł bonusu. Środki w wysokości 1000zl moje 500zł i 500bonusu zostały włączone do obrotu wszystko po nad mogłem wypłacić ( podobno bo dalej na koncie nie mam) dwie opcje odczekać 3 miesiące lub obracać. Postawiłem 1000zł na pewniaka ale mój zespół przegrał 0:4 ;)

D 2

delabobi

Użytkownik
Dla mnie to jest nie do końca normalne, że dopisują mi bonus o który się przecież nie prosiłem ???? Przelewałem pieniądze z kasyna na sports, potem na odwrót i już nie mogłem przelać pełnej kwoty.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dla mnie to jest nie do końca normalne, że dopisują mi bonus o który się przecież nie prosiłem ???? Przelewałem pieniądze z kasyna na sports, potem na odwrót i już nie mogłem przelać pełnej kwoty.
Ostatnio rozmawiałem na Livechacie mają zmienić bonus startowy aby nie aktywował się automatycznie, gracze będą sobie wybierać.
Co do wypłat to widzę że powoli sytuacja się klaruję bo większość/ lub wszyscy chyba dostali bo na forach większość piszę że otrzymała. Sprawdźcie swoje konta.

D 2

delabobi

Użytkownik
Właśnie dlatego proszę, żeby te osoby które pisały, że nie dostały tej kasy niech napiszą czy ją w końcu dostały czy nie jak zrobił to np. rafik. Rafik bardzo proszę, żebyś napisał jak tylko dostaniesz pieniądze na konto na tym forum, bo mam wrażenie, że niektórzy tylko piszą, że nie dostali, a jak już dostaną to nie raczą się podzielić tym na forum. Oczywiście jeżeli nadal by nie dostali również powinni o tym pisać.

D 2

delabobi

Użytkownik
Ostatnio rozmawiałem na Livechacie mają zmienić bonus startowy aby nie aktywował się automatycznie, gracze będą sobie wybierać.
Co do wypłat to widzę że powoli sytuacja się klaruję bo większość/ lub wszyscy chyba dostali bo na forach większość piszę że otrzymała. Sprawdźcie swoje konta.
Ale dlaczego ja jeżeli nie wybierałem sobie bonusu został mi dopisany. Jestem graczem, który z doświadczenia wie, że bonusy tylko powodują różne problemy. Gram za normalną gotówkę i dlatego nigdy nie wybieram opcji doładowania z bonusem. Liczę, że ten bonus zostanie mi odpisany i będę mógł przelać całe środki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom