Oczywiście Amindada masz pełną rację. To walka z wiatrakami.
Ze swoją wiedzą nic nie zamierzam robić (w otobecie nie grałem na szczęście) ani nikomu nie zamierzam przekazać. Zaciekawił mnie tylko model prowadzenia takiego biznesu. A w przypadku otobetu to było tak nieudolnie zrobione, że głowa mała.
Otobet teraz w rękach prywatnego kapitału? To przecież zwykłe przepisanie na słowacką spółkę, taki warsztacik, która zajmuje się czymś innym i ma minimalny kapitał. Nikt nie jest głupi. A repussatuk? Tak samo przepisane czy jeszcze nie?
Współczuję graczom, którzy wypłacili ale to już koniec niestety.
Ciekawi mnie jedna kwestia - jak się buduje taką wiarygodność firmy na forum? Wystarczy, że wyłoży kasę, na początku sprawnie wypłaca, czy jednak taką firmę się sprawdza, czy ona rzeczywiście chociaż istnieje? Bo ta cała otobetowa otoczka to dobry artykuł do ogólnokrajowej gazety, a w kontekście nowelizacji to jej zwolennicy mają kolejny argument aby "chronić" nas przed takimi dziadowskimi firmami, szczególnie jak nie umiemy sami.
Na konkurencyjnym forum jest całkowity zakaz tematów z firmami bukmacherskimi z licencjami z curacao czy costa rica, itp. Ciekawe dlaczego ;-)
To wszystko.