>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
iron77 2

iron77

Użytkownik
No to jeśli można, to prosiłbym o jego IP.. wysłał mi PW o godzinie 22:29 więc wtedy pewnie mniej wiecej sie logował..

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Dobra BB pisze to teraz na forum bo kasa miała byc najpierw do poniedziałku do północy to przesuneliśmy termin oddania do wtorku do północy. Miałeś wypłacic kase ze Spotingbet i mi przelac. A dzisiaj jest piątek i jak kasy nie było tak nie ma. Ile mam jeszcze czekac aż spłacisz dług??

B 0

bb

Użytkownik
Stary. Dałem Ci bony za tą kase, Tobie nie pasowały więc poszedłem na układ, że oddam Ci kase za te bony. Ty dostaniesz do niedzieli. Pozdro.

iron77 2

iron77

Użytkownik
Marcin -Odra sprawdz to -proszę żebyśmy wszyscy mieli jasność
Marcin-Odra, jak możesz to sprawdź prosze IPka tego typa... dalej podszywa się za Berbecia tym razem jego nr gg to 11609805... chyba zgłoszę go na policję, przydało by mi się jego IP

K 0

krecik2000

Użytkownik
Pożyczyłem po 20zł użytkownikom PISAK i PabloZKS. Zwrot miał nastąpić po tygodniu.
Gdy minął termin zwrotu pieniędzy, nie dostałem od nich żanej wiadomości, w której podaliby powód zaistniałej sytuacji.
Gdy po kilku dniach sam do nich napisałem, to od PISAKA dostałem informację, że wpłacał pieniądze na Poczcie i że Poczta robi &#39;wałki&#39;, zaś PabloZKS napisał mi, że dał swoją kase PISAKOWI i że teraz mam z nim gadać.
Wielokronie dokonywałem wpłat poprzez Pocztę Polską, robili to również moi znajomi i nigdy nie spotkałem się z przypadkiem żeby poczta robiła &#39;wałki&#39;, no ale może poprostu miałem szczęście... zatem nie wnikam czy to była prawda, czy też ściema.
Niestety od tamtego czasu minęło już 5 tygodni i pieniędzy jak nie było, tak nie ma.

Nie jest dla mnie zrozumiałe takie olewanie sprawy. PISAK wykręcał się Pocztą Polską, zaś PabloZKS bez zapytania mnie o zgodę &#39;przerzucił&#39; swój dług na PISAKA.

Obaj użytkownicy nie odpowiadają na moje wiadomości zarówno na gg jak i poprzez forum. Wykluczam możliwość, że nie mają dostępu do internetu, poniważ na forum wciąż się logują.

W związku z tą sprawą mam prawo aby jednoznacznie nazwać ich oszustami, którzy wyłudzili ode mnie pieniądze.
W najbliższych dniach zgłoszę to na Policji i postaram się doprowadzić tę sprawę do końca.

PISAK ⛔
PabloZKS ⛔

S 11

support75

Użytkownik
Poczta Polska nie robi żadnych wałków, przynajmniej w przypadku wpłat pieniedzy na konto bankowe. Jednak gdy cos jest nie tak o reklamacje mozemy ubiegać się po 14 dniach. Skoro PISAK twierdzi, że wpłacił Ci kase niech zrobi zdjecie &quot;potwierdzenia nadania przelewu&quot;.

K 0

krecik2000

Użytkownik
Poczta Polska nie robi żadnych wałków, przynajmniej w przypadku wpłat pieniedzy na konto bankowe. Jednak gdy cos jest nie tak o reklamacje mozemy ubiegać się po 14 dniach. Skoro PISAK twierdzi, że wpłacił Ci kase niech zrobi zdjecie &quot;potwierdzenia nadania przelewu&quot;.
problem w tym, że PISAK nie odpowiada na moje wiadomości...

cosmic_gate 0

cosmic_gate

Użytkownik
Niech Ktos Sprawdzi z Czystej Ciekawosci czy PISAK i PabloZKS To nie Jedna Osoba i czy nie Loguja sie z Jednego IP bo byc moze to jedna osoba ktora zachowa sobie jeden nick a Login PISAK zostanie zablokowany ale Skoro Krecik chce isc na Policje to w Sumie to nie ma znaczenia :]

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Stary. Dałem Ci bony za tą kase, Tobie nie pasowały więc poszedłem na układ, że oddam Ci kase za te bony. Ty dostaniesz do niedzieli. Pozdro.
Dobra niedziela minęła. Owszem dałeś bony ale nie dało się 2 z 3 wbic na konto wiec po co mi takie bony?? ???? jeszcze na gg straszyłeś mi że załatwisz mi bana na tym forum bo napiszesz do BAH żeby sprawdzili czy wbilem te bony na swoje konto( chociaż nawet nie znasz mojego ID więc nie da sie takich rzeczy spradzic) Więc nie pisz wiecej takich głupot i oddaj wreszcie moje 7 zł :]

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ja mam pytanie co policja w takiej sprawie zrobi ?? czy oni czasem tego nie olewają bo ja sprzedałem konto na mu na allegro i nie dostałem kasy a konto pasy i login dostał kolo i nie odpisuje mam jego dane ale czy opłci się za piataka robić afere i chciałem się dowiedziećco policja w takim przypadku robi ??

iron77 2

iron77

Użytkownik
Ja mam pytanie co policja w takiej sprawie zrobi ?? czy oni czasem tego nie olewają bo ja sprzedałem konto na mu na allegro i nie dostałem kasy a konto pasy i login dostał kolo i nie odpisuje mam jego dane ale czy opłci się za piataka robić afere i chciałem się dowiedziećco policja w takim przypadku robi ??
koleś wyłudził ode mnie ok. 90zł. Nie wiem jak od innych, zbadaniem tego zajmie się policja. Dopuścił się złodziejstwa i policja ma obowiązek zająć się taką sprawą.

maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
iron77, ma prawo zająć się tą sprawą. Ale powiedzmy szczeże czy ktoś widział żeby w takim przypadku policja kogoś złapała? Przy np 100zł oni to &quot;olewają&quot; gdyby to była większa kasa to pewnie by zadziałali a tak wątpie ????

iron77 2

iron77

Użytkownik
iron77, ma prawo zająć się tą sprawą. Ale powiedzmy szczeże czy ktoś widział żeby w takim przypadku policja kogoś złapała? Przy np 100zł oni to &quot;olewają&quot; gdyby to była większa kasa to pewnie by zadziałali a tak wątpie ????
znam przypadek kiedy policja zajęła sie sprawą i tropiła przez 7 miesięcy po IP itp. złodzieja który próbował wyłudzić 120 zł (nawet nie ukradł). Zostal postawiony zarzut proby wymuszenia co jest karalne. Ode mnie wyciągnął niewiele mniej , no i nie tylko probował wyłudzić , ale i mu się to udało, dopuścił sie kradzieży. Ponadto pisał do wielu ludzi, podawał się za osobę którą nie jest, proponował wysłanie dokumentu tożsamości (ciekawe czyjego ???? posługiwanie sie cudzymi dokumentami to duzo ciezsza sprawa niż wyłudzenie tych 90 zł). Na pewno się tym zajmą, nie jedna rzecz na niego sie znajdzie ;)

edit: aha, i mój kumpel w tym roku został magisterem prawa karnego ???? z pewnoscią załatwimy to tak żeby Waszczak odpowiedział za to co zrobił ;)

bodi 70

bodi

Użytkownik

Oczywiście ,że takimi sprawami Policja sie zajmuje jeśli sie tylko zgłosi przekonał sie o tym WANIA....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom