>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Cosmic ty również nie jesteś święty więc nie osądzaj innych abyś nie był sądzony czekam na BB na gg aby zamienić kilka zdań jeżeli go nie będzie dzisiaj to niestety otrzyma bana.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
BB ma czas do wtorku go północy, jak nie odda kasy to ban i zajmie nim się nasz komisarz Bodi, prosze więcej do tego czasu nie poruszać spraw związanych z jego osobą to jest ostateczny już termin !

darekaqq 83

darekaqq

Użytkownik
Dodam tylko ze obiecal mi przedwczoraj ze odda mi 8 zl..... jak widac juz jest dzisiaj a kasy nie widac.....

Szkoda bo mu zaufalem...

wariatfcb 0

wariatfcb

Użytkownik
Ten synek do mnie tez pisal pare razy czy mam cos na MB bo daje zarobic mialem ale powiedzialem ze nie mam to sie zdenerwowal i polazl.

Ale nie zauwazyliscie ze to jest prosta taktyka tego bachora?

Miał pare bonów sprzedał je za 2,3 zł i zrobił pare + a teraz w jednym czasie chciał zapozyczyc jak najwiecej kasy i zwiać jestem pewny w 100% ze synek wam kasy nie odda chyba ze ukradnie.tyle odemnie Pozdro

B 0

bb

Użytkownik
Uspokój się człowieku. Dareqq dzisiaj dostanie kase, reszta tak jak pisał Doberman do wtorku do północy. Pozdrawiam.

B 0

bb

Użytkownik
Pewnie wielu już spisało mnie na straty, ale spokojnie, ja stąd tak szybko nie mam zamiaru odejść :mrgreen: Naprawde głupio wyszło z tymi pożyczkami, napożyczałem kasy jak idiota i teraz ciężko było mi się wypłacić. Na szczęście wpływa już kasa której spodziewałem się wcześniej więc chyba jutro dostanie kase malutki i kuzan, jeśli nie to we wtorek bo do tego dnia mam czas na oddanie.

Teraz przelałem pieniądze Darekaqq - pożyczyłem 5zł, oddałem 8zł. Prosze jeszcze o potwierdzenie.

Pozdrawiam.

B 0

bb

Użytkownik
malutki_194 - 30 zł
Kuzan - 10 zł
tymczasowy - 5 zł

Mam nadzieje, że jak już oddam im kase to uda mi się odzyskać dobrą opinie...

R 0

robert-18401

Użytkownik
Też mi sie tak wydaje, że od jednego pożycza drugiemu oddaje, ale to świadczy o nim, że nie jest złodziejem tylko w chwilowym &#39;&#39;dołku&#39;&#39; ????
Ludzie popełniają błędy, niektórzy z nich na prawde wielkie chociaż tego tak na prawde nie chcieli. To co zrobił BB to jest pikuś, sumy są niewielkie (chociaż 5 zł na ulicy nie leży) więc dajcie mu trochę czasu, odda sam lub nie odda, ale nie odda bo popełnił błąd którego nie jest w tej chwili spłacić. Wy możecie nauczyć się jednego, nie ufajcie nieznajomemu, bo on zawsze jest milutki i cieplutki ale kiedy przyjdzie co do czego to się ukrywa.

bodi 70

bodi

Użytkownik
BB czekamy do jutra.Radzę Ci żebyś spłacił kasę również za ;
longer81
benek222

bo ty zrobiłeś sie &quot;Trójcą Swiętą&quot;.Pomyśl o tym, bo naprawdę skończysz na posterunku-a jesteś jak widać młody więc &quot;otrząśnij się&quot; i przemyśl to.

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
a chciałem dodac że BB również i mi wisi kase. Nie jest to duża suma bo tylko 7 zł ale jak widze pożyczył od dużej grupy osób wiec jakaś sumka mu się tam uzbierała. Ma oddac dzisiaj do północy.

damianns 0

damianns

Użytkownik
BB wisi kasę także mi, do dzisiaj umówilismy sie na OSTATECZNA splate.
Kwota: 70zl
Mam na wszystko screeny itp.
Mam jednak nadzieje, ze odda.

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Widze że troche się już tego uzbierało i szczerze wątpie żebyśmy dostali swoją kase ale jest też pewien plus - im wyższa kwota tym większą jazde będzie miał na policji

B 0

bb

Użytkownik
Jak narazie oddałem pieniądze - tymczasowemu, Barteksowi, kanibalowi i darekaqq. Z malutkim rozmawialem na GG, zgodził się poczekać na pieniądze do piątku. Pzdr.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom