>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
kuzan 0

kuzan

Użytkownik
Wraca sprawa Patrolinho nie tak dawno pojawilo sie tu jego dlugie tlumaczenie (tutaj ), w ktore bylem w stanie uwierzyc i poczekac... jednak nic sie nie zmienilo. Z poczatku byl jakis kontakt, a teraz juz wszystko jest po staremu... pisze do niego, nie otrzymujac zadnej odpowiedzi... a najgorsze jest to, ze dalej jest modem aktywnie udzielajacym sie na forum i nikt nic z tym nie robi ???? byc moze wystarczy byc modem, zeby mozna bylo spokojnie oszukiwac bez konsekwencji :-?

kuzan 0

kuzan

Użytkownik
Ostatnia wiadomosc od niego, to dokladnie 13 lipca ze wyslal kase... od tej pory nie odpowiada na moje wiad... ale moze masz racje, jest niwinny bo juz 3 razy wysylal, a tylko ja sie czepiam... :roll:
Nie sadze, zeby sie nie odzywal, gdyby wszystko bylo ok... a to juz 2 tyg :-?

iron77 2

iron77

Użytkownik
dobry pomysl, pamietam jak kiedys żebrał ode mnie hajs ale go olewalem, potem za jakies 2 miechy przypadkiem z nim gadalem to znowu chcial wyludzic, ale jakos na szczescie nigdy mu nie uleglem ???? a potem dopiero sie dowiedzialem ze to nalogowy zlodziej :p

S 11

support75

Użytkownik
ja również nie &quot;dałem&quot; mu ani złotówki, ale wiem ze koles szmaci sie dla paru złotych dlatego jestem tak ciety na niego. Sam do mnie pisał chyba 2 razy, pojechalem po nim tak ze uciekł. Napisalem ten post by po prostu nikogo nie oszukał ponownie.

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
uwazjacie na nr. gg 11202644 jakis frajerek podajacy sie za jakiegos salvatore czy jakos tak.....wyczil mnnie z tego forum i chcial ode mnie 4,81 zl na moneybookers jak powiedzialem zeby dal se spokoj z nabieraniem ludzi to zaczal klnac jak jakis najety.....frajer :mrgreen:

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Osoba podająca się za użytkownika Berbeć chciała dokonać ze mną wymiany. Za 90zł na MB miałem doładować jej konto telefoniczne. Komórka w sieci Play na kwote 100zł.
Dogadałem się z nim, że kupię tę karte, ale wpierw chce poznać numer telefonu na którym mam zasilic konto. Osoba ta nie chciała mi go podać pisała, że ja mam jej podać kod tej karty, on sobie uzupełni i potem ma mi wpłacić pieniądze na MB. Po dłuższej rozmowie powiedział, że poda mi ten numer, ale dopiero wtedy kiedy kupię kartę. Pisał, żebym jeszcze teraz szedł na stacje i ją kupił... Jego odpowiedź na pytanie dlaczego nie chce mi podać numeru telefonu przed pójściem na stacje:
&quot;heh
10321432 19:49:05
nie bede rozdawał numeórw
10321432 19:49:09
na prawo i lewo&quot;

Trochę to dziwne skoro 15 minut później i tak musiałby podać mi ten numer.
Ewidentny oszust.

Jego GG: 10321432
email: [email protected]
Wysłał mi na poczte screen dowodu (z pewnością nie jego):
Maciej Kasior
Poznań

realowiec 0

realowiec

Użytkownik
Jeszcze raz ja na temat tej samej osoby. W dziale kupie/sprzedam/zamienie napisał:

Kupie karte doładowywującą Play płace troche więcej ponieważ u mnie nie ma kart Play(życie na wsi)a bardzo potrzebuje.Kontakt PW

A na moje pytanie gdzie mieszkasz odpisał:

&quot;Ja 19:58:58
a gdzie mieszkasz ?
10321432 19:59:18
w domu
Ja 19:59:51
w poznaniu ?
10321432 20:00:26
miop&quot;

Poznań to chyba nie wieś ?

Wcześniej podał mi jakiś numer: 791888562, ale wątpie że to jego...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ludzie, czy Wy zaczniecie przed wymianą szukać o danej osoby informacji, zwłaszcza na forum!? ???? Przecież tak łatwo się używa wyszukiwarki na forum, ale w wolicie stracić kasę i później lamentować na forum! Dobrze, że realowiec ma dobre przeczucie.

Kilka stron wcześniej było o nim pisane, że ktoś się włamał. Miał tymczasowo konto zablokowane. Wieczorem zablokuje na stałe plus dodam e-maile na czarną listę.

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
uwazjacie na nr. gg 11202644 jakis frajerek podajacy sie za jakiegos salvatore czy jakos tak.....wyczil mnnie z tego forum i chcial ode mnie 4,81 zl na Moneybookers jak powiedzialem zeby dal se spokoj z nabieraniem ludzi to zaczal klnac jak jakis najety.....frajer :mrgreen:
Chyba sie wlasnei na tego typka nadzialem
JEgo dane to
gg 11202644
e-mail do MB : xxxx ujawnmie jutro jak kasy nie bedzie

Prosze kogos o pomoc zabral mi mala sume lecz chcgo dorwac i ukarac bo takie osoby trzeba tepic :!: szczegolnie prosze Administracje o jakies dane IP czy cos w tym stylu

J 53

jaqbts

Użytkownik
Berbeć to oszust, chcial mi dac za doladowanie ponad 2x wiecej ale kierujac sie zasada ze w zyciu ni ma nic za darmo nie dalem sie naciagnac. Sadze ze powinniscie go zbanowac z forum bo to widze nie pierwszy raz! Wyslal mi PW wiec to na pewno on i pisal z tego samego gg co podal realowiec. Jezeli kogos oszukal i ktos chce jego dane, prosze pisac do mnie na gg/pw gdyz na innym forum juz sa i facet ma proces w sadzie wlasnie za kradziez. To jest smiech na sali bo mi wyslal skan dowodu na jakies falszywe dane, gdzie pisze miejsce zamieszkania Poznan... nie przecze, że to wieś ale żeby doladowania Play nie bylo :jezora: strasznie naiwny koles nie daje mu wiecej jak 14 lat
Pozdrawiam.

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
witam jeli ma ktos jakies dane o uzytkowniku ostownik1 to prosze o pomoc poniewaz kolega wy...mnie na 20 zl i jescze cwaniakuje zlodziej,jego gg 2015628 meil chyba [email protected] i konto na kture wplacilem 50102055581111166866100044
Kamil Nowicki
37-700 Przemyśl jak byscie zalatwili numer do rodzicow to by bylo najlepsze ja mu qr.. zrobie bona,pzdr

bodi 70

bodi

Użytkownik
witam jeli ma ktos jakies dane o uzytkowniku ostownik1 to prosze o pomoc poniewaz kolega wy...mnie na 20 zl i jescze cwaniakuje zlodziej,jego gg 2015628 meil chyba [email protected] i konto na kture wplacilem 50102055581111166866100044
Kamil Nowicki
37-700 Przemyśl jak byscie zalatwili numer do rodzicow to by bylo najlepsze ja mu qr.. zrobie bona,pzdr

W Przemyślu 7 Nowickich ma telefony, zebys mial ulicę lub coś w tym stylu byłoby łatwiej, zresztą nie jest pewne czy to Przemyśl czy nie i czy to jego dane-teraz bez wzgledu na dane pieniądze docierają na podane konto

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom