>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
W więc BB to oszust chociaż już wszyscy o tym wiedzą. Codziennie przekładał terminy ale ja mam go już głęboko w du***. Proszę moderatorów o bana.Ja przeżyję bez tych paru złotych niech dzieciak ma za co pograć u buka :mrgreen:Oto jego e-mail: [email protected]
A to jego nr:785717815

A na imię mu Robert

R 18

rcsade

Użytkownik
Prośba do adminów o ustalenie ip użytkownika zarejestrowanego jako maxdax , oszust wlamal sie na jego konto na innym forum i dokonal kilku oszustw. Sprawa na policji, wiec wszelkie informacje mile widziane.
Pozdrawiam.

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
W więc BB to oszust chociaż już wszyscy o tym wiedzą. Codziennie przekładał terminy ale ja mam go już głęboko w du***. Proszę moderatorów o bana.Ja przeżyję bez tych paru złotych niech dzieciak ma za co pograć u buka :mrgreen:Oto jego e-mail: [email protected]

A na imię mu Robert
Robert?
Ja myślałem, że Bartek.... :wowsdf: :wowsdf: :wowsdf: :wowsdf:

G 0

greglm

Użytkownik

A na imię mu Robert
Robert?
Ja myślałem, że Bartek.... :wowsdf: :wowsdf: :wowsdf: :wowsdf:
Ten adres mail podany wyzej zgadza sie z nickiem oszusta zbanowanego na forum Virtual Cash - Szuwi. Tam dzialal pod kilkoma innymi nickami i oszukal kilka osob.

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/temat15127.htm
W tym temacie napoleon kupil odemnie bon o wartosci 5zl i mial mi zaplacic do wtorku. We wtrorek sie zapytal czy moze mi doladowac konto za tego bona gdy ja mu odpisalem ze nie to mnie zablokowal jesli ma ktos informacje na jego temat to poprosilbym. Oddam ta sprawe na policje :;/: czemu ludzie sa tacy dziwni ze dla 5zl ta sie szmaca :;/:

R 0

rebmar

Użytkownik
Psy cię wyśmieją co powiesz panie zostałem oszukany na 5zł to jest poprostu śmieszne ???? jak dawał doładowanie na tele to było brac a teraz masz pretęsje :jezora:

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
co z tego ze mnie oszukal na 5zl czy na 500zl wazne ze oszukla. Jak dla ciebie te 5zl to nic to wplac mi na moneybookers.com. to ja ciebie okradne na 5zl i nic nie bedziesz mowil ??

R 0

rebmar

Użytkownik
chciał dać ci doładowanie nie wziołeś to co żle ci teraz :jezora: , ja ci nie będę nic wpłacać bo nie jestem jakiś karitas czy coś !!! :zoltakartka:

B 0

bb

Użytkownik
Do jutra do północy oddaje pieniądze damianowimularczykowi - 52zł. Jeśli nie oddam to można mnie zbanować. Ot taki warunek.

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
powiedz mi który to juz termin ?!
ban i tak Ci sie nalezy czy oddasz czy nie.
Spokojnie, przecież BB i tak powiedział, że to ostatni termin....pozostaje czekać....
w końcu fox&#39;owi oddał, to czemu nam nie? :mrgreen:

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Ja już nie wierzę,że on odda tą kasę dla mnie jest żałosny zastanawiam się tylko dlaczego jeszcze nie dostał bana :roll: . Ale cóż zobaczymy może odda

volky 0

volky

Użytkownik
A ja czekam już parę miesięcy aż użytkownik nie jako znany pod nickiem &quot;Rooni&quot; odda mi pożyczoną kasę 58 zł ......

Chłopak miał jakiś tam problem bo przegrał w bukmacherce około 2 tys. Obiecywał że zwróci.
Ostatni wpis na forum cos koniec kwietnia .... na gg nie odpowiada. Sprawa z ta pożyczką była dość głośna bo wszystkich tutaj nas prosił o pomoc to pomogłem.

Nie liczę już że odda ale chce tylko przestrzec przed pożyczaniem lub litowaniem się nad innymi potrzebującymi. Szkoda bo może ktoś uczciwy i potrzebujący tej pomocy nie otrzyma przez takie osoby.

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
powiedz mi który to juz termin ?!
ban i tak Ci sie nalezy czy oddasz czy nie.
Spokojnie, przecież BB i tak powiedział, że to ostatni termin....pozostaje czekać....
w końcu fox&#39;owi oddał, to czemu nam nie? :mrgreen:
zobacz temat i policz ile bylo tych ostatecznych terminow w wykonaniu tego dzieciaka.
Dokładnie. Została mu godzina i 20 minut.Potem blokuję go na gg i sram na niego ????

Choć to nie będzie jeszcze koniec :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom