>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
dokładnie!! wielkie dzięki, biorę się do działania ;)
Hmm, według mnie to dzieciak ????
Chwila poszukiwan, i znalazlem to :

454
bo tu nie ma co reklamować !
tu nic nie ma lol2 trzy ulice na krzyż
tajny agent
www.wieje**ujem.com
czas wpisu: 2007-02-24 14:31:35
adres wpisu: 85.195.123.25
i inne ...
G☯rioN® ocena: brak oceny IP: 85.195.123.25 14-02-2007, 21:12
@Specu
OMG!!!! mało z krzesła nie spadłem ???? DD człowiek sobie już normalnie łacha pociągnąć nie może bo się trafiają takie efekty giertychowskiej edukacji... choć jestem skłonny uwierzyć w chwilowe zaćmienie umysłowe, w końcu każdemu może się to trafić ;)

G☯rioN® ---- (ur all pwned© soon)™

wszystkie zarejestrowane znaki są własnością Gorion Labs™.
Wypowiedzi niezbyt składne i zrozumiałe ...

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
longer81 - pożyczył kase i nie oddał. Myślę że należy się ban. Oto jego dane:

EDIT: Dane usunąłem na 3 dni - tyle longer dostał jeszcze na spłate.

L 0

ltdsupportpolan

Użytkownik
UWAGA NA OSZUSTA o nicku z forum dj_spoooke!!! Oszukał Firme LTD na kwotę 50$!

Ostrzegam wsyzstkich , jakich kolwiek wymian, sponsorshipow itp. ???? ????

wariatfcb 0

wariatfcb

Użytkownik
witam czy wyjasnila sie juz moja sprawa?
Marcin mial sprwadzic czy ja jestem jakims ,,Waszczakiem&quot;
i zobaczyc czy logowalem sie z jakiegos ip 212 i czy jestem z Rudy Slaskiej czekam na odpowiedz

al_capone 29K

al_capone

Gangster
i zobaczyc czy logowalem sie z jakiegos ip 212 i czy jestem z Rudy Slaskiej czekam na odpowiedz
Wariat raczej jest czysty. Tu nie chodziło o Wanie (Waszczak) tylko o osobę, która włamuje się na konta. Widocznie jego nick skrypt przyłączył do złego IP, bo nie logował się z 212.

Pozdro

wariatfcb 0

wariatfcb

Użytkownik
Wariat raczej jest czysty. Tu nie chodziło o Wanie (Waszczak) tylko o osobę, która włamuje się na konta. Widocznie jego nick skrypt przyłączył do złego IP, bo nie logował się z 212.

Pozdro
Dziekuje Marcin za wyjasnienie

Iron mnie przeprosil ze nieszluszne oskarzenie wiec jest OK

szkoda tylko ze przez moje nerwy przez to oskarzenia otrzymałem 2 warny no ale nic.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Zostałem oszukany przez osobe podajaca takie numery kont:
inteligo : 50102055581111152906400043
mbank : 56 1140 2004 0000 3802 4388 7227

poslugiwal sie numerem gg5376246,a przedstawial jako maxdax

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jeszcze raz ktoś poda na forum link lub adres konkurencyjnego forum to otrzyma ostrzeżenie, tak jak jest to napisane w regulaminie forum

dj_spoooke 0

dj_spoooke

Użytkownik

Witam!!!
Wlasnie rozmawialem z ltd angielskim supportem. Wspolpraca pana ltdsupportpolan wlasnie zakonczyla sie z firma ltd. Support angielski powiedzial ze ten 15 letni dzieciak nie mial prawa mowic zeby wysylac skany dowodu na [email protected] , tylko ich strona sluzy do tego. Dowiedzialem sie rowniez ze ltdsupportpolan nie byl nawet ich pracownikiem, staral sie o to i jak napisal mi angielski support meczyl go o pieniadze dla innych graczy na sponsorship. Ponadto kazdy sponsorship pochodzil od angielskiego supportu, ltdsupportpolan nie mial zadnego dostepu do gotowki i nie on ja przekazywal. Wiec sprawa juz calkiem jasna, mozna zamknac temat ltd w dziale hazard chyba ze Mazaq zdecydujesz sie jednak na prace w firmie LTD :mrgreen: . W koncu jakis porzadny i uczciwy support by byl ;-).

wariatfcb 0

wariatfcb

Użytkownik

Witam!!!
Wlasnie rozmawialem z ltd angielskim supportem. Wspolpraca pana ltdsupportpolan wlasnie zakonczyla sie z firma ltd. Support angielski powiedzial ze ten 15 letni dzieciak nie mial prawa mowic zeby wysylac skany dowodu na [email protected] , tylko ich strona sluzy do tego. Dowiedzialem sie rowniez ze ltdsupportpolan nie byl nawet ich pracownikiem, staral sie o to i jak napisal mi angielski support meczyl go o pieniadze dla innych graczy na sponsorship. Ponadto kazdy sponsorship pochodzil od angielskiego supportu, ltdsupportpolan nie mial zadnego dostepu do gotowki i nie on ja przekazywal. Wiec sprawa juz calkiem jasna, mozna zamknac temat ltd w dziale hazard chyba ze Mazaq zdecydujesz sie jednak na prace w firmie LTD :mrgreen: . W koncu jakis porzadny i uczciwy support by byl ;-).
Masz u mnie stary browara ???? ???? ???? ????

Wkoncu ktos zrobil porzadek z tym bachorem !!!!!!!!!
ciekawe czy napisze cos jeszcze na tym forum czy znow bedzie mial nowy nick:p

kolejorz1980r 0

kolejorz1980r

Użytkownik
Oszukał mnie na 120zł! Wysłał mi zeskanowany dowód, poniżej dane z jego dowodu. Przelał mi na początku 1zł. Wpłaciłem mu na konto bankowe i miałem zeskanować dowód wpłaty aby mi przelał kase na MB niestety po wysłaniu miał problemy. Powiedział że poczeka aż dojdzie i wtedy wyśle. Pieniądze wysłałem w niedziele 1.07.2007r. i do dzisiaj podobno nie doszły(normalnie idą 2 dni). Niestety do dzisiaj pieniędzy nie otrzymałem. Proszę o pomoc jeśli ktoś ma jego telefon lub również został oszukany, jego dane:

Mateusz Partyczka
Ujkowice 41
lat 21
meil z MB [email protected]

Temat już był ale bodi go zamknął więc zgodnie z instrukcją wklejam go tutaj

L 0

ltdsupportpolan

Użytkownik
dj_spoooke napisał:

Witam!!!
Wlasnie rozmawialem z ltd angielskim supportem. Wspolpraca pana ltdsupportpolan wlasnie zakonczyla sie z firma ltd. Support angielski powiedzial ze ten 15 letni dzieciak nie mial prawa mowic zeby wysylac skany dowodu na [email protected] , tylko ich strona sluzy do tego. Dowiedzialem sie rowniez ze ltdsupportpolan nie byl nawet ich pracownikiem, staral sie o to i jak napisal mi angielski support meczyl go o pieniadze dla innych graczy na sponsorship. Ponadto kazdy sponsorship pochodzil od angielskiego supportu, ltdsupportpolan nie mial zadnego dostepu do gotowki i nie on ja przekazywal. Wiec sprawa juz calkiem jasna, mozna zamknac temat ltd w dziale hazard chyba ze Mazaq zdecydujesz sie jednak na prace w firmie LTD :mrgreen: . W koncu jakis porzadny i uczciwy support by byl ;-)., tylko ich strona sluzy do tego. Dowiedzialem sie rowniez ze ltdsupportpolan nie byl nawet ich pracownikiem, staral sie o to i jak napisal mi angielski support meczyl go o pieniadze dla innych graczy na sponsorship. Ponadto kazdy sponsorship pochodzil od angielskiego supportu, ltdsupportpolan nie mial zadnego dostepu do gotowki i nie on ja przekazywal. Wiec sprawa juz calkiem jasna, mozna zamknac temat ltd w dziale hazard chyba ze Mazaq zdecydujesz sie jednak na prace w firmie LTD :mrgreen: . W koncu jakis porzadny i uczciwy support by byl ;-).[/quot

Mam dla Ciebie przykrą informacje, Nadal pracuje w LTD i nie mam zamiaru odchodzic , a to że napisaleś 5 skarg z 5 emali o tych samych numerach IP tez wyszło najaw ????

dindek 41

dindek

Użytkownik
Ltdsupport jest wedlug mnie czysty, Chyba Spooke cos kreci :-? dostalem Sponmsorshipa, wszystko przebieglo ok! nie mam zastrzezen, a co do oskarzania Ltd o to ze niby ma 15lat, to wedlug mnie sa kpiny ???? Kase na mb dostalem z meila Ltd wiec nie ma tu mowy o wyrzuceniach z roboty itd;] pozdrawiam ????

dj_spoooke 0

dj_spoooke

Użytkownik
Mam dla Ciebie przykrą informacje, Nadal pracuje w LTD i nie mam zamiaru odchodzic , a to że napisaleś 5 skarg z 5 emali o tych samych numerach IP tez wyszło najaw ????
Ja rozmawialem z angielskim supportem tylko raz i to na czacie. Dziaciaku wez w koncu daj sobie spokoj i nie wkrecaj juz ludzi. Zadnych skarg przez maila nie pisalem jedynie rozmawialem z angielskim supportem na czacie, wiec wez w koncu naucz sie uczciwosci i nie wciskaj na forum kitu po to zeby sie wybielic. Pewnie znowu podajesz sie przed ltd za inna osobe. I nie pisz ze pracujesz w LTD bo kazdy kto o to zapyta angielski support otrzyma odpowiedz, ze tylko starasz sie o prace i ze jestes zwyklym posrednikiem. Zeby ktos dostal sponsorshipa najpierw ty musisz o niego prosic angielski support. Wiec przestan w koncu sciemniac. Gdyby Mazaq za zasmiecanie forum nie usunal tego posta, nadal byloby widac jak chciales mnie przekupic, zeby tylko sprawa nie wyszla najaw (i to jeszcze przekupic nie swoja kasa, tylko pochodzaca od angielskiego supportu firmy LTD)

Ltdsupport jest wedlug mnie czysty, Chyba Spooke cos kreci :-? dostalem Sponmsorshipa, wszystko przebieglo ok! nie mam zastrzezen, a co do oskarzania Ltd o to ze niby ma 15lat, to wedlug mnie sa kpiny ???? Kase na mb dostalem z meila Ltd wiec nie ma tu mowy o wyrzuceniach z roboty itd;] pozdrawiam ????
A co do ciebie dindek to rob jak chcesz twoja wola. Nie mam zamiaru szosty raz tego udowadniac, porozmawiaj z innymi userami, modami i adminami, ktorzy maja takie samo zdanie jak ja.

L 0

ltdsupportpolan

Użytkownik
Ja rozmawialem z angielskim supportem tylko raz i to na czacie. Dziaciaku wez w koncu daj sobie spokoj i nie wkrecaj juz ludzi. Zadnych skarg przez maila nie pisalem jedynie rozmawialem z angielskim supportem na czacie, wiec wez w koncu naucz sie uczciwosci i nie wciskaj na forum kitu po to zeby sie wybielic. Pewnie znowu podajesz sie przed ltd za inna osobe. I nie pisz ze pracujesz w LTD bo kazdy kto o to zapyta angielski support otrzyma odpowiedz, ze tylko starasz sie o prace i ze jestes zwyklym posrednikiem. Zeby ktos dostal sponsorshipa najpierw ty musisz o niego prosic angielski support. Wiec przestan w koncu sciemniac. Gdyby Mazaq za zasmiecanie forum nie usunal tego posta, nadal byloby widac jak chciales mnie przekupic, zeby tylko sprawa nie wyszla najaw (i to jeszcze przekupic nie swoja kasa, tylko pochodzaca od angielskiego supportu firmy LTD)
o emailach powiedział mi Andy i tego mi nie wmowisz, a co do pracy to pracuje nadal.Weż skoncz te swoje bajki ????

A co do ciebie dindek to rob jak chcesz twoja wola. Nie mam zamiaru szosty raz tego udowadniac, porozmawiaj z innymi userami, modami i adminami, ktorzy maja takie samo zdanie jak ja.
Dindek masz racje , oszustow takich jak dj_spooke trzeba tepic ????

dj_spoooke 0

dj_spoooke

Użytkownik
Zobaczymy jak policja zapuka do twoich drzwi co wtedy tacie powiesz, ze nie chciales sie pod niego podszywac w necie i nie chciales ludziom dowodow publikowac. I jeszcze troche bedziesz macil i klamal to admin ci wszystkie konta poblokuje i nie pomoze zakladanie nowych kont ???? A angielski support powiedzial ze nie musze mu kasy zwracac ze nie chce mnie tracic jako pokerowego gracza, wiec sie nie osmieszaj z tym oszustem. Lepiej napisz czy dalej np. dindkowi piszesz zeby wysylal skan dowodu na [email protected] , bo angielski support napisal ze nie masz prawa, ze tylko strona LTD sluzy do tego. ????

L 0

ltdsupportpolan

Użytkownik
Zobaczymy jak policja zapuka do twoich drzwi co wtedy tacie powiesz, ze nie chciales sie pod niego podszywac w necie i nie chciales ludziom dowodow publikowac. I jeszcze troche bedziesz macil i klamal to admin ci wszystkie konta poblokuje i nie pomoze zakladanie nowych kont ???? A angielski support powiedzial ze nie musze mu kasy zwracac ze nie chce mnie tracic jako pokerowego gracza, wiec sie nie osmieszaj z tym oszustem. Lepiej napisz czy dalej np. dindkowi piszesz zeby wysylal skan dowodu na [email protected] , bo angielski support napisal ze nie masz prawa, ze tylko strona LTD sluzy do tego. ????
Juz nie moge sie doczekac, predzej tobie konto zablokuja niz mi.A to że podarowali Ci te 50$ to masz tylko szczescie , bo wiecej kasy nie dostaniesz.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie kolejna ostra wymiana zdań zakończy się ostrzeżeniem. Więc radzę się pilnować a jeżeli macie coś do wyjaśnienia to macie PW!. nie będę tolerował kłótni.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom