UWAGA NA OSZUSTA o nicku z forum dj_spoooke!!! Oszukał Firme LTD na kwotę 50$!
Ostrzegam wsyzstkich , jakich kolwiek wymian, sponsorshipow itp. ???? ????
Witam!!!
Wlasnie rozmawialem z ltd angielskim supportem. Wspolpraca pana ltdsupportpolan wlasnie zakonczyla sie z firma ltd. Support angielski powiedzial ze ten 15 letni dzieciak nie mial prawa mowic zeby wysylac skany dowodu na
[email protected] , tylko ich strona sluzy do tego. Dowiedzialem sie rowniez ze ltdsupportpolan nie byl nawet ich pracownikiem, staral sie o to i jak napisal mi angielski support meczyl go o pieniadze dla innych graczy na sponsorship. Ponadto kazdy sponsorship pochodzil od angielskiego supportu, ltdsupportpolan nie mial zadnego dostepu do gotowki i nie on ja przekazywal. Wiec sprawa juz calkiem jasna, mozna zamknac temat ltd w dziale hazard chyba ze Mazaq zdecydujesz sie jednak na prace w firmie LTD :mrgreen: . W koncu jakis porzadny i uczciwy support by byl ;-)., tylko ich strona sluzy do tego. Dowiedzialem sie rowniez ze ltdsupportpolan nie byl nawet ich pracownikiem, staral sie o to i jak napisal mi angielski support meczyl go o pieniadze dla innych graczy na sponsorship. Ponadto kazdy sponsorship pochodzil od angielskiego supportu, ltdsupportpolan nie mial zadnego dostepu do gotowki i nie on ja przekazywal. Wiec sprawa juz calkiem jasna, mozna zamknac temat ltd w dziale hazard chyba ze Mazaq zdecydujesz sie jednak na prace w firmie LTD :mrgreen: . W koncu jakis porzadny i uczciwy support by byl ;-).[/quot
Mam dla Ciebie przykrą informacje, Nadal pracuje w LTD i nie mam zamiaru odchodzic , a to że napisaleś 5 skarg z 5 emali o tych samych numerach IP tez wyszło najaw ????