Tak jak obiecałem
Arminowi, umieszczam jego dane, bo moja cierpliwość się skończyła. Usunę posta, dopiero jak zobaczę kasę na koncie.
Mam kilka danych dotyczących
Armin zwanego wcześniej
BB, choć słyszałem, że również jako
Berbeć. Niestety też nadziałem się na niego miesiąc temu i do tej pory mi kasy nie oddał. Aż wstyd się przyznać że pożyczyłem mu aż 65$ (miał oddać 100$). No ale niestety. Ściemnia cały czas i przekłada termin na następny dzień. Teraz trzeba myśleć nad tym jak tą kasę odzyskać lub też jak dorwać kolesia. Podczas pierwszej rozmowy wyciągnąłem trochę danych od niego:
niestety musiałem zamazać jego dane osobowe (ochrona danych osobowych), bo głupie prawo mamy w Polsce
Na pewno nr tel. się zgadza (choć rzadko ma włączony) i miejscowość też na pewno
Jego ip to: 89.228.157.223 i używa chello, więc można go znaleźć.
Jego numery gg: 8772372 (na tym z nim gadam czasami) i 6014306 (na tym się do mnie zgłosił).
Mail na mb to
[email protected]
Zawsze można złożyć doniesienie na psy (tak wiem, że ich nie lubicie) o wyłudzenie pieniędzy. Myślę, że jak jedna osoba się zgłosi to nie będą sobie nawet dupy zawracać, ale jak zgłosi się kilka osób, to będą musieli coś z tym zrobić. Oni mają lepsze metody sprawdzania danych osób oszustów.
Poszukałem też trochę informacji na jego temat na innych forach:
http://www.szuwi.com/index.php?showtopic=53381&st=0 tu znalazłem go jako eZysk z mailem
[email protected]
Proszę o umieszczanie jego danych tutaj
Dodatkowo też proszę o zbanowanie jego ip na stałe. Przecież admin powinien mieć taką możliwość.
Na razie oddał 60 zł ze 100$. Jest, więc cień nadziei, że odda całość, tymczasem zakryję część maila i część ip.
Edit:
Niestety, gdy zakryłem jego dane, to przestał się kompletnie do mnie odzywać, więc z ponownie odkrywam jego dane. Może zmusi to go do oddania reszty kasy.