>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Oszuści na forum

Status
Zamknięty.
iron77 2

iron77

Użytkownik
Marcin-Odra jak rozkminiał jego IPka to podał jednego z Rudy Śląskiej , więc chyba stąd Tomasz pochodzi... a jakby zebać wszystkie osoby, ktore okradl, to niezla &quot;armia&quot; by sie zlozyla ????

kubusiek90 0

kubusiek90

Użytkownik
Marcin-Odra jak rozkminiał jego IPka to podał jednego z Rudy Śląskiej , więc chyba stąd Tomasz pochodzi... a jakby zebać wszystkie osoby, ktore okradl, to niezla &quot;armia&quot; by sie zlozyla ????
Podajcie mi na Prv jego dane z Rudej Slaski zapytam znajomych czy kojarzą ;-)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Powiem krótko kolejne obrazy jakichkolwiek osób zakończą się bardziej ekstremalnie niż 2 ostrzeżenia. Pozdrawiam Można dyskutować na poziomie!!

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
Podajcie mi na Prv jego dane z Rudej Slaski zapytam znajomych czy kojarzą ;-)
Na pewno lewizna bo zmienil na rude slaska po mojej wplacie , ulica nawet bez numeru podana(Tomasz waszczak , ul grzybowa , 41706 ruda slaska) , nie ma sensu tego sprawdzac , wlasnie wygral 19 zl z mojej kasy i postawilem mu ze taki dobry dunczyk bokser co na 49 walk przegral 2 i to dawno przegra z jakims leszczem z australii w pierwszej rundzie , kurs 81.00 hehe . (zgarbiłbym sie jakby mu to weszło a na boksie sie znam bardzo dobrze

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Powiem krótko kolejne obrazy jakichkolwiek osób zakończą się bardziej ekstremalnie niż 2 ostrzeżenia. Pozdrawiam Można dyskutować na poziomie!!
Widze,że ostrzeżeniami się przejmujesz a banów oszuści nie dostają :roll: Przykład jak pisałem o BB a na PW nawet nie raczyłeś odpisać

Pewnie za to dostanę ostrzeżenie :mrgreen:

iron77 2

iron77

Użytkownik
Widze,że ostrzeżeniami się przejmujesz a banów oszuści nie dostają :roll: Przykład jak pisałem o BB a na PW nawet nie raczyłeś odpisać
no dokładnie Dobermanie, Marcin Odra już dawno podał że madritreal to konto Waszczaka i nie ma on bana

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
no dokładnie Dobermanie, Marcin Odra już dawno podał że madritreal to konto Waszczaka i nie ma on bana
Jeżeli jest tak jak pisze iron to tylko pogratulować adminom , to w sumie tak jakbyscie przybili piątkę waszczakowi i powiedzieli nieźle ci idzie , działaj dalej , thx

P 0

pedros23

Użytkownik
To zbanujcie dziada na IP i już sobie nie wejdzie na forum. A tak swoją drogą to jeśli to Tomaszu Waszczaku czytasz to bądź świadom tego, że w internecie nikt nie jest anonimowy i nie mówie tutaj o policji ale jeśli kiedyś oszukasz kogoś dla kogo 20-30zł to będzie duża kwota to licz się z tym, że ktoś kiedyś może Ci połamać nogi a tego byś chyba nie chciał. Na zdjęciu wyglądasz na niezłego leszcza, dwa szybkie by wystarczyły :mrgreen: Pewnie koledzy Cię bili w szkole dlatego teraz jesteś jaki jesteś.

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
A ogłoszenie waszczaka-paszczaka dalej sobie wisi jakby nic sie nie stało (sprzedam środki moneybookers , wpłacam jako drugi , ) , ale juz uprzedziłem potencjalne ofiary

S 11

support75

Użytkownik
propozycja - moze wprowadzic do regulaminu zakaz pozyczania na forum ?!
bo robi sie to zalosne jak ktos chce pozyczyc 20 zl, oddac za dwa dni 25 zł.
Druga sprawa dlaczego ktos pozycza przez neta ? czyzby nie mial znajomych ? a moze ma ale sie juz na nim poznali ?
Sadze rowniez ze zmiejszy to liczbe oszustw patrz np bb

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Popieram.Taką możliwość wg mnie powinny mieć jedynie osoby zaufane z dużym stażem na forum a nie ludzie z 10 postami którzy są na forum od 2 tygodni.Śmieszy mnie jak ludzie błagają o 3.80 na MB

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
propozycja - moze wprowadzic do regulaminu zakaz pozyczania na forum ?!
bo robi sie to zalosne jak ktos chce pozyczyc 20 zl, oddac za dwa dni 25 zł.
Druga sprawa dlaczego ktos pozycza przez neta ? czyzby nie mial znajomych ? a moze ma ale sie juz na nim poznali ?
Sadze rowniez ze zmiejszy to liczbe oszustw patrz np bb
Support odnośnie kto sie na kim poznał to przypominam ci ze zająłem 2 miejsce w twojej lidze pokera (pierwsza edycja) , ale że na tej nagrodzie szczególnie mi nie zależało to sie nie upominam chodzi o sam fakt bycia niesolidnym

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Co tu sie dzieje na tym forum BB okrada damianamularczyka z 25zł i nikt z tym nic nie robi??????????

Ja sproboje go dopaść ????

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Co tu sie dzieje na tym forum BB okrada damianamularczyka z 25zł i nikt z tym nic nie robi??????????
Jak napisałem w jakimś temacie że administracja nie banuje oszóstów to Marcin-Odra napisał że pisze bzdury (czy coś w tym sensie) i zamknął temat :-? Brawa dla administracji ????

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Malutki jakiś spisek?? JA was chętnie wysłucham na PW i GG ;] Każdy winny otrzyma bana odemnie !
Żaden spisek, nie mogłem się doprosić o bana dla longera więc w końcu napisałem w jakimś temacie że administracja ma takie żeczy w d... bo niestety tak jest. Reakcja Marcin-Odry niestety tylko utwierdziła mnie w tym przekonaniu

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
BB - Otrzymał bana tak jak mówiłem będę konsekwętny w tej kwestii oczywiście pod nieobecność Bodiego.

Longer81 - Otrzymał również bana.......

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom