SimonS ,nie pamiętasz?Chcieliśmy się zabrać tą łajba Ekipą na stopa.Nie no ale 2 zdjecia z tych wymiataja ... sexy udka ???? i to z zaglowka, gdzie jest wprowadzona cenzura xD wygladamy jak kryminalisci co sie chowaja przed czyms, czy jakos tak.
Btw jak ta zaglowka dawala rade na takich glebinach ?:>
Fox, no tylko my we 2 to slyszelismy, a mial byc fix roku, kurs ze wygram wyscig Sulejow River 09' byl najmniej porownywalny z tym ze Lazio zdobedzie mistrza Wloch (btw polecam ???? ).SimonS ,nie pamiętasz?Chcieliśmy się zabrać tą łajba Ekipą na stopa.
co do woodki starczylo ze Dobi byl ????Ale proporcje czystej do piwa nie są akceptowalne. Ale rozumiem mnie nie było to nie miał kto nadrabiać
na poczatku to jeszcze chcielismy plynac za nimi do jeziora, ale sie rozmyślilismy bo z droga powrotna bylby problemSimonS ,nie pamiętasz?Chcieliśmy się zabrać tą łajba Ekipą na stopa.
eee tam dalibyśmy rade ;Pna poczatku to jeszcze chcielismy plynac za nimi do jeziora, ale sie rozmyślilismy bo z droga powrotna bylby problem
Nie wiem czy zauważyłeś ale zlot już się odbył...Wielki Elit też zawita z checią. Ponieważ sam organizowałem podobne zloty mogę pomóc ,doradzić itd itd.