Czekamy :-D
Nie chciałbym żeby było to odebrane jako jakaś straszna krytyka ale myślę że parę spraw zostało zrobionych w odwrotnej kolejności, pieniążki trzeba już wpłacać i deklarować się chociaż nadal konkretów dotyczących planu imprezy itd jest niewiele (wcale ich nie ma oprócz miejsca i terminu ?).
Nie miałem przez kilka dni neta, ale w przeciągu 48h wszystko nadrobię. Jako, że sam organizuję ten zlot i wszystko załatwiam oraz to, iż chodzi o duże pieniądze muszę mieć jakąś gwarancję, iż nie będę na tej inicjatywie stratny. Na przykład zgłosi się 30 osób raz 50zł = 1500zł, a przyjedzie tylko 10 osób. Kto mi odda kasę?
Już na samym początku dyskusji o zlocie, było napisane co planujemy i dalej z niczego się nie wycofujemy, przecież zorganizowanie turnieju w piłkę nożną, w ping ponga czy w pokera to nie jest żaden problem. Problem jest wówczas, gdy na zlot przyjedzie 10 osób. Nie będzie wówczas turnieju w piłkę nożną, co najwyżej sparing 5 na 5.
To nie jest wycieczka w celu zwiedzania, i żadnego planu typu: 9:00 śniadanie, 11:00 wyjazd do centrum a o 18:00 obiadokolacja nie będzie. To jest ZLOT, czyli wzajemna integracja na żywo, miłe spędzenie czasu oraz dobra zabawa. Zlot to dobra impreza wszystkich nas, a nie, że jedna osoba pilnuje tak, aby każdy się dobrze bawi. Jeżeli, któryś z użytkowników na zlocie zaproponuje jakąś ciekawe zabawę to będziemy się bawić.
Zorganizujcie może jakieś rozgrywki w piłkę nożną i dla zwycięzców np. Koszulki z logiem
Forum Bukmacherskie :jezora: Można np zrobić turniej pomiędzy fanami ligi angielskiej a niemieckiej, bądź coś w tym stylu.
Jeszcze mam 2 pytania :
1) Co z tym regulaminem ? Może zostanie tutaj przedstawiony ???? ?
2) Jest ktoś chętny z Rzeszowa do wyjazdu ? Widzę, że Rzeszów strasznie odosobniony jest i mało kto składa chęci ... ????
1. Myślę że do 48h pojawi się taki regulamin
2. Nie do mnie ????