Znasz sie na bukmacherce to pisz o bukmacherce. Bo reszta to chyba po rodzicach powtarzasz.
Mialem nic nie pisac ale skoro wytaczasz takie teksty, wiec...
niemasz pojecia o bukmacherce to nie pisz o niej, do wypisywania pogladow politycznych sa inne fora, skoncz wreszcie ta parodie. Twoje ogromne wywody o tym ze nie da sie zarabiac itp. mozna tak naprawde wsadzic sobie w dupe bo ty jestes tylko teoretykiem nie praktykiem, chcialem wczesniej podjac dyskusje z toba na temat bukow zadawalem konkretne pytania na ktore nie uzyskalem odpowiedzi, co oznacza rownie dobrze ze niemiales pojecia o czym piszesz, dobra ide spac bo szkoda mojego czasu
aa jeszcze, fakt z kaczorow wszyscy sie smiali na swiecie, ale czy PO spelnilo to co mialo zrobic ? by zylo sie lepiej ? zeby cos sie zmienilo w tym panstwie trzeba by rozpier... ten gowniany sejm i zaczac od nowa, jednak jak przyjda nowi to beda glodni i beda musieli sie nachlapac sary dla siebie i kolo sie zamyka... wniosek jeden dac sobie spokoj z banda tych patalachow ktorzy pragna tylko wlasnego dobra, ale niezapominajmy o tym co sie dzieje w tym kraju, jak manipuluja ludzmi itp. bajeczny przyklad ta afera hazardowa swietnie uciszyli wszystko a zbychu rychu i reszta zacieraja rece bo od stycznia kasa sie szykuje...
Niestety zyjemy w takim gownie i my jako jednostki nic na to nie poradzimy, osobiscie buki pomogly mi wyjsc z szarosci tego gowna teraz gielda zakladow...., bo to zal jak wielu wyksztalconych ludzi pracuje za marne grosze, w innych krajach zarabialiby kilka razy tyle, u nas 3k zl miesiecznie to bajka, nie licze tych ktorzy maja bogatych starych itp.. ja osobiscie nie narzekam bo niemam na co rusza mnie to co widze wokol mnie, nie nosze glowy w chmurach jak co niektorzy...
Na koniec panowie wyluzujcie, nasze wywody nic nie pomoga, pozostaje tylko czekac co na to UE.