kolezanko ja osobiscie wole zeby ludzie kupili se ta flaszke karton papierosow przynajmniej panstwo ma z tego akcyze poza tym ile czlowiek w dzien moze wypic dwie flaszki (przecietnemu to starcza) a na zaklady szczegolnie takie mozna sie zrujnowac w pare minut(czas wplaty , obstawieniu meczu) 2 flaszki wodki jak ktos nie jest wymagajacy starczy 30 zl i ulalany caly dzien tutaj wyplate mozna przegrac w pare minut. Naprawde nie uwazam zeby dla setki bonus hunterow z forum bukmacherskiego naginc prawo Bo zadnych z tego korzysci dla nikogo poza ta setka bonus hunterow
To tyle
---
W pelni popieram Twoj punkt widzenia.
Niestety stoimy na zgory przegranej pozycji, zluda latwej wygranej odbiera im calkowicie zdrowy rozsadek.
Jak od kilku tygodni tlumacze w roznych watkach ze tak naprawde w dluzszym okresie na plusie jest ~1% grajacych. Ci najwieksi nawet przyznali mi racje, ale wystarczy kilku nowych entuzjastow i znowu to samo.
Zaczne od michaszka :] podales idiotyczny przyklad, ze az musialem odpowiedziec na te herezje i poswiecic chwile swojego cennego czasu. Idiotyczne jest porownywanie nałogow takich jak alkoholizm do hazardu.. to pozostawie bez komentarza. Dwa to indywidualna sprawa kazdego czlowieka co bedzie robil ze swoimi pieniędzmi. Trzy brawa dla idiotow ktorzy wplacaja i po chwili nie maja nic, ale tacy wplacaja po 50zl i graja manchester tóóó skóóóóór wiec jest to calkiem normalne.
Pracujesz w naziemnym czy co? Ominę temat tych ktorzy na tym zarabiaja i tych ktorzy dokladaja do interesu. Załóżmy jestem kibicem lubie sport, lubie typowac mam do wyboru naziemnego z marnymi kursami i podatkiem, ograniczonego czasowo, albo buka w necie, lepsze kursy brak podatku, 24H dostępnego co wybieram ?
Ale niestety banda idiotów chce zamienić Polskę w drugie
Chiny.
Rozniebywa troche wiecej niz ten 1% ale dzieki twoim posta moze paru początkujących zastanowi sie nad paroma kwestiami i zrozumie ze bukmacherka tak jak inne dziedziny zycia wymaga poswiecania, i nic nie przychodzi od tak ooo, bez wysiłku, oprocz tego trzeba odpowiedniej psychiki, jak ktos odrazu bedzie chcial wygrywac tysiace daleko nie zajdzie, przeciez zaczynajac prace nie odrazu zostajemy prezesem itp. :razz:
Jeden jest dobrym mechanikiem, inny malerzem, inny analitykiem finansowym inny graczem stad ta mała liczba nie kazdy ma predyspozycje do grania.
Ta cala afera hazardowa do tej pory mnie bawila jednak wprowadzenie kontroli internetu chociaz moim zdanie bedzie to niemozliwe i nierealne jednak troche mnie zaniepokoiło, ze wogule taki pomysl powstal, naszczescie do jego realizacji jeszcze daleka droga.