J
7K
juanroman08
Forum VIP
To że amatorska to się zgodzę bo od lat ciężko w Trzebnicy o pieniądze na drużynę Polonii ale mimo wszystko w tym sezonie, zawodnicy mają płacone regularnie i po przeciętnym początku sezonu widać znaczący progres w grze podopiecznych Mamrota. Każdy wynik to niespodzianka :?: chyba tylko w Twoim subiektywnym odczuciu, przypomnę że w tamtym sezonie Polonia dwukrotnie zwyciężała w potyczkach z Chrobrym, także ja bym podszedł z pewnym dystansem do tego spotkania. Szykuje się naprawdę ciekawy mecz tym bardziej że forma Głogowian też nie wydaje się być ustabilizowana i z tym faworyzowaniem ich byłbym ostrożny.O Polonii Trezbnica można powiedzieć że to solidna drużyna, ale jednak amatorska i kazdy inny wynik jak zwyciestwo Chrobrego, będzie sporą niespodzianką
W Polonii od kilku meczy wyróżniają się Szymon Jaskułowski i Sławomir Kołodziej, co jest na pewno dużym atutem ponieważ pierwszy odpowiada za strzelanie bramek a drugi dyryguje całym zespołem jako środkowy pomocnik.
W mojej ocenie mecz będzie bardzo wyrównany a o końcowym wyniku mogą zadecydować detale, także to że jedna drużyna jest na poziomie profesjonalizmu a druga się tylko o ten poziom ociera to żaden argument, grają w tej samej lidze i na podobnym poziomie
Pozdrawiam.