>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL wg. Funta..

Status
Zamknięty.
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Columbus Blue Jackets @ Boston Bruins / Handicap Betting - Boston Bruins (-1) @ 1.93
Phoenix Coyotes @ Philadelphia Flyers / Handicap Betting - Philadelphia Flyers (-1) @ 2.35
Washington Capitals @ Winnipeg Jets / Washington Capitals Total Goals - Over 3 @ 1.98
Kurs: 8.98
Stawka: 880,00 PLN (£175.68)
Columbus Blue Jackets @ Boston Bruins / Handicap Betting - Boston Bruins (-1) @ 1.93
Phoenix Coyotes @ Philadelphia Flyers / Philadelphia Flyers Total Goals - Over 3 @ 1.80
Washington Capitals @ Winnipeg Jets / Handicap Betting - Washington Capitals (-1) @ 2.55
Kurs: 8.859
Stawka:750.00 PLN (£150.00)
Boston - bo zawalił mi poprzedni kupon..Bo grają nieziemski hokej..Bo Columbus są na dnie i jak na razie nic nie wskazuje by się mogli odbić..
Philadelphia - bo Phoenix jakoś mnie nie przekonuje, niewiele tracą ale i tez ofensywnie szału u nich nie ma..Flyers w ostatnich 7 meczach 12 pkt..Od czasu pamiętnej przegranej z Winnipeg 8:9 27 października jeszcze żadnej drużynie udało się pokonać Lotników w regulaminowym czasie..Grają &quot;radosny&quot; :] hokej i lubia sobie postrzelać..Claude Giroux w tym sezonie to maszynka do goli..Ma ich juz na swoim koncie 11, że o 11 asystach przez grzeczność nie wspomnę..Kroku dotrzymuje mu weteran amerykańskich lodowisk Jaromir Jagr, który ma 17 pkt i jest drugi co do skuteczności..Hartnelll i Briere mają po 13 pkt..Dziś również i bramkarz Lotników będzie chciał coś udowodnić właścicielom Phoenix.. Bryzgalov w zeszłym sezonie grał własnie w tym klubie..
A co do skuteczności strzeleckiej Phoenix..
Whitney - 6 goli
Vrbata - 6
Doan 5
Ekman- Larsson 4
Będzie miazga.. ???? Pograłem również wyścig do 3 goli na bet365 (1,86) na Flyers rzecz jasna..
Washington - dwa ostatnie mecze w ich wykonaniu to śmiech na sali..Obydwa mecze w garści i jakimś cudem przegrane..Ovechkin bije dużo ale w bramkarza i po oknach..Skuteczność zespołu żadna..Jak życie pokazało w przypadku Detroit i Washingtonu to grają seryjnie...Najpierw wygrane..Potem passa ???? ..teraz w meczu z Jets wielce prawdopodobne jest przełamanie, bo defensywa dzisiejszych gospodarzy pozostawia wiele do życzenia..A para bramkarzy nadaje się do wymiany..O. Pavelec (3.26), C. Mason (2,68)..
Jak widać po stawkach Funt jest przekonany co do słuszności swoich wyborów..
Całą resztę zweryfikuje łyżwa i lód..Plus Giroux, Oviechkin i Seguin..​

Otrzymane punkty reputacji: +2
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dzisiaj grubo na 3 mecze..wszystkie zagrane 3 way..tzn. Zwyciestwo bez dogrywki i karnych..
Detroit Red Wings, bo juz skonczyli przegrywac i Calgary moze im nadmuchac ???? ✅
Washington, podobnie jak Detroit zakonczyl koszmarna passe..i wezmie dzis rewanz za ostatnie 1:7 w Winnipeg..⛔
Pittsburgh, bo Sidney Crosby Show⛔???? Crosby był koszmarny..

O tych meczach mozna by pisac i pisac, ale w pracy czasu nie mam..Dosc jesli dodam, ze na razie zagralem te mecze za 2000 PLN..A to jeszcze nie koniec.. ????
To bedzie emocjonujaca noc..Pozdrawiam..I nie namawiam ale polecam..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Ottawa Senators @ Pittsburgh Penguins:hokej:Pittsburgh Penguins Total Goals: Over 3 @ 1.74 ✅ 2:6
Montreal Canadiens @ Philadelphia Flyers :hokej: Handicap Betting: Philadelphia Flyers (-1) @ 2.35 ✅ 1:3
New York Rangers @ Washington Capitals :hokej: Washington Capitals Total Goals: Over 2.5 @ 1.71✅ 6:3 Uffff

5/10

✅✅✅✅ 30j (3000 PLN)

Piękna noc..szkoda jedynie, że Washington nie wygrał, bo wtedy siadłby jeszcze jeden piękny kuponik..Ważne, że i tak było grubo..

No i się doigrałem na Panbet..Założyli mi limity..Beznadzieja..A już tak buka chwaliłem..????????????

Otrzymane punkty reputacji: +4
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Ugryźć buka na dziesięć tysięcy..?
Wczoraj NHL porządnie dało..Więc spróbuje pójść za ciosem..
I albo przegrać 5 000 albo wygrać 15 000.. :]

Zagram to co zawsze na weekendach..Czyli overy..
Dziesięć kuponów po 1 000 PLN lub (200 GBP) w zależności od buka..
Zobaczymy co z tego wyjdzie..

26 Nov 2011 - TSV 1860 Monachium - Eintracht Frankfurt - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.17 ✅
26 Nov 2011 - Karlsruhe - Aachen - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.25✅
27 Nov 2011 - Energie Cottbus - Ingolstadt - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.20⛔ Cipa ze mnie..Nie ubezpieczyłem, bo przysnąłem..????
26 Nov 2011 - CS Muresul Deva - FC Baia Mare - Mecz Powyżej/Poniżej 3.5 bramki Live
Powyżej (3.5) @ 1.17✅

Stawka : £200.00
Przewidywana wygrana : £408.33
⛔
Z tym ostatnim live to nie był chyba najlepszy pomysł..Ale coś mnie skusiło..W przerwie przy wyniku 2:1..
//Jednak siadło bez problemu

26 Nov 2011 - Hertha Berlin - Bayer Leverkusen - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.30✅
26 Nov 2011 - Ried - Wacker Innsbruck - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.28⛔ ????1:0 ????
26 Nov 2011 - Bristol City - Southampton - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.25✅

Stawka : £200.00
Przewidywana wygrana : £417.86
⛔
ok.15-16 puszczę kolejne..Teraz czas spać..
Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe propozycje na over 1,5 to śmiało na priv..Ale tylko na mecze rozpoczynające się po 15.00..Bo do tego czasu zmykam w objęcia Morfeusza.. ????

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Ugryźć buka na dziesięć tysięcy..? c.d.
26 Nov 2011 - Beroe Stara Zagora - Minyor Pernik - Mecz Powyżej/Poniżej 1.5 bramki Live⛔
Powyżej (1.5) @ 1.50
26 Nov 2011 - Zadar - Lucko - Mecz Powyżej/Poniżej 1.5 bramki Live⛔
Powyżej (1.5) @ 1.17
26 Nov 2011 - Istra - Karlovac - Istra Powyżej/Poniżej 1.5 bramki Live
Powyżej (1.5) @ 1.20 ✅
Stawka : £100.00
Przewidywana wygrana : £210.00
⛔
26 Nov 2011 - MK Dons - Wycombe - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.20✅
26 Nov 2011 - Leeds - Barnsley - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.20✅
26 Nov 2011 - Swindon - Aldershot - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.25✅
26 Nov 2011 - Rotherham - Crawley - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.20✅
Przewidywana wygrana : £216.00
✅
26 Nov 2011 - Shrewsbury - Morecambe - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.22✅
26 Nov 2011 - Alloa - East Stirling - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.12✅
26 Nov 2011 - Southend - Bristol Rovers - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.22✅
26 Nov 2011 - Sheff Wed - Leyton Orient - Suma bramek w meczu - Powyżej/Poniżej
Powyżej 1.5 @ 1.20⛔ ????1:0
Przewidywana wygrana : £201.67
⛔
//Z innej beczki..Gdyby tak Funt w tym meczu postawił w 88 minucie na gości..:razz:
Patrz załącznik..

Jak na razie to mizeria straszna..Reszta na komórce w pracy..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
A może by tak za jednym strzałem te 10 000 ? ????
:hokej:philadelphia Flyers @ New York Rangers - Powyżej (5.5) @ 2.00 ⛔
:hokej:pittsburgh Penguins @ Montreal Canadiens - Powyżej (5.0) @ 1.71✅
:hokej:Nashville Predators @ Detroit Red Wings - Zakład bez remisu - Detroit Red Wings @ 1.55✅
:hokej:Winnipeg Jets @ Boston Bruins - Boston Bruins (-1.5) @ 2.30✅
Kurs: 12.22
Stawka: 200 GBP (1000 PLN)
Ja to zagram na akumulatorze..Ale proponuję jednak singlo-duble..Bo 4 NHL drugą noc z rzędu na jednym kuponie to nawet Funtowi ciężko ustrzelić.. :razz:
Hmm.. A może puszcze 3 z 4..Sam jeszcze nie wiem..
Jednak 3 z 4
Philadelphia zawaliła od razu w pierwszym meczu..Po sennej grze przegrała 0:2..
Wiec podbilem temat i puściłem ten drugi:..;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Z 10 000 nie poszło..Choć bywały momenty, że już było ponad 5000 czystego zysku..Trochę mnie zaczęło nosić ze stawkami i typami..NHL dał 3 dni z rzędu..Ale potem jakieś wydziwianie z overami w piłce nożnej i dałem sobie spokój wypłacając 1 400 GBP (ok. 7 000 PLN)...Zarobiłem na weekendzie ok 2 000PLN...Co jest zaledwie 1/5 założenia..Ale cieszy fakt, że do przodu..
Poniżej parę ciekawszych wygranych kuponów..W tym jeden głupkowaty za równowartość 2 000 PLN..Tym razem siadł choć nie powinien ;)

A to już na dzisiejsza noc..

Tampa Bay @ Minnesota X⛔
Dallas @ Colorado X⛔
Nashville @ Edmonton X⛔
San Jose @ Los Angeles X⛔

//Okazało się ze to miały być grube undery a nie remisy..;)
No dzisiaj w ofercie NHL nędza niesamowita..Zupełnie nie mam pojecia z której strony się do tego zabrać..Bo ani to overy, ani na gospodarzy..
Puściłem więc remisy..System 2 z 4..Wydaje się to być najlepszym rozwiązaniem..​

Otrzymane punkty reputacji: +7
funt 2,9K

funt

Użytkownik
A żeby się nie nudzić do wieczora to taki bezpieczny tripelek.. ????

1.✅
2:1
2.✅
2:1
3.✅ 2:2

Bezstresowo..Planowo..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
2 1

Dziś sporo ciekawych meczy w NHL..Po wczorajszej nocy wyjątkowo ubogiej w bramki dziś powinno być znacznie &quot;tłuściej&quot;..
Pierwszy mecz obok którego nie sposób przejść obojętnie to potyczka niesamowitych &quot;Nutek&quot; ze &quot;Stołecznymi&quot;..St Louis po zmianie trenera na początku listopada wpadło w trans i gra jak natchnione..Na 12 listopadowych meczy wygrali aż 9..Ulegając Minnesocie (dwukrotnie..ups) i Los Angeles Kings..Co ciekawe te 3 przegrane to przegrane z drużynami grającymi defensywny hokej, mającymi lepiej z tyłu i w bramce niż z przodu..St Louis to typowy przykład takiej właśnie gry..Od początku tego miesiąca we wspomnianych 12 meczach ani razu nie padł over 5,5..
Kapitalnie w bramce radzi sobie Brian Elliot, który w tym miesiącu w 6 meczach puscił zaledwie 6 goli..A sprawdzały go takie firmy jak: Vancouver (2)..Tampa Bay (0)..Detroit (1)..Pittsburgh (2)..Calgary (0) i Columbus (1)..
Dziś wybierają się do stolicy..By przegrać..Bo inny wynik nie wchodzi w rachubę..(zdaniem Funta rzecz jasna)..
Po pierwsze..Bo statystyki nie kłamią..W tym sezonie ani razu St Louis nie wygrało więcej niż trzy mecze z rzędu..A tyle właśnie teraz mają..
Po drugie, bo dziś zagra inny Washington..Nie ten który na ostatnich 11 meczy przegrał aż 8..Nie ten wiecznie skłócony z trenerem Boudreau..Dziś po raz pierwszy drużynę poprowadzi nowy coach Dale Hunter (była gwiazda Capitals)..Oviechkin i spółka pozbyli się trenera więc czas najwyższy by się wreszcie wzięli za to za co im się płaci i to co potrafią robić..
Morale w zespole podskoczyło zdecydowanie..Nadzieje i oczekiwania również..
Dziś zagrają we własnej hali i założę sie o duże pieniądze, że pójdą na całość..Oviechkin osiągnął to co chciał, więc teraz będzie chciał pokazać że bez Boudreau ta drużyna może aspirować o Puchar Stanleya..(bo potencjał jest;))
Z dużą doza prawdopodobieństwa mozna przyjąć, że gospodarze od pierwszej minuty przystapią do szturmu bramki St Louis..I jeśli uda im się już pierwszej tercji otworzyć wynik to potem już poleci..Bo Nutki zmuszone do ofensywy rozsypią się z tyłu..A wtedy nawet dwóch Elliotów nie pomoże..

Całkiem śmiało więc..

:hokej:St. Louis Blues @ Washington Capitals
Washington Capitals Over 2.5 ⛔
Kurs: 1.730 (Pinnacle)

:hokej:St. Louis Blues @ Washington Capitals
Washington Capitals ML ⛔
Kurs: 1.820 (Pinnacle)

Halak dzisiaj w bramce St Louis a nie Elliot ???? ???? ????
Przegapiłem tę informację..Ale nie
Juan Roman08
//Żenująca postawa Capitals..Zmiana trenera może nie wystarczyć..Halak miał niewiele do roboty..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
3 4

Mecz drugi..Pingwiny kontra Strażnicy..Tu mamy do czynienia z analogiczną sytuacją jak w meczu Capitals..Tyle, że w Pittsburgu nie zwolniono trenera, a wrócił do gry Crosby..Po 10 miesiącach rehabilitacji..Jak na amerykańskiego gwiazdora wrócił w wielkim stylu..Na dzień dzisiejszy to człowiek orkiestra..Jak na narwańca przystało nie oszczędza się..Wszędzie go pełno..W pierwszym meczu (NYI) dwa gole i dwie asysty..W drugim meczu (STL) zamiast grać i strzelać wolał rozrabiać..Trzykrotnie musiał odwiedzać ławkę kar..To cieszy..Bo to znak, że nie boi się gry kontaktowej..W kolejnym meczu (OTT) Crosby nie ustrzelił niczego ale zaliczył trzy asysty (i dwie minuty w odosobnieniu ;)) No i do tego wszystkiego w czwartym meczu (MON) dołozył kolejne dwa punkty za asysty..
Dziś wydaje się bardzo prawdopodobne, że coś ustrzeli..Bo ileż mozna asystować?..Ofensywna formacja z Malkinem, Letangiem i Crosbym nie powinna mieć większych problemów z bramkarzem Rangers Lundqvistem (Szwed już sporo krwi Funtowi upuscił)..
Ręki obciąć sobie nie dam za to, że Pingwiny stłuką Rangers w MSQ..Ich wygrana wygląda na prawdopodobną..Ale o wiele pewniej wyglądają typy...:

:hokej:pittsburgh Penguins @ New York Rangers
Over 5 ✅
Kurs: 1.769 (Pinnacle)

:hokej:pittsburgh Penguins @ New York Rangers
Pittsburgh Penguins Over 2,5 ✅
Kurs: 1.769 (Pinnacle)​

funt 2,9K

funt

Użytkownik
1 4

Mecz trzeci..Ostatni ale i chyba najpewniejszy..
Najlepsza drużyna ubiegłego sezonu podejmie na własnym lodowisku najgorszy team sezonu bieżącego..
Nie ma większego sensu się tu specjalnie rozpisywać i wymieniać aspekty w których Canucks są lepsi na lodzie..Bo musiałby Funt napisać o wszystkich ;)
Parę suchych przemyśleń odnośnie Vancouver..
Obecnie wrócili na swoje śmieci na 4 kolejne mecze..Ostatnie 3 grali na wyjeździe..I wszystkie 3 wygrali..(COL 3:0), (PHO 5:0) i (SAN 3:2)..Mecz z San Jose był kapitalnym widowiskiem i przykładem wzorcowej gry w obronie ( rezerwowy goallie C Schneider obronił 43 strzały na bramkę :wowsdf ???? dwie szybkie bramki Vancouver w drugiej tercji ustawiły mecz i zapewniły wygraną Canucks..
Cóż dzisiaj może zdziałać biedne Blue Jackets?..
W Vancouver ma miejsce dość nietypowa sytuacja..Jak wszyscy wiedzą w szeregach Kanadyjczyków jest duet braci Sedin..Henrik i Daniel..Od lat jest przyjęte, że Henrik podaje a Daniel strzela..
W zeszłym sezonie Daniel strzelił 41 bramek i zaliczył 63 asysty..
W zeszłym sezonie Henrik strzelił 19 bramek i zaliczył 75 asyst ..
W tym sezonie Daniel strzelił 6 bramek i zaliczył 19 asyst..
W tym sezonie Henrik strzelił 8 bramek i zaliczył 16 asyst..

Role wśród bliźniaków sie nieco odwróciły..Co nie zmienia w żaden sposób, że są przeraźliwie skuteczni...Wspierani przez Higginsa (7 goli) Burrowsa (7 goli) i Keslera (4 gole) są jednymi z najskuteczniejszych graczy w lidze..
I dziś ich dorobek punktowy powinien się znacznie wzbogacić..
Bo Columbus..Nie ma tu co pisać..
Pierwsze 8 meczy sezonu to same wtopy..W pierwszej połowie listopada na 6 kolejnych meczy 5 przegranych..Ostatnio niby coś odżyli wygrywając u siebie z Buffalo i Calgary..Ale na wyjazdach jak na razie wygrali tylko raz..W dogrywce z Nashville Predators..Dziś w Vancouver może być pogrom..
Dość odważnie..

Columbus Blue Jackets @ Vancouver Canucks
Vancouver Canucks Over 3 ✅
Kurs: 1.870 (Pinnacle)

Columbus Blue Jackets @ Vancouver Canucks
Vancouver Canucks -0,5 ✅
Kurs: 1.769 (Pinnacle)​

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Oprócz singli na Pinnacle zaglądnąłem jeszcze na Panbeta..I tragedii nie było..Bo pomimo limitów na te trzy mecze dało się postawić całkiem fajny pieniądz..

30 Nov 00:00 Ice Hockey / NHL / Regular Season / St Louis Blues @ Washington Capitals / Washington Capitals Total Goals - Over 2.5 @ 1.727 ⛔⛔⛔
30 Nov 00:30 Ice Hockey / NHL / Regular Season / Pittsburgh Penguins @ New York Rangers / Pittsburgh Penguins Total Goals - Over 2.5 @ 1.89 ✅
30 Nov 03:00 Ice Hockey / NHL / Regular Season / Columbus Blue Jackets @ Vancouver Canucks / Handicap Betting - Vancouver Canucks (-1) @ 2.00 ✅

Treble @ £96.72 (£96.72) ⛔
Total Price: 6.529
Do wygrania: 631,48£ + bonus za triple..Czyli nieco ponad 3 200 PLN
// Washington strzelił pierwszą bramkę..A potem juz tylko WIELKIE NIC..Zasłużona wygrana St Louis..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Garść statystyk..
Próbowałem to jakoś policzyć..I mam taki syf w temacie, że się nie da tego zrobić rzetelnie..Bo albo różne stawki..Albo ich nie podałem..A nie chcę wpisywać czegoś, czego tu nie ma, bo będzie to wyglądało na zawyżanie Yield..Który notabene oscyluje wokół zera..
Jutro zaczyna się nowy miesiąc i spróbuję tu zaprowadzić nieco porządku..
Wszystkie kupony będą numerowane i liczone jako 100 PLN, bez względu na to za jaką stawkę je zagram w realu..Faktyczne stawki będzie można zobaczyć w ewentualnych skanach w załącznikach..(na pewno nie będą niższe niż 100 PLN)..Typy będą podawane jako single..
Statystyki zostaną podliczone co 10 kuponów i na koniec każdego miesiąca..
//Przed chwilą z nudów puściłem to:
Prayag United v George Telegraph F.C.
30th of Nov 2011 08:45 am
Draw No Bet
Prayag United @ 2.25
Stawka: 63 GBP
Przy stanie 0:1 w 43 minucie..
Zwrot

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Grudzień 2011..

2 4

Dziś idziemy na łatwiznę..:razz:
Spośród trzech ciekawych meczy środowej nocy Funt uparł się na to jedno..Wygląda na krótkoterminową i dobrze oprocentowaną inwestycję..
Wszystkie znaki na ziemi i lodzie przemawiają za wygraną gospodarzy..Od rana Funt próbował się doszukać jednej bardzo istotnej informacji odnośnie tego meczu..Teraz już wie..I to jest ta dobra wiadomość..W bramce Tampa Bay ujrzymy dziś starego dziadka Rolosona..(42 lata)..
Detroit Red Wings - drużyna nieobliczalna, kochana i znienawidzona przed autora tego postu..Grająca seriami kilku porażek bądź zwycięstw..Obecnie są przy tendencji zdecydowanie wznoszącej..
Ostatnie 11 meczy to 9-2-0..Te dwie przegrane to: 1:2 w St Louis i 2:5 w San Jose..W tych 11 spotkaniach Red Wings strzelili 41 tracąc zaledwie 20..Nietrudno policzyć, że średnia to prawie 4 gole/mecz..przy straconych niecałych dwóch..2:4 ????
Dzisiejszy rywal nie ma szczęścia w Detroit..Z racji tego że drużyny grają w różnych konferencjach spotykają się tylko jeden raz w sezonie..Czyli właśnie dziś..Na 14 spotkań rozegranych w Joe Louis Arena goście zdołali wygrać zaledwie raz..Prawie 18 lat temu..Plus jeszcze jeden remis..12 pozostałych gier to bęcki, bęcki i jeszcze raz bęcki..W zeszłym roku Red Wing wydmuchało ich 6:2 (na lodowisku Tampa Bay)..
Tampa Bay w tym sezonie gra dziwnie..Drużyna z potencjałem w ofensywie (Vincent Lecavalier, Martin St Louis i Steven Stamkos) i jednym z najgorszych goallie (zdaniem Funta) w bramce..42 letni Roloson już 2 lata temu powinien dać sobie spokój i przejść na rentę..Koszmarny sezon w NYI i nie wiadomo po co kupuje go Tampa Bay..A tu gra dokładnie to samo..Czyli gol za golem..Po ostatnim meczu z Toronto (22 listopada) dostał tydzień przerwy..Na przemyślenia chyba :razz:..Na 21 strzałów obronił zaledwie 15..Zmieniony w trzeciej tercji przez Garona..
Dziś Datsyuk i spółka oddadzą ok 40 strzałow na jego bramkę(35)..Co przy skuteczności Rolosona może zakończyć się miazgą..W opinii Funta Detroit będzie cisnąć i grać otwarty hokej..W bramce wyśmienicie spisuje się Jimmy Howard (1,86 GAA)..Z przodu zgrana paczka Franzen-Datsyuk-Filpula-Lidstrom i poczciwy Zetterberg..
Ta mieszanka zapewnia sporo bramek..I ciekawy szybki mecz..Steven Stamkos zapewne spróbuje strzelić i w tym meczu, by przedłużyć serie do 4 kolejnych spotkań z golem..Ale przy defensywie Detroit może mieć z tym problem..
Problemu nie powinno być z tym: ;)

Tampa Bay Lightning @ Detroit Red Wings
Detroit Red Wings (3 way)✅✅✅
Kurs: 1,909 (Pinnacle)

A sam wczoraj zagrałem cos takiego na PaddyPower..Kupony z załączników w żaden sposób nie będą się liczyły do statystyk..Są podawane tylko w celu urozmaicenia tematu..W miarę możliwości będą podawane dużo wcześniej..
Choć wydaje się to dziś mało prawdopodobne, bo dzień zapowiada się zabiegany..

Otrzymane punkty reputacji: +22
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Grudzień 2011
6 5

Dziś znowu trzy ładne mecze..Na razie Funt zajmie się jednym..Jego zdaniem tym Naj..Z braku czasu nie będzie się rozwodził bardziej niż to niezbędne..
Pierwszy powód dla którego moja fortuna przy Canucks dziś stoi to pan o nazwisku Schneider..Rezerwowy bramkarz Kanadyjczyków..W zeszłym sezonie stojący w cieniu wielkiego Luongo..
Ale od siedmiu meczy występujący w wyjściowym składzie, ze względu na kontuzję Roberto..To czego dokonał w ostatnich pięciu spotkaniach sprawiło, że na chwilę obecną jest on postacią numer 1 w drużynie..
Ale po kolei..
20 listopad Ottawa @ Vancouver 1:2 (OT) Schneider broni 28 strzałów????..
23 listopad Vancouver @ Colorado 3:0 -wyłapał wszystko co leciało w jego stronę ;) a śmigało 24 razy????
25 listopad Vancouver @ Phoenix 5:0 -nic się nie przedarło po raz kolejny - a próbowało 22 razy????
26 listopada Vancouver @ San Jose 3:2 - na 45 :hokej: mknących do bramki Vancouver aż 43 przywitał Schneider..????
29 listopad Columbus @ Vancouver 1:4 - Zaledwie jeden krązek z 48 sięgnął celu..:jezora:
Kapitalna passa 4 wygranych meczy z rzędu..Obronione 164 z 168..
A żeby było po równo to z przodu bracia Sedin i spółka też wstydu drużynie nie przynieśli..
Najskuteczniejsi:
H. Sedin 8 goli
A. Burrows 8 goli
D. Sedin 7 goli
C. Higgins 7 goli
R. Kesler 5
S.Salo 5 goli
J. Hansen 5 goli

Niby nic niezwykłego..Bo przecież P. Kessel z Toronto ma juz 16..A S. Stamkos z Tampa Bay ma 15 bramek na swoim koncie..
Ale pytanie brzmi gdzie te druzyny są w tabeli?..Jak im idzie?...Tampa Bay dziś w nocy wygrała 2 mecz na 15 rozegranych..Toronto dostaje baty na okrągło..
Sekret druzyny z Vancouver to głównie gra zespołowa i zgranie poszczególnych formacji..Najlepszy strzelec ubiegłego sezonu Daniel Sedin w tym roku ma więcej asyst i mniej goli niż jego brat H. Sedin, który rok temu był niekwestionowanym mistrzem asyst..W tej drużynie gra kolektyw..Są zbyt doświadczeni by grać egoistycznie bądź na jednego lidera..I przy wsparciu w bramce Schneidera na dzień dzisiejszy są nie do zatrzymania..Na pewno nie takiej drużynie jak Predators..
W bramce Nashville stanie dziś Pekka Rinne..Naprędce przeglądnę jego dokonania w 5 ostatnich meczach ;)
CLS 4 gole puszczone na 29 strzałów..
EDM 3 gole na zaledwie 13 strzałów..
@ MIN 3 gole na 30
@ DET 4 bramki na 37 strzałów
@ CGY 1 gol na 29

Co ciekawe wszystkie te mecze zakończyły się przegraną &quot;Wieśniaków&quot;..Czyżby taki mały prognostyk na dzisiaj?..;)
W ataku generalnie rzecz biorąc jest średnio, żeby nie użyć słowa &quot;mizernie&quot;..
Od początku sezonu w zaledwie 5 meczach udało im się strzelić co najmniej 4 gole..Z czego jeden i tak przegrali ????
Vancouver takich meczy miało 5 tylko w samym listopadzie i coś mi podpowiada, że w grudniu jutro też będzie taki jeden ;)..
Na wszelki wypadek odpuszczę sobie handicapy - 1,5..
I polecę bezpieczną (o ile coś takiego w NHL istnieje) wygraną Vancouver Canucks w 60 min gry..

Nashville Predators @ Vancouver Canucks
Vancouver Canucks (3 way)⛔
Kurs: 2,030 (Pinnacle)

//Pierwsze dwa strzały na bramkę Schneidera to dwa gole..Później na trzy wpadł jeszcze jeden..Po pierwszej tercji 3:1 dla Wieśniaków..Luongo wkracza między słupki..Vancouver strzela cztery kolejne gole i jest 3:5..Czyli cud miód malina..Wtedy Luongo zaczyna puszczać..Też 3..I wszystko idzie się pie....ć..:razz: Sam nie wierzę, że coś takiego wypuścili..:zy3ou:

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Grudzień 2011..
2 1

Mecz drugi, którego dzisiaj nie można odpuścić..Bez wątpienia HIT dzisiejszej nocy..Zarówno w jednej jak i w drugiej drużynie ostatnio się sporo podziało..W Washingtonie ktoś odszedł, a do Pingwinów ktoś wrócił..
Capitals pozbyli się trenera, ale pierwszy mecz pod wodza nowego był jeszcze tragiczniejszy niż te ostatnie ze starym..Drużyna bez koncepcji na gre..Bez lidera..Bez zorganizowanej obrony i z przeciętnym goalie..W ostatnim meczu z St Louis dali popis bezradności i chaosu..Pomimo objęcia prowadzenia w pierwszej tercji nie byli w stanie przeciwstawić się znanej z defensywnego stylu gry ekipie Nutek..St Louis poczuło szanse i zastosowało pressing, który przyniósł efekt w postaci dwóch bramek i zwycięstwa..Szokującym jest fakt, że na 30 strzałów St Louis gospodarze we własnej hali przed nowym trenerem byli w stanie uderzyć zaledwie 19 razy..Lider Oviechkin, który w znacznej mierze przyczynił sie do odejścia trenera Boudreau oddał zaledwie jeden strzał..???? Reszta druzyna dopasowała sie do tego poziomu..
Z kolei w szeregach gości nastąpiło to na co nie tylko fani Pittsburgha czekali ponad 10 miesięcy..Czyli Sidney Crosby wrócił..Wrócił w kapitalnym stylu..
Żeby się nie powtarzać zapraszam do postu pisanego przy okazji ostatniego ich meczu z NY Rangers
http://forum.bukmacherskie.com/f35/nhl-wg-funta-65778-3.html#post2544861..
Dziś wydaje się nieprawdopodobnym by Pingwiny nie wykorzystały dołka w jakim od dłuższego czasu jest Washington..Crosby w tym meczu juz powinien cos utrącić Vokounowi..Bo to przecież nic trudnego..O czym świadczy cały listopad..

1 XI ANA @ WAS puscił 4 z 15 *
5 XI WAS @ NYI 4 z 34
11 XI WAS @ NJD 1 z 33 *
15 XI WAS @ NSH 2 z 30
19 XI WAS @ TOR 4 z 18
21 XI PHO @ WAS 3 z 23 *
23 XI WPG @ WAS 3 z 25 *
26 XI WAS @ BUF 5 z 28
29 XI STL @ WAS 2 z 30

Jak widać w teorii wszyscy byli do ogrania..A tymczasem wygrali tylko te z *..
Nie wierzę, by w dwa dni Stołeczni przeszli jakąś totalną metamorfozę, uważam, że szanse Pittsburgha wyglądają o niebo lepiej..Ale na wszelki wypadek zagram bezpiecznie..Całkiem możliwe, ze typ siądzie w pierwszej tercji..Bo Pittsburgh jest znany z mocnego otwarcia..
Odkąd SC wrócił..
4 gole w pierwszej tercji z NYI..I tyle samo w meczu z Ottawą..

Pittsburgh Penguins @ Washington Capitals
Pittsburgh Penguins Total Goals: Over 2.5⛔
Kurs: 1.80 (Panbet)
//Ehh..Gdyby Crosby trafił do pustej bramki na 18 sekund przed końcem..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Szpital na peryferiach..
1 4

Przegrać bitwę wcale nie znaczy zostać pokonanym w wojnie..;)

Dziś czas na koło ratunkowe z Detroit..
Drużyna która działa Funtowi na wszelkie możliwe zmysły już od conajmniej 5 lat..I mimo wielotysięcznych wtop wraca do nich zawsze, by odrobić..I tak w kółko.. ???? Pierwszy grudniowy kupon odnosił się do meczu Detroit, więc zapraszam Detroit..Przez ostatnie dwa dni nic się w tym zespole nie zmieniło..Ot kolejna wygrana do kolekcji..Dziś czeka ich wyjazd na mecz z Buffalo..O ile gospodarzom uda się skompletować wyjściową piątkę..Całkiem możliwe ze rezerwowy bramkarz zagra dziś w ataku..Bo wszyscy napastnicy albo na wyciągach w szpitalu, albo kaszlają i kuleją przed telewizorami..:]
A tak na poważnie to w szeregach Buffalo nie dzieje się najlepiej..
Z napastników nie wystąpią dziś Brad Boyes, Patrick Kaleta, Cody McCormick i Tyler Ennis..
Z obrońców nie pokaże się na pewno: Jordan Leopold, Tyler Myers i Mike Weber..
Wciąż nie jest pewne czy lekarze dopuszczą do gry pauzującego już od 12 listopada pierwszego goallie Ryana Millera..A nawet jeśli to po tak długiej przerwie Red Wings nie powinni mieć większych oporów by mu wsadzić tu i tam..
Że źle się dzieje u Szabelek to można zauważyc patrząc na ich ostatni mecz..We własnej hali dali się ostukać Wyspiarzom z Nowego Jorku 1:2..
Wcześniej wygrali z chłopcami do bicia z Waszyngtonu 5:1 (no bo i jak z nimi nie wygrać? ) a potem na kolejnych 7 meczy wstecz zaledwie 2 zwycięstwa..
Dzisiaj spotkanie będzie wyrównane tylko przed pierwszym gwizdkiem na rozgrzewce.. ????
Gdyby Funt miał nieco więcej czasu to by zapewne napomknął, że Detroit od sezonu 1995/96 na 21 meczy wygrało aż 17..
Może by coś było o tym, że obecnie mają passę 6 zwycięstw i że siódme jest na wyciągnięcie reki..
Za to napisze, że w ostatnich 5 meczach na lodowisku Sabres..aż czterokrotnie Red Wings zgarniali komplet punktów..I że ciężko mu znaleźć jakiś logiczny argument dla którego dziś miałoby być inaczej..

Detroit Red Wings @ Buffalo Sabres
Detroit Red Wings (3 way)✅
Kurs: 2,480 (Pinnacle)

Plan B.
Dla mniej odważnych..

Detroit Red Wings @ Buffalo Sabres
Detroit Red Wings over 2,5✅
Kurs: 1,74 (Panbet)

Jak dla mnie ten kurs to kpina..I mega promocja..Ale to tylko prywatne odczucie Funta...
Jeśli kogoś mój typ przekona to prosze zachowajcie rozsądek przy stawkowaniu..To są Wasze pieniążki, wypłaty bądź kieszonkowe..Jeśli boicie się przegrać to nie grajcie za nie..
Jeśli Funta boli już serce to tylko dlatego, że czegoś nie wygrał..Bo z przegraną się liczy w momencie wpisywania stawki na kupon..

Powodzenia..I Czerwonych Wiatrów..​

// 14 minut i 41 sekund zajęło Detroit strzelenie 3 bramek..✅✅:razz:

Otrzymane punkty reputacji: +25
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Kapcie z ketchupem..
2 3OT

Dziś spory meczy..Kilka wygląda interesująco..Ale mój wybór był oczywisty.
Jako, że dziś sobota i Funt nie ma czasu na komputer..Więc analiza do tego meczu będzie lekko rzecz ujmując krótka...

Jeśli Washington Capitals dziś nie wygrają u siebie z Ottawa Senators to autor niniejszego postu weźmie butelkę ketchupu marki Heinz..Poleje obficie po swoich śmierdzących kapciach i je najnormalniej w świecie zje..
Mało tego przez najbliższy tydzień jego noga w tym temacie nie postanie..
Tak mi dopomóż Królowo Elżbieto..:grin:

Ottawa Senators @ Washington Capitals
Washington Capitals (3 way)⛔
Kurs: 2.00 (Panbet)

//Zwycięski gol strzelony w 12 sekundzie dogrywki :?

funt 2,9K

funt

Użytkownik
# 6
4 5
No to dzis w nocy szykuje nam sie kolejne widowisko z udziałem Capitals..Tym razem Funt świadom tego, że ostatnio już oblizywał swoje cuchnące kapcie powstrzyma się ze wskazywanie na Capitals jako zwycięzców tego meczu (choć go korci)..Jak zapewne większość odwiedzających ten przybytek Funta i dział NHL wie, że w Washington Capitals ostatnio dużo się dzieje..dużo złego.Drużyna na miare finałów, od 5 listopada przędzie biedę z nędzą..Na 12 meczy zaledwie 3 wygrane (w tym dwa razy w dogrywce)..Koszmar..Trener zapłacił za to głową..Przyszedł kolejny..Dwa pierwsze mecze to kolejne dwie porażki..Choć momentami w tym drugim meczu już było nieźle..Lider Stołecznych Oviechkin nie moze sie odnaleźć i wpisać na liste strzelców od 10 meczy (zaledwie 1 gol)..Cała druzyna grała jak w amoku..Po zdobyciu gola uchodziło z nich powietrze..Przestawali atakować i strzelać na bramkę bijąc tylko z dystansu po oknach, lub po nogach przeciwników..Nowy trener zapewniał zmiane taktyki etc..Ja uważam, że to bardziej siedzi w głowach..I że należy przełamać zła passę..Tak też sie stało w ostatnim meczu z Ottawą..Dwukrotnie Capitals obejmowało prowadzenie po to by po chwili je stracić..Za trzecim razem w dogrywce sie udało..I pewne kapcie odetchnęły z ulgą i zniknęły z talerza..
Dziś Funt uważa, ze Washington pójdzie za ciosem..Czyli powalczy..Florida to jeden z najgorszych zespołów ubiegłego sezonu..Przed tym sezonem dokonali znaczących wzmocnień i sa równym rywalem dla najlepszych ekip tej ligi..W sobotę zupełnie niespodziewanie ostukała na wyjeździe Sharks 5:3..wcześniej Caroline 3:1 a jeszcze wcześniej oberwała u siebie od Tampa Bay 1:5..Dziś znowu graja u siebie..I to z zespołem co by nie mówić o większych aspiracjach niz Tampa Bay..
Florida jest w stanie cos ustrzelić to pewne..Pytanie brzmi czy Washington jest w stanie strzelić tyle samo lub więcej...
Funt uważa, że tak..I za to chętnie jutro by się napił..
Washington Capitals @ Florida Panthers
Total Goals: Over 5.5
Kurs: 2.16 (Panbet)

Plan awaryjny to:
Washington Capitals @ Florida Panthers
Washington Capitals Total Goals: Over 2.5
Kurs: 1.82 (Panbet)

Otrzymane punkty reputacji: +3
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Tampa Bay...
2 4
To jest moim skromnym zdaniem chyba mój Typ Dnia..Tampa Bay drużyna z niesamowitą linia ofensywną i dramatyczną defensywą na czele z bramkarzem Rolosonem o którym już pisałem nieco..(nic dobrego)..Obok Anaheim i Vancouver jest to ekipa do której mam największą słabość..To co łączy te trzy drużyny to własnie te linie ofensywne..

Mieszanka równie skuteczna jak bliźniaki z Vancouver i Perry, Getzlaf i Ryan z Anaheim..
Może dwie z tych trzech drużyn to nie najwyższa pólka w tym sezonie..Ale nigdy nie grywam przeciwko nim, bo wiem na co ich stać..
Trzy gole z ekipą Ottawy są jak najbardziej na wyciągnięcie ręki..Senators z którymi Washington sie tak męczył o wiele bardziej pasuja gra Tampa Bay..Gdzie szybkie wypady wyżej wymienionej trójki gwarantuja sporo zwrotów akcji..Do tego dochodzą w najlepszym wypadku przeciętni bramkarze..
Tampa Bay strzela średnio 2,6 gola na mecz..Tracąc analogicznie 3,1 bramki..
Ottawa strzela średnio 2,9 bramki w meczu, puszczając prawie 3,5..
A propo wyżej wymienionej trójki..Sprawdziłem tu i tam..I znalazłem cos interesującego..Martin St Louis w ostatnich 5 meczach przeciwko Senators trafiał do bramki aż 5 razy..Imponujące..
Steven Stamkos w ostatnich 7 meczach tego sezonu pięciokrotnie trafiał i tyleż samo razy podawał..Czemu nie miał by powiększyć tego dorobku dziś?..Skoro rywalowi da się postrzelać..
Powrzucałbym tu jeszcze kilka istotnych faktów statystycznych..Ale to zbędne..Skoro Funt mówi, że Tampa swoje strzeli to znaczy że strzeli..:razz:
Tampa Bay Lightning @ Ottawa Senators
Tampa Bay Lightning Total Goals: Over 2.5
Kurs: 1.81 (Panbet)

Wersja dla niewierzących i innych Świadków..
Tampa Bay Lightning @ Ottawa Senators
Total Goals: Over 5.5
Kurs: 1.85 (Panbet)

// Na szczęście plan B się sprawdził..A Tampa wygrywała 1:0..potem 2:1..I znowu skwasili mecz w końcówce tracąc 3 gole..Stary pryk Roloson..:?
3 1
Bez dwóch zdań hit dzisiejszej nocy..Mistrzowie jadą do Kanady..Tam nikt nie ma łatwo..A już na pewno nie z powracającym do życiowej formy Sidneyem Crosby...Mecz dwóch równorzędnych drużyn..Boston potafi zagrać na 1:0..Albo na 6:5..Pittsburgh jest raczej z tych na 6:5..Więc podejrzewam, że to będzie piękny mecz walki i sporej liczby goli..
Nie ukrywam, że w tym meczu moje stawki będą zdecydowanie niższe..Bardziej symboliczne, żeby się lepiej kibicowało gospodarzom..Co nie zmienia faktu, że faworyzuje Pingwiny i że zagram na nich..
Boston Bruins @ Pittsburgh Penguins
Pittsburgh Penguins Total Goals: Over 2.5
Kurs: 1.74

//Co mistrzowie to mistrzowie..Na szczęście za drobne..

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom