>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL wg. Funta..

Status
Zamknięty.
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Ulka dala ciala w 3 setach, podobnie jak jej siostra..
Zagralem grubo live na bwin zeby sie odegrac..dalem w meczu celty vigo w przerwie over 1,5 po kursie 1,9..w 85 minucie wylaczylem telefon i livescore przy wyniku 1;0.. ????
Szkoda nerwow..hehe..
Teraz laduje grubo w NHL..
Kasy nie szkoda bo na dobra sprawe juz sie z nia pozegnalem w 85 minucie..
Bwina nie cierpie wiec jesli te 3 mecze siadna satysfakcja podwojna..
Detroit over 3 @ ok 1,8
Vancouver over 2,5 @ ok 1,6
Pittsburgh-NYI over 4,5 @ ok 1,6

Stawka 10/10 ⛔
Powodzenia​

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Philadelphia Flyers @ Montreal Canadiens ▶ Total Goals: Over 5.5 @ 2.14 (Panbet) 5/10 ✅

Mecz w stylu No Bet..
Głownie ze względu na obecną formę gospodarzy czyli Montrealu..Przegrali kolejnych 7 spotkań, tak koszmarnej passy nie zanotowali od 70 lat..Dziś znowu zrobią wszystko co w ich mocy by to przerwać, więc faworyzowanie rozpędzonych Lotników nie jest zalecane..
W przypadku przegranej dziś w nocy następny mecz Canadiends zagrają również z Flyers, ale już na wyjeździe gdzie o jakiekolwiek punkty będzie dwa razy trudniej, że nie wspomnę o rozdrażnionych Misiach w Bostonie Uważam, że będzie to mecz walki i ze najpewniejszym wyborem jest typ na over..Kurs nieco wyższy niż bym się spodziewał..

Colorado Avalanche @ Calgary Flames, ▶ Colorado Avalanche Total Goals: Over 2.5 @ 1.98 (Panbet)4/10 ⛔

Niesamowite Colorado, przedostatnia drużyna ubiegłego sezonu z dorobkiem zaledwie 68 punktów..Typowi chłopcy do bicia..w tym sezonie przeszli niesamowitą metamorfozę..
6 wygranych meczy i tylko 2 przegrane..Ale najciekawsze jest to, że do tej pory nie wygrali u siebie..A grali dwukrotnie.. ;)
Co znaczy, że sześciokrotnie triumfowali na lodowisku rywala :!: Sztuka zaprawdę niebywała zważywszy na klasę rywali..
BOS 1:0
CLS 3:2 SO
OTT 7:1
MON 6:5 SO
TOR 3:2 OT
CHI 5:4 SO

Aż cztery z tych zwycięstw dopiero w dogrywce lub serii rzutów karnych..Może i dzisiaj remis po kursie 4,30?..Ja jako zdecydowanie pewniejszy obieram overek na gości, wychodząc z założenia, że zrobią wszystko by przedłużyć serię do 7, i wrócić na tarczy do domu na piątkowy mecz z Edomnton Oilers (najgorsza drużyna ubiegłego sezonu) i tam przełamać niemoc na własnym lodowisku..

St Louis Blues @ Vancouver Canucks, ▶Vancouver Canucks Total Goals: Over 3 (Panbet)8/10 ⛔

Moim zdaniem to typ dnia..Głównie ze względu na gospodarzy..Finalista zeszłorocznych finałów Play Off..Druzyna niesamowita i niemal kompletna..Z genialnym Luongo w bramce i duetem braci Sedin w ataku..Kesslerem i niesfornym Burrowsem..Wczoraj niespodziewanie ulegli na wyjeździe nieco wyżej wspomnianej ekipie Edmonton..Stracone 3 gole w 5 minut zaważyły o losach meczu..Dwie bramki odrobili, ale czasu brakło na wyrównanie..
Najgorsza ekipa zeszłego sezonu pobiła najlepszą..
Dziś Vancouver weźmie odwet za wczoraj i myślę, że bez problemu wsadzi &quot;Nutkom&quot; parę bramek..Tym bardziej, że w bramce St Louis zamieszanie i nie wiadomo jeszcze kto wystąpi..Wygrana Vancouver wydaje mi się oczywista, ale dmucham na zimne - 3 gole to minimum tego co ustrzelą (a wtedy mam zwrot)...

Powodzenia...Pozdrawiam..​

Otrzymane punkty reputacji: +1
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Postawa Canucks w dwoch ostatnich meczach jest ...(dobrze ze Funt nie potrafi przeklinac)..Konia z rzedem temu kto zgadnie ile Daniel Sedin (naskuteczniejszy strzelec ligi w zeszlym sezonie oddal celnych strzalow na bramke)..
Funt jest lekko poirytowany i sfrustrowany..a to zle wrozy..Tylko nie wiadomo komu..bukom lub jemu..
Z innej beczki..
Czy 100 godzin w pracy w tygodniu to nie zakrawa na wykorzystywanie pracownika?..zwazywszy na to, ze w tygodniu mamy 168 godzin?..
To nie Funt puscil pol firmy na urlopy wiec czemu on musi robic za nich..wrr
Jedyny plus jest taki, ze z zona widzial sie ostatni raz w zeszly piatek..dwa smsy ze wzmianka o rozwodzie sie nie licza.. ????
Dzis idziemy na calosc..albo oni albo ja..
Montreal - Boston @ over 5 @ 1,81 ⛔
Columbus -Buffalo @ Buffalo over 3 @ 1,88 ✅
Winnipeg -Philadelphia @ Philadelphia over 2,5 @ 1,65 ✅
New York Islanders - Pittsburgh @ over 5,5 @ 2,24 ⛔
Stawka 40 £ ⛔

Potem chyba puszcze to samo za 5 razy wiecej ale bez NYI i tego overka..
Powodzenia, bo sie przyda.. ????

// Boston (1:2)..nie mam więcej pytań..

Otrzymane punkty reputacji: +6
funt 2,9K

funt

Użytkownik
:idea:30

San Jose Sharks @ New York Rangers ▶ San Jose Sharks Total Goals: Over 2.5 @ 1.90 ⛔

Stawka: 1 000 PLN (200 GBP)

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Garść statystyk:
Kupony 21-30..

⛔8 ✅6,96 ⛔5 ⛔5 ⛔10 ✅5,7 ⛔4 ⛔8 ⛔2 ⛔10

Suma stawek: 65j
Suma wygranych: 25,66j

Strata netto: 39,34j

Yield: ⛔60,52 %

Podsumowanie tematu od początku miesiąca, stawkując 1j-10j przy założeniu teoretycznym, że 1j = 100 PLN.

Suma stawek: 195 j
Wygrana: 227,78 j

Październik: ✅32,78j = 3 278,00 PLN

Temat: ✅32,78j = 3 278,00 PLN

Yield: ✅16,81 %

//Ostatnie kupony w temacie to tragedia..Na szczęście w rzeczywistości było tego nieco więcej..Poniżej niesamowicie fartowny kuponik z nocy..;)Siadł choć nie miał prawa..Mecz Jets - Panthers 2:2 na 3 minuty przed końcem regulaminowego czasu gry..

funt 2,9K

funt

Użytkownik

Nie mam siły z rana pisać analiz..Więc po prostu wkleję skana..Stawka nieco za wysoka ale zostanie rozliczona jako 10/10 czyli 200 GBP..
Porządek w papierach być musi.. ????

Kupon akumulacyjny o łacznym kursie 6,25..
Potencjalna wygrana to: 1564 GBP czyli ok 7 815 PLN..

Analizy do powyższych meczy napiszę po południu o ile zdążę.Jeśli nie to pozostaje się tylko zdać na Funta.. :razz:
Mecz Vancouver wydaje się być najmniej pewnym, ale za to jest rozgrywany jako ostatni, i będzie możliwość kontry..Choć nie przewiduje takiej konieczności..​

//Już jestem..Przysnąłem nieco ale chyba zdążę przed zoną..
Boston: Ottawa ostatnio w niesamowitym gazie..Pierwsze 6 meczy sezonu to zaledwie jedna wygrana, a i to po dogrywce z Minnesota...Za to później się chłopcy rozbrykali ponad miarę..6 kolejnych meczy i sześć zwycięstw, w tym jedno wyjątkowe z Columbusem 4:3 ( co w nim wyjątkowego?..Ostatnie bodajże 33 sekundy w wykonaniu Senatorów)..Oprócz Niebieskich Kamizelek wyższość ekipy z Ottawy uznali również: Jetsi (4:1)..Hurricanes (3:2 OT)..Florida (4:3)..Rangers (5:4 SO) i w ostatnim meczu Toronto..
Tym razem trafią na rozeźlonych Miśków w Bostonie..Po niesamowitych finałach i zdobyciu Pucharu Stanleya Boston jakby przespał otwarcie nowego sezonu..Już 10 meczy za nimi, a dopiero trzy zwycięstwa na ich koncie..Mało tego ostatnie 3 mecze ( w tym dwa u siebie) to przegrane..Najpierw z Sharks 2:4..A potem dwukrotnie ze zdesperowanymi Canadiens..
Dziś nie wierzę, że Miski po raz kolejny dadzą ciała..W poprzednim meczu zawiedli mnie okrutnie..Dziś to odrobią..O to jestem spokojny..;) Na wszelki wypadeczek typ z ewentualną dogrywką...✅✅✅✅

Washington Kapitalny mecz z Detroit, kapitalny jeśli chodzi o widowisko i gole..Jeśli mnie pamięć nie myli to Stołeczni oddali 32 strzały na bramkę Luongo..Cztery z nich doszły celu..Ale brakło 4 kolejnych by ten mecz wygrać..Bo Vancouver strzełało 43 razy i średnio co szósty krążek zapalał pewną czerwoną lampkę w bramce(Vokuna(3) i Neuwirtha(4) ..
P.s. Czterokrotnie zagrywałem over w tym meczu..(od over 5,5 przed meczem do powyżej 10,5 przed 3 tercją :grin: )
Przegrali drugi mecz z rzędu..Pierwszy 1:2 z Edmonton..Obydwa wyjazdowe..Dziś wracają na swoje śmieci..
Przypominam, choć pewnie każdy fan NHL pamięta o tym doskonale, ze Washington wygrał siedem pierwszych meczy tego sezonu..I dziś zapewne rozpocznie kolejną zwycięską serię..Na wszelki wypadek podpóreczka..
✅✅✅✅✅✅✅

Detroit Pierwsze 5 meczy w tym roku to 5 razy komplet punktów, dopiero Capitals legitymujący się dokładnie takim samym bilansem przełamali passę Czerwonych Skrzydeł..
Przełamali tak skutecznie, że Detroit przegrało potem jeszcze kolejne 3 spotkania (Columbus 1:4, San Jose 2:4, Minnesota 0:1)..
Cztery strzelone bramki w czterech meczach..Nie wierzę..
Skuteczność strzałów na bramkę jest koszmarna..
1/33 z Capitals..
1/31 z Columbus Blue Jackets..
2/32 z Sharks
i kulminacyjny mecz z Minnesotą.. 0/36

Takie rzeczy w dzisiejszym rewanżu u siebie mieć miejsca nie mogą..Minnesota oberwie dziś za dziś i za ten mecz poprzedni..
Harding w bramce Minnesoty dwa razy z rzędu meczu życia nie zagra..
Bęcki..bęcki i jeszcze raz bęcki...
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

Vancouver - Drużyna do której mam wielka słabość. jak równiez drużyna, która w zeszłorocznych Play Offach zarobiła dla mnie ogromne (jak na mój budżet i zarobki pieniądze)..We wspomnianym już powyzej meczu z Capitals zagrali kapitalnie, strzelając 7 bramek w tym 3 w ostatniej tercji uciekając przeciwnikom od stanu 4:4...
43 strzały na bramkę..aż 7 z nich siadło..
Co ciekawe, wśród strzelców tych bramek zabrakło po raz kolejny Daniela Sedina...A to juz trzeci kolejny mecz w których niczego nie &quot;strącił&quot;..Takie serie temu panu zbyt często się nie zdarzają. Tym bardziej, że z Płomieniami Vancouver grać potrafi, mało tego lepiej im to wychodzi na wyjeździe niz u siebie w hali..
Nie przypadkiem dobrałem ten mecz do tego kuponu..Rozpoczyna sie on dwie godziny później niż spotkanie Detroit - Minnesota..I do tego czasu już będę z grubsza wiedział jak sprawy stoją..Jeśli trzy pierwsze mecze obedą się bez niespodzianek możliwa będzie ostra kontra..Mam nadzieję, ze się obejdzie i bez tego..Ale środki na buku na ten cel odłożone są..
✅✅

Powodzenia..
I oby wtorkowa noc obyła się bez niespodzianek..

// Boston juz na dzień dobry przegrywał 0:1 i 1:2..W wielkim stylu wyciągnął na 5:3..✅
Washington dokonało cudu wyciągając mecz z 0:3 i 2:4 na 5:4 (gol w dogrywce)..✅✅
Vancouver zabawiło się z Calgary na ich terenie strzelając kolejno pięć bramek ( w tym Daniel Sedin ), tracąc zaledwie jedna w końcówce..✅

????Detroit było od samego początku meczu najpewniejszym punktem mojego kuponu..Szybko zdobyte prowadzenie i ofensywna gra z mnóstwem strzałów (w sumie bodajże 37) gwarantowała łatwy win i kilka bramek dla gospodarzy..Tymczasem druga bramka nie padała..Aż do ostatniej minuty meczu, dokładnie wtedy gdy Waszyngton strzelał bramkę na 4:4 doprowadzając autora niniejszego postu do ekstazy...Wtedy Minnesota rzutem na taśmę, wbija bramkę Skrzydłom..doprowadzając do dogrywki..A w dogrywce 2 karne minuty dla Czerwonych Skrzydeł, co skrupulatnie wykorzystali goście pakując zwycięskiego gola...
Ciemność przed oczami Funta zaprawdę wielką była..Nogi się ugięły, bo jeszcze zdążył zauważyć ze Waszyngton dobił Anaheim w dogrywce..A Vancouver już wygrywało 1:0...
⛔⛔⛔⛔⛔
Nie szkoda tego co przegrałem, bo to i tak były pieniążki wyciągnięte wczoraj od buka...Lecz tego co już było prawie wygrane..
Ale taki jest urok tego sportu..

Otrzymane punkty reputacji: +2
funt 2,9K

funt

Użytkownik

:idea: 32
Arsenal - Marsylia (DNB) @ Arsenal @ 1.33:kwasny4565: zwrot
Borussia Dortmund - Olympiacos @ Borussia Dortmund @ 1.40✅
Southampton - Peterborough @ Southampton @ 1.44✅
Stawka: 500 PLN (100 GBP) ✅

Czyżby kupon idealny?..
...Ale..Piłka jest jedna, a bramki niestety dwie..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Kupon powyzej podwoil 500 PLN..
Raz sie zyje..
detroit red wings -1,5 ????⛔????⛔
Washington Capitals ML ✅
Stawka 10/10
⛔

//To mnie przerosło..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
03 Nov 2011 - Phoenix Coyotes @ Colorado Avalanche - Suma bramek
Powyżej (5.5) @ 2.00 ⛔ 4:1 ????

02 Nov 2011 - Philadelphia Flyers @ Buffalo Sabres - Suma bramek
Powyżej (5.5) @ 1.91 ⛔ 3:2
????
5/10

Jakby nie patrzeć statystyki wyraźnie pokazują, że w tych dwóch meczach padną overki..
Bez statystyk też wydaje się to optymalnym rozwiązaniem na dzisiaj...
Philadelphia bodajże od 8 meczy nie zanotowała undera..

Phoenix jest schematyczne od początku sezonu...
O:U:O:U:O:U:O:U:O:U
Colorado również pomijając mecz otwarcia..
U:U:O:O:U:U:O:O:U:U
Colorado i Phoenix ma jeszcze jedną wspólną rzecz..Mianowicie obie te drużyny w ostatnich swoich meczach pokonały Los Angeles Kings 3:2...

//Miarka się przebrała...

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Accumulator @ £100.00 (£100.00)
Total Price: 11.638
11:00 Tennis / ITF. Ismaning / Women / Singles / A.Beck vs D.Jakupovic / To Win Match - Beck, Annika @ 1.286
18:20 Tennis / ATP Challenger Tour. Medellin / Men / Singles / E.Prodon vs G.Rivera-Aranguiz / To Win Match - Prodon, Eric @ 1.25
14:20 Tennis / ATP Challenger Tour. Sao Leopoldo / Men / Singles / R.Machado vs G.Elias / To Win Match - Machado, Rui @ 1.23
12:00 Tennis / Valencia Open / Men / Singles / J.Tsonga vs S.Querrey / To Win Match - Tsonga, Jo-Wilfried @ 1.48
11:30 Tennis / ITF. Taipei / Women / Singles / K.Date Krumm vs Y.Sema / To Win Match - Date Krumm, Kimiko @ 1.32
13:20 Tennis / Valencia Open / Men / Singles / M.Cilic vs M.Granollers / Set Betting - 2 - 0 @ 1.75
16:20 Tennis / ITF. Grapevine / Women / Singles / A.Tomljanovic vs Y.Schnack / To Win Match - Tomljanovic, Ajla @ 1.23
09:30 LIVE Betting / Tennis / Tournament of Champions. Bali / Women / Singles / S.Peng vs N.Petrova / To Win Match - Peng, Shuai @ 1.40

5/10
⛔
//Dno

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Od ponad tygodnia wszystko co tu publikuje bierze w lep..
Czas na przerwe..
Poki co puscilem tasme 7 meczy o lacznym kursie ok. 40..
Z NHL jest tam nieszczesne Detroit..Vancover i Philadelphia..
Stawka 400 PLN..Czyli 4/10..
// Ręka w nocniku..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
I tak mijały dnie..Uciekały tysiące z kont..Nie tylko MB i bukmacherskich..Brakło z tygodniowej wypłaty, więc sięgnął po oszczędności..
Szły taśmy o AKO powyżej 30, gdzie zawsze zawalał 1 mecz..W sobotę to był mecz Liverpool - Swansea (typ pow.1,5 po kursie 1,28)..
Na wieczór znów zabrakło na kupon więc po raz kolejny pociągnął z &quot;nieswoich&quot;..
Bogu dzięki, ze ktoś go tam lubi na górze..Bo tym razem się udało..

A cos z NHL dzis?..
Niestety na weekendach nie mam czasu na analizy w dzialach..ale zapewniam, ze sa podstawy przypuszczac ze w Detroit i Philadelphii bedzie sie sporo dzialo..smialo mozna grac duble..nawet w handi -1,5 na gospodarzy..do tego niezle wyglada over w meczu Capitals..
Dubelek -1,5 plus ten over to kurs ok.18..
Warto pomyslec..
W sobotę przed północą napisał gdzieś tam w necie i z dusza na ramieniu obstawił..Kurs wyszedł niecałe 15..
Drżącymi palcami wpisał stawke..Zamknął oczy i kliknął &quot;akceptuj&quot;..
Zapewniam wszystkich, że w tamtym gościu niewiele było tego Funta z początków tego tematu gdy był do przodu prawie 10 000 PLN..Gdy później dwukrotnie szedł w zaparte że Detroit wygra z Minnesota..
Był raczej bezradny facet który po raz trzeci w życiu wpadł w głębokie bagno..
Własnie przez zbytnią pewność siebie i próbę odrabiania za wszelka cenę..
Pierwszy raz parę lat temu skończył taką serię trzema kartami kredytowymi, debetem w banku i spora pożyczką..
Pogodził się z przegraną...Odpuścił...Pół roku spłacał aż wreszcie wyszedł na zero..
W zeszłym roku znowu mu odbiło..Ale tym razem w czasie jednego meczu..W trakcie meczu Play Off w zeszłym sezonie w wygraną Vancouver wsadził równowartość kilkunastu tysięcy złotych..I gdyby nie bramka w ostatnich 5 sekundach meczu to miałby w najlepszym wypadku przesrane..Upiekło mu się..Nie przegrał a i sporo wygrał..Wypłacił...Uspokoił się..
Aż do zeszłego tygodnia..Znowu koszmar wrócił..
Gdyby nie fakt, ze w sobotę :
Detroit 5:0 ✅
Philadelphia 9:2 ✅
i Washington 3:5 ✅

to długo byśmy tu Funta nie zobaczyli..Ma dziecko szczęście i tym razem..Czy wyciągnie z tego jakieś wnioski?..
Oby..Przynajmniej ma taki zamiar póki co..
Większość pieniążków już wypłacona..Reszta niedługo..
Od dzisiaj koniec z podawaniem stawek i skanów..
Koniec z mieszaniem w głowach i pokazywaniem jak to można zbijać kasę na NHL..Ten sport jest piękny ale rządzi się własnymi prawami..Tu nie ma pewniaków..
Na wszystkich bukach mam pozakładane limity stawek..Więc już pozostaje tylko rozrywka..
Pozdrawiam i przepraszam wszystkich którzy przegrali na moich typach..

P.s.
Póki co odechciało mi się bukmacherki na jakiś czas..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
# 37
Nashville Predators @ Anaheim Ducks
Corey Perry strzeli gola ⛔
Kurs:3,1
Doxxbet
Stawka: 1/10​
// Tylko asysta..

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Jako, ze rano Berdych dal niezle zarobic to dzis nieco grubiej niz planowalem..
Kupon wyglada obiecujaco..

Boston Bruins (DNB) @1,5 ✅✅
San Jose (DNB) @ 1,5 ✅✅
Vancover Canucks @ LA Kings - over 5 @ 1,8 :hokej ???? 3:2) zwrot

Stawka: 7,5
Buk:WHill
Wygrana: 16,875 ✅✅✅
Zysk: 9,375

Otrzymane punkty reputacji: +11
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Washington Capitals @ New Jersey Devils - Washington Capitals ML @ 1.735⛔

Edmonton Oilers @ Detroit Red Wings - over 5,5 @ 2,2 ✅

Edmonton Oilers @ Detroit Red Wings - Detroit Red Wings (- 1,5) @ 2,650✅

Dallas Stars @ Pittsburgh Penguins - over 5,5 @ 2,120⛔

Cztery single..
Stawka 5/10
Buk: Pinnaclesports​

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dziś w nocy ładnie siadły overy (6,0) w meczach Philadelphii i Winnipeg więc można za wygraną nieco poszaleć..
Kupon puszczony bez większych emocji..Jak będzie się okaże..
Kupon #43 10/10
Washington ostatnio splamił koszmarnie przegrywając z New Jersey 2:3..Choć wygrywał już 2:0..W ostatnich meczach zaledwie jedna wygrana ( ciężko zgadnąć z kim :razz:..z New Jersey na wyjeździe)..Dziś się poprawią z Predators..Na wszelki wypadek ML..
Pittsburgh powinien zmieść wracające do swojego normalnego poziomu Colorado..Którzy po niesamowitym początku sezonu w ostatnich 11 meczach zdołowali wygrać tylko 3 razy..W tym dwukrotnie po dogrywce.
Pingwiny w ostatnim meczu ulegli Carolinie 3:5..A dwa razy z rzędu to oni nie zwykli ostatnimi czasy przegrywać..Tym bardziej, ze cztery ostatnie mecze u siebie to komplety punktów..A w tych czterech meczach trzykrotnie wygrywali różnicą przynajmniej 2 goli..
Boston..Mistrzowie po przespanym październiku wymiatają w listopadzie..I to w najlepszym stylu..W dotychczasowych 5 meczach zaledwie jednej druzynie (Ottawa) udało się przegrać różnicą tylko 2 bramek..Zgotują piekło &quot;Diabłom&quot;..Niesamowity 19 latek Tyler Seguin robi na lodowisku co chce..
W meczu z Toronto (5/11) oddał zaledwie 3 celne trzały na bramkę - wszystkie trzy doszły celu..Dwa dni później z Islanders próbował czterokrotnie..Siadło &quot;zaledwie&quot; raz..10 tego listopada z Edmonton uderzył tylko jeden raz..Ale za to z jakim skutkiem ;)..W zeszłą sobotę na cztery próby z Buffalo tylko dwa pudła..Do tego wszystkiego dorzucił jeszcze po asyście w dwóch ostatnio wymienionych meczach..Oj będzie z niego gwiazda..Będzie..Juz ma na swoim koncie 11 goli i 9 asyst, co go czyni najskuteczniejszym graczem Mistrzów..
No i ostatni najbardziej kontrowersyjny typ to over 5 w meczu Detroit @ St Louis..Co do gości z Detroit każdy kto śledzi mój wątek wie, ze mam bardzo mieszane uczucia..5 wygranych na początek sezonu..potem o mały włos dla Funta tragiczna passa 6 porażek.I teraz znowu swieci słońce..W ostatnich czterech meczach zdobyli 18 goli tracąc zaledwie 4..Wszystkie te mecze rozgrywali u siebie..Dziś rozpoczynają serię czterech meczy wyjazdowych..Jak do tej pory na wyjazdach w 5 meczach stracili aż 14 goli..Ostatnie 3 gry przerżnęli odpowiednio z Washingtonem (1:7)..Columbusem (1:4) i ehh Minnesota 0:1..Coś mnie powstrzymało przed zagraniem na nich...Ale pchnęło w stronę overka, który nawet z tak &quot;oszczędną&quot; druzyna jak St Louis jest niezłą promocją..
Poniższy kuponik na wszelki wypadek puściłem systemem 3/4..Powód?..Nieco dziwny..Przeraziła mnie potencjalna wygrana w przypadku kuponu akumulacyjnego..:grin: Takie rzeczy nawet Funtowi się nie zdarzają..
I się nie zdarzyło..⛔⛔⛔✅ czyli ????⛔
Niesamowity PIttsburgh od stanu 1:3 wyciągnął na 6:3.✅
Boston trzykrotnie obejmował prowadzenie w trzeciej tercji by dwukrotnie je oodać..Ostatecznie wygrał 4:3..⛔
Detroit mizernie oj mizernie..Wygrywało 1:0..przegrało 1:2..⛔
A Washington przekroczył wszelkie granice przyzwoitości..Na 4 minuty przed końcem meczu strzelił bramkę na 1:0..A mecz zakończył się....Uwaga...1:3..Śmiech na sali...
????⛔

Otrzymane punkty reputacji: +7
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Chicago Blackhawks @ Vancouver Canucks ▶ Total Goals: Over 6 @ 2,40

Anaheim Ducks @ Los Angeles Kings ▶ Total Goals: Over 5 @ 1,92

1/10⛔
Buk: Panbet

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Garść statystyk:
Kupony 31-40..

⛔10 ✅5,08 ⛔10 ⛔5 ⛔5 ⛔4 ⛔1 ✅9,38 ⛔5 ✅ 6

Suma stawek: 57,5
Suma wygranych: 37,96

Strata netto: ⛔19,54j

Yield: ⛔34%

Napisał Salata Henryk

Podsumowanie tematu od początku miesiąca, stawkując 1j-10j przy założeniu teoretycznym, że 1j = 100 PLN.
Suma stawek: 252,5 j
Wygrana: 265,74 j

Temat: ✅13,24j = 1324,00 PLN

Yield: ✅ 5,241 %

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom