Dziś rzuca sie w oczy mecz derbow z Kanady.
Flames podejmują Oilers.

4-3!
Over 5.5
Kurs 2,00
Bwin
2 miasta lezace niedaleko siebie, rywalizujace o wyzszosc miedzy soba. Najwazniejsze mecze sezonu.
Flames jeszcze nie wygrali, nie mieli slabych ekip, ale mimo wszystko rozgoryczenie istnieje i ten mecz ma udowodnić, że Flames moga wygrywac.
Nie ma blysku Iginli, ale idealna pora na odnowienie formy! Lepiej Stempniak, Giordano, slabo Kiprusoff, najlepiej Glencross i jest w formie.
Oilers maja mlodych wilkow, juz wygrali w tym sezonie, sa nieobliczalni, ale nie zawyzalbym ich jakosci!
Yakupow i Hopkins to talent hokejowy, ale dopiero wchodza w realia sily
NHL, szczegolnie Yakupow. Oilers w delegacji czesto grali ostroznie, duzo bronili, wychodzili z kontrami, bez kunsztu w akcjach. Teraz jest troche lepiej, dzieki czemu w obronie podczas derbow beda takze sporo atakowac.
Flames to doswiadczona druzyna, w domu potrafi zagrac swietne zawody. Nie spodziewalbym sie wielu bramek po stronie Nafciarzy, bardziej Plomienie moga wbic 3-4, choc do goalie nie mam przekonania, że znowu nie wpusci paru strzalow. Beda kary, sporo przerw i okazje na bramki, wiec overowe rozstrzygniecie w sam raz!
Brac, pobierac, w tym probowac i niczego nie zalowac ????
2 spotkanko to -
Columbus Blue Jackets vs Chicago Blackhawks
Over 5,5 kurs 1.87 Bwin 3-2
Gram 1 raz moja druzyne, nie powinienem zawiesc sie.Tym razem na sucho, bo poniesie mnie i za bardzo rozpisze sie, ale typ polecam ????