>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2012/2013

Status
Zamknięty.
lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Stars po kilku nieobecnościach w meczu z Blues, dziś prawdopodobnie przystąpią już w pełnym składzie. Odnośnie Kurtek, to pomimo braku Nash&#39;a formacje z przodu zasila kilku młodych, ambitnych ofensorów , którzy pomimo tych porażek sprawdzili się do tej pory całkiem nieźle. Wymagać od nich wiele nie można, ponieważ odstają poziomem od wielu ekip, ale sądze że będą niejednokrotnie w stanie namieszać w tym skróconym sezonie. Dziś po drugiej stronie gwiazdki z Whitney&#39;em oraz Jagrem na czele , którzy pomimo lat są wciąż w gazie i będą tutaj odgrywać znaczące role w tym sezonie. Jeśli chodzi o potencjalne szanse w tym meczu, to dla mnie większym faworytem są na pewno Stars, tym bardziej że powraca dziś miedzy słupki rewelacyjny ostatnio Lehtonen. Stawiam na gości.

Dallas Stars OT @ Columbus Blue Jackets ▶ 1,94 PinnacleSports ⛔ (1:2)

Kings w końcu przełamali lody i osiągneli pierwsze zwycięstwo w tym sezonie w Phoenix. Od początku meczu dyktowali warunki ze sporym naciskiem na grę w ofensywie i niezawodną postawę na tyłach wraz z powracającym do optymalnej dyspozycji Quickiem. Wielu pamięta ich potyczki z Kojotami na ostatnich playoffach i za pewne wielu będzie również pamiętać o niespodziance jaką sprawaili w I rundzie z Cancks. Tamta seria jasno pokazała, jak ciężko było rywalizować z Kings pod względem fizycznym i z jaką łatwością opanowywali krążek w swojej strefie, nie mówiac już o grze w ofensywie czy strzelaniu bramek z osłabienia (shorthanded :smile ???? . Myślę ,że ostatnie zwycięstwo w Phoenix nieco ich podbudowało i będzie to dobry zwiastun na kolejne dni i ewentualne punkty. Jeśli chodzi o Nucks - słabiutki mecz w San Jose, sytuacja b2b i niezbyt korzystny rywal po drugiej stornie, który dał wiele lekcji podczas ostatnich playoffs. Nie spodziewam się tutaj rewanżu i liczę na pewne zwycięstwo mistrzów.

Vancouver Canucks @ Los Angeles Kings OT ▶ 1,77 PinnacleSports ✅ (2:3 SO)

rijo 407

rijo

Użytkownik
vs

Edmonton Oilers - Colorado Avalanche
TYP: 1 ✅✅
KURS: 2.24
BUKMACHER:
OPIS:
Gospodarze wydają się być faworytem spotkania. Wprawdzie wczoraj ulegli na wyjeździe właśnie Flames, ale przez większość meczu to oni byli przy krążku. Dziś będą chcieli dobrze pokazać się przed publicznością i wygrać to spotkanie.
Oilers do zwycięstwa powinny poprowadzić dwie najbardziej wyróżniające się wczoraj postacie - Justin Schultz i Jordan Eberle.
Na dodatek obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli dywizji - Calgary jest ostatnie, Edmonton przedostatnie. Jeżeli Oilers nie chcą wylądować na ostatnim miejscu i sprawić wszystkim zawód, muszą wygrać ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +3
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Kolejny dzień bez narzekania, a jak będzie z ta nocą?
Od razu zaznaczam, ze jeden typ ucieszył mnie niezmiernie.
Hurricanes podejmują Bruins ✅ ✅ 3-5 zgodnie z planem..
Over 5.5
Kurs 2,05
Bet365
Bruins najbardziej przygotowuja sie do tego spotkania mentalnie i psychicznie, bo rzadko który team NHL ma tak dobre statystyki i wygrane z Bruins jak Carolina Hurricanes.
A Huragany nie odstępują od formy, wygrali 2 spotkania z Sabres, szczególnie to 2 było istotne i ważne w delegacji. Strzelają bramki i maja sporo sytuacji do podwyższania wyniku. Staal od początku zachwyca, Skinner z Seminem podkręcają obroty i graja coraz lepiej, w cieniu troche Tlusty, ale to dobry mecz na wyzwanie i pokazanie klasy.
Hurricanes coraz więcej uwagi poświecaja efektownej i szybkiej grze, obrona przestaje być nieodłącznym elementem wygrywania. Graja żwawiej, solidniej i skuteczniej.
Maja przed sobą silną ekipę, która jest po wygranej w domu z Wyspiarzami, gdzie zagrali przyzwoicie oraz po przegranej z mocnymi Rangers w delegacji. Bruins opierają się bardziej na defensywie niz Canes, maja ku temu świetnych graczy jak Chara czy Hamilton, ale ich moc najbardziej widać w akcjach ofensywnych i kontrach.
Bruins maja jako nieliczni bardzo silne trzy trojki atakujacych, zwlaszcza ta gdzie jest Horton, Lucic i Krejci. Jeszcze nie złapal formy Peverley, ale za to świetnie poczyna sobie Marchand, bardzo aktywny zawodnik. Bruins w tym sezonie już bez Thomasa w bramce i to jest ich problem, by grac w obronie tak jak kiedyś, Rask to trochę inna polka, choć calkiem przyzwoita.
Historia za Hurricanes, wyniki bliskie rozstrzygnięciom overowym.
Brac pobierać, próbować i niczego nie żałować ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
odi 2,3K

odi

Forum VIP
dodam tylko, że dziś w bramce Niedźwiadków zamiast Raska Anton Khudobin
To prawda ale Anton to raczej solidny backup. Nie wiadomo jednak co dziś pokaże, jestem ciekawy tego.
Jeżeli już w tym temacie jesteśmy to skorzystać można na innym rezerwowym który dziś zagra. Chad Johnson będzie bronił od pierwszej minuty w Phoenix Coyotes. Jest to bramkarz średnio-słaby, nawet na poziomie AHL (GAA z tego sezonu 2.80). Kojoty mierzą się z Nashville i jest to doskonała okazja dla Preds żeby poprawić swój dorobek w ataku bo do tej pory jest dosyć biedny. Phoenix będą musieli odpowiedzieć ogiem, ale Pekka Rinne jeszcze nie wygrał w tym sezonie i czuje że dziś będzie w dobrej formie i zgarnie swoje pierwsze &quot;W&quot;.

Phoenix Coyotes - Nashville Predators -&gt; Nashville wygra ML OT [1.91] Bwin
No i koleś który zagrał w NHL kilka meczów przez kilka sezonów, średnio spisuje się nawet na zapleczu tutaj nagle czyste konto ???? Ale na usprawiedliwienie powiem że to w dużej mierze zasługa tej słabizny Nashville w ataku.

Otrzymane punkty reputacji: +5
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Napisał stardog -&gt; dodam tylko, że dziś w bramce Niedźwiadków zamiast Raska Anton Khudobin To prawda ale Anton to raczej solidny backup. Nie wiadomo jednak co dziś pokaże, jestem ciekawy tego.
Rask chyba jest od niego nieco solidniejszy, a Khudobin na opcję over 5,5 jest lepsze lepszym rozwiązaniem ???? mimo wszystko fajne uzupełnienie i współpraca co do typu ????

stardog 250

stardog

Użytkownik
mi chodzi jeszcze po głowie wątek, w którym możnaby sobie pokomentować to co działo się w danej kolejce, jesli sa hardkorowcy zarywajacy nocki ????
--&gt; stardog z powodzeniem można to robić w tym temacie: Newsy, pytania i rozmowy na temat NHL, AHL... obiecuje żadnego tego typu komentarza nie usuwać także można dyskutować - Odi

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ja tam bym optował za opcją under 5.5 w meczu Bostonu a wszystko z uwagi na to że liczę na dobry występ Ward&#39;a, chociaż może to być &quot;pobożne życzenie&quot; ponieważ starter Canes póki co wypada bardzo słabo, jednakże pojedynek z Bostonem to solidna &quot;dawka&quot; motywacji i wypadałoby w końcu zagrać na poziomie. Co do Kudobina to mam zdanie podobne jak Odi, jest to naprawdę ciekawy backup, który już w tamtym sezonie bądź też 2 lata temu ciekawie sobie radził w barwach Wild. W tym sezonie podczas lokautu na pewno występował w KHL także, &quot;jakiś&quot; rytm meczowy posiada, stąd też myślę że może to być mecz spod znaku dobrego goaltendingu ;) ale to tylko moje zdanie :razz:

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
W tym sezonie podczas lokautu na pewno występował w KHL także, &quot;jakiś&quot; rytm meczowy posiada, stąd też myślę że może to być mecz spod znaku dobrego goaltendingu ;) ale to tylko moje zdanie :razz:
Może i rytm meczowy posiada, gdyż zagrał 26 spotkań, ale ten okres z pewnością nie zapadnie w jego pamięci, bo to właśnie z nim w bramce, Atlant zanotował niechlubną serie jedenastu spotkań bez zwyciestwa.

lutek 9,3K

lutek

Użytkownik
Jets zaingurowali sezon w niezbyt obiecujący sposób i niewielu mogło przypuszczać, że po tej porażce z Sens nastąpi tak pozytywny akcent, który w efekcie przyniósł bardzo zacięty mecz w Bostonie przegrany dopiero w karnych i kolejno trzy zwycięstwa z rzędu trafiając aż 13 goli, m.in z Pingwinami czy Stołecznymi, nie mówiąc już o przedwczorajszym spektakularnym zwycięstwie z Isles, po którym niewątpliwie zainkasują większej pewności siebie przed nadchodzącym tripem na wyjazdach zapoczątkowanym już dziś w Montrealu. Habs mają podobny bilans, choć przejechali po ekipach z nieco niższej półki i w porównaniu do Jets, którzy trzymają dość regularny poziom , ciężko mi tutaj jeszcze wyciągać wobec nich jakiekolwiek pozytywne wnioski, tym bardziej że mieli bardzo nieudany ostatni sezon. Gospodarze wciąż bez P.K. Subbana, który podpisał kontrakt ale jego start planowany jest dopiero za kilka dni, ponadto kontuzjownany jest jeden z kluczowych striker&#39;ów - Max Pacioretty. Typowy match&#39;up bez konkretnego faworyta, na papierze są to kanadyjczycy ze swoją taflą w zanadrzu, choć fakty są jasne - w tej lidze przewaga włąsnego terenu nie ma największego znaczenia i ja tutaj pójdę w kierunku zespołu ,który do tej pory zrobił na mnie większe wrażenie i mógłbym śmiało rzec - zespołu o pokaźniejszym potencjale.

Winnipeg Jets OT @ Montreal Canadiens ▶ 2,30 PinnacleSports ⛔ (3:4)

rijo 407

rijo

Użytkownik
vs

Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs
TYP: Sabres 60&#39; ✅✅
KURS: 2.05
BUKMACHER:
OPIS:
Dzisiejszej nocy spotkają się dwie drużyny z Northeast Division - Sabres i Maple Leafs. Co ciekawe obie sąsiadują miejscami obok siebie - goście zajmują ostatnią pozycję, a gospodarze przedostatnią.
Sabres, jak i Maple Leafs, mają taki sam bilans - 2 wygrane i 3 porażki. Buffalo na pewni wykorzystają atut własnej hali. Ostatnio przegrali na HSBC Arena przegrali z Carolina Hurricanes 1-3. Dzień później, czyli 27 stycznia, ponownie przegrali, tym razem na wyjeździe z Washington Capitals.
Goście nie są gorsi. Dwa ostatnie mecze przegrali z drużynami z Nowego Jorku - Rangersami i Islandersami. Fatalnie działa u nich obrona - w ostatnich trzech meczach stracili 14 goli, co daje średnią ok. 4,67 gola/mecz. Buffalo wprawdzie defensywę także ma można by powiedzieć &quot;tragiczną&quot;(15 straconych bramek w pięciu meczach), ale grają mądrzej. Jeżeli chcą pokazać się z dobrej strony kibicom, muszą to wygrać.

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Klasyk..Jeden z pięciu meczy w sezonie pomiędzy tymi drużynami..Spotkania w których nigdy nie ma nudy..Krew leje się na okrągło..
O ile w meczach z Flyers kibice Pingwinów czekają na gole o tyle z Islanders na gole i mordobicie..
Zapewne ciężko będzie przebić mecz z połowy lutego 2011 gdzie lód przez cały mecz był biało-czerwony, a na ławce kar obu drużyn non stop siedziało po dwóch obitych dryblasów..
Suma sumarum chłopaki dokonali niesamowitego..161 minut kar dla Penguins i 181 dla Islanders.. ????
Mecz wygrali Islanders 9:3..podobnie jak dwa ostatnie mecze zeszłego sezonu (5:3,5:3)..
Cztery wcześniejsze jednak padły łupem dzisiejszych gospodarzy z Pittsburgha..
Pingwiny jak na razie w tym roku trzy zwycięstwa i dwie wtopy..Islanders odwrotnie 2-3..
Co ciekawe Penguins to jedna z dwóch drużyn na Wschodzir, która jeszcze nie wygrała u siebie w hali..
No i.. W meczach z Islanders w których Crosby trafił do siatki (a dziś powinien) Pingwiny nie zwykły przegrywać..a już na pewno nie u siebie..
Gdzie przez ostatnich pięć lat w kolejnych 13 meczach triumfowali miejscowi..
Az do ostatniego spotkania, gdzie osłabione Penguins poległy 3:5..

Co do Islanders..To w pięciu meczach tego sezonu 18 goli straconych i tyle samo ustrzelonych..Średnio powyżej siedmiu goli na spotkanie..

New York Islanders @ Pittsburgh Penguins :hokej: Over 5,5 @ 1.78

•*•*•*•​

stardog 250

stardog

Użytkownik
Pittsburgh - NYI, over 5,5 ⛔
Pinn: 1,775

Podpisuję się pod typem Funta. Nie ma nic do dodania. W tych starciach bardzo często pada grad bramek i mam nadzieję, że i dzisiaj tak będzie. Over 5,5 - bezpiecznie i po niskim kursie, ale za to spory procent szans na powodzenie tego typu.

Tampa Bay - Florida, Tampa -0,5 ✅
Pinn: 2,04

Biorę póki kurs jest świeżo wystawiony bo wzrostu raczej nie ma co oczekiwać. Typ na wygraną w reg time. Derby Florydy więc teoretycznie powinniśmy się spodziewać zaciętego meczu (praktycznie może się okazać, że gospodarze wygrają spokojnie to spotkanie). Floryda grała ostatnio mocno osłabiona brakiem swojej pierwszej linii (bez Versteega, Weissa, Goca, Gudbransona, Bergenheima). TSN przewiduje powrót Versteega, status reszty zawodników to undisclosed. Floryda nie pokazała jeszcze w tym sezonie nic ciekawego, więc stawiam na drużynę lepszą.

ps. sporo ciekawych spotkań dzisiaj w nocy, więc może pojawi się tu jeszcze jakiś typ (a dziś w nocy przed tv obejrzeć kanadyjski pojedynek w Montrealu ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Duża oferta na dzisiejsze spotkania, wiele meczów, w tym bardzo ciekawych!
Ja podpisuję się pod takim oto typem.
Penquins podejmują Islanders ⛔ 1-4 Pingwiny zaliczyły spory blamaż, niestety.
Typ 1
Kurs 1,76
Bet365
z dodatkiem over 6,5 kurs 2,65

Penquins wracają na swój lód, grali tylko raz w domu i przegrali z nieprzewidywalnym ostatnio w delegacji Leafs.

W delegacji wygrali z Senatorami 2-1 po dogrywce i pokazali kawał dobrego hokeja, sam Fleury spisał się i grał nieźle, co oznacza że zapewne w tym skapituluje 2-3 razy.
Islanders to typowo średnia ekipa NHL, raczej z dolnej półki, nigdy nie wojuje, ale ma przebłyski i potrafi zagrać kapitalnie. Niestety są niestabilni w obronie i ataku jak rządy RP po I WŚ.

Z Pingwinami będą mieli ciężkie starcie, bo determinacja, gra w domu i umiejętności w ataku są atutem Penquins.
Bardzo silne trójki z Malkinem, Nealem, Crosby rozkręca się z meczu na mecz, a do dyspozycji są Kennedy, Kunitz, Dupuis - solidni gracze.

Islanders zdobywają sporo bramek w delegacjach( 4 z Jets, 7 z Leafs, 2 z Bruins), Tavares i Moulson w formie, a najbardziej Aucoin, jednak mankamentem ich jest tracenie mnóstwa bramek i tu moze skończyć sie na 6 bramkach dla Pingwinów.

Historia naznacza overowe rozstrzygnięcia i niekiedy niespodzianki ze strony Islanders, ale raczej nie tym razem.
Można spodziewać się kar, wykluczeń i ostrej, bezpardonowej gry, a to oznacza wiele akcji i strzałów czyli over, a jako 1 typ najbardziej cenie wygraną gospodarzy.

Brać, pobierać, próbować i niczego nie żałować:smile:
Kusi mnie jeszcze niezmiernie Minnesota Wild vs Columbus Blue Jackets
Typ 1 kurs 1,85, Unibet ✅ 3-2 przynajmniej tyle.
Kurtki w tym meczu powinny pojsc na stracenie, Wild są wybitnie mocni w domu, zawsze tacy byli, mają dobrze ułożoną grę w domu i prezentują wysoki poziom defensywny, potrafią bronić pozycji i stref obronnych. Są po porażkach w delegacji( aż 3 przegrane), a wygrali już na swym lodzie ze Stars i Avalanche. Jackets w nocy 1 wygrana w domu, ale ich poziom jest średni, potencjał także, co innego Wild z Parize i Sutterem oraz Heatley, Setoguchi, Koivu i Bouchard, różnica jak Paryż a Warszawa. Ten typ w szczególności polecam!!

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Zach Parise strzeli gola (60 min)
2,45 Betsson (w DOXXbet tylko 2,20) ⛔
Cóż ja mogę powiedzieć o Wild.. Żeby myśleć o czymś więcej kilku zawodników musi wskoczyć na odpowiedni poziom, a jak dotąd choćbym chciał, to zauważalnego progressu nie widzę. Wskoczyć, to jedno, utrzymać, to inna sprawa. Pamiętam ubiegłą kampanię, nagłówki &#39;Wild liderem!&#39; (chyba przez jedną, albo dwie kolejki ;)), a później delikatny, wreszcie drastyczny spadek formy, seryjne porażki, mecze oddane właściwie bez walki. W chwili obecnej wszystkie punkty zawdzięczają sporej dozie szczęścia i świetnej gry duetu Parise i niedawnego solenizanta, pana Heatley. Nierówna postawa bramkarzy, zawodzi zwłaszcza Backstrom, marniutkie 88%, Backup Harding nie jest żadną alternatywą. Suter za nazwisko i dobre sezony w Preds mojego uznania nie zdobędzie, dopóki nie udowodni tego podczas gry, bo -5 po 5 meczach to spory &#39;wyczyn&#39;. Co do zawodników, których dyspozycja pozostawia wiele do życzenia a jest niezbędna do osiągnięcia PO, piję do Devina.. Fatalna postawa, ktoś wyżej o nim wspomniał (chyba Johny), ale nie jest nawet wart adnotacji.. Gdzie jest przebojowy zawodnik, który potrafił niesamowicie kręcić w SJS, który strzelał dla nich GWG w PO? Po takim Setoguchim nie zostało nawet śladu. Błąka się po tym lodzie jakby go nagle wyrwano ze snu i ubrano łyżwy, przy dobrych wiatrach raz uderzy na bramkę.. cierpliwość do niego powoli się kończy, co odbija się na TOI, w ostatnim meczu żałosne 10 minut.. drugi z panów, do którego się przyczepię, to Brodziak.. raczej nigdy nie był znany, mimo swojej pozycji, z regularnego punktowania, a w ostatniej kampanii był fantastycznym wręcz uzupełnieniem tej dobrze funkcjonującej maszynerii (do pewnego czasu), dobił do 44 pkt (chyba taki sam stosunek bramek do asyst, poprawcie jeśli się mylę), a teraz razem z Devinem swoją obecnością przysparzają kłopotów (Kyle -4 +/-). W tym momencie jedynym rozsądnym wyjściem jest upatrywanie strzelca w postaci Zacha, który jest najjaśniejszym punktem w drużynie, aż miło patrzeć na jego grę.. Jest wszędzie, bardzo, bardzo aktywny, strzela, broni, rozdaje karty w PP, człowiek orkiestra. Na wskroś dziwnej &#39;tradycji&#39; Wild pielęgnowanej od dawna, czyli &#39;20 strzałów w meczu to aż nadto&#39; (oczywiście żartobliwie, ale strzałów jak na lekasrtwo), Parise nie boi się próbować i fani Wild powinni być mu za to dozgonnie wdzięczni, bo inaczej nie przebili by nawet bariery 15 strzałów. Nie widzę przeszkód, żeby będący w formie Amerykanin nie przedłużył swojego hot-strike&#39;u do 3 spotkań ;)

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Dyscyplina: hokej,NHL
Spotkanie: Tampa Bay Lightning - Florida Panthers(-1.5)
Typ: 2⛔
Kurs: 4.95
Bukmacher: Betsson
30.01.2013 01:30
analiza:
Dziś w nocy wierzę że w końcu Pantery także w siebie uwierzą i odniosą zwycięstwo.Już drugie w tym sezonie.Bardzo dobrze zaczęli gdyż wygrali na wlasnej tafli z Caroliną rozbijając ją w pył.A później cztery porażki z rzędu.Dziś w nocy mam nadzieję jednak że się obudzą i wygrają te spotkanie minimum dwiema bramkami i pokaża że nalezy się z nimi liczyć.Nie można składać broni na poczatku sezonu.Tampa jest na fali gdyz wygrała pod rząd teraz trzy spotkania.Ale jak wiemy w NHL tutaj wszystko jest możliwe.Każdy łapie zadyszkę bo ile mozna trzymać formę na wysokim poziomie.Przychodzą mecze w których nawet słabeusz może pokonać.dziś właśnie na to liczę że pantery z Florydy się obudzą i poskromią błyskawice.Nie wazne że grają na wyjeździe.To nic nie szkodzi , jak dziś się obudzą to nawet im obca tafla będzie sprzyjać.Jak będzie skuteczność to myślę że dziś rozbiją Tampę dwoma bramakmi.

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Co do zawodników, których dyspozycja pozostawia wiele do życzenia a jest niezbędna do osiągnięcia PO, piję do Devina.. Fatalna postawa, ktoś wyżej o nim wspomniał (chyba Johny)
Wymieniłem go z szacunku za to, jaki wkład miał w grę Sharks i umiejętności jakie posiada. Fakt, ze nie może odnaleźć swoich atutów( 1 mecz nie był zły, gdy grali z Avalanche), ale taki zawodnik zacznie grać, więc nie mogłem go pominąć Yem ???? Niektórzy jeszcze nie wypalili, potrafię to zrozumieć, ale potencjał Wild mają niemały ????

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Minnesota Wild - Columbus Blue Jackets -&gt; over 2.5 gola zdobędzie MIN [1.60]
Pittsburgh Penguins - New York Islanders -&gt; Pittsburgh wygra ML OT [1.50]
AKO = 2.40
Betsson

Podstawą dubla jest zakład na over bramkowy Minnesoty. W ogólnym rozrachunku zgodzę się z tym co napisał Johny Anthony w dziale NHL - Dzikusy u siebie będą w tym sezonie dobrą maszyną bo zawsze nią byli nawet przed spektakularnymi transferami. Dodatkowo Steve Mason w bramce CBJ, akurat on jest przykładem bramkarza który nie zasługuje na regularne występy jako starter fatalnie się porusza na linii bramkowej każdy kto ma podstawową wiedzą na ten temat to widzi.
Na dobitkę proponuje najpewniejsze tej nocy wg mnie Pingwiny. Wyspiarze grają kolejne z rzędu wyjazdowe spotkanie co jest męczące, a Pens szukają punktów pozwalających na powrót do komfortowej sytuacji &quot;faworyta&quot; wszelkich rankingów. Czołowe formacje Pens wciąż w pełnym zdrowiu, powinno być ok dopóki ten stan rzeczy się utrzymuje.

piscatella 6,2K

piscatella

Użytkownik
San Jose Sharks - Anaheim Ducks

Gospodarze jak do tej pory koncertowo, jadą wszystkich równo i nikomu nie dają szans, dziś jednak do hali HP Palivion w San Jose, zawitają kaczki z Anaheim, które naprawdę dobrze radzą sobie w hali gospodarzy, gdyż wygrali tam ostatnie trzy mecze, dziś celuje w ciąg dalszy dominacji gości nad rywalem zza miedzy i koniec świetnej zwycięskiej passy Sharks.
Anaheim Ducks OT 2.50 Pinnacle ⛔

stardog 250

stardog

Użytkownik
SJS - ANA, SJS -0,5 ⛔
Pinn: 2,11

Jak w przypadku Tampy (tyle, że Kaczek nijak nie można porównać do zespołu z Florydy - jednak to Rekiny są teraz w mega gazie, mają swój lód i Niemiego w świetnej formie). To zawsze są zacięte pojedynki, a mimo to rzadko kończą się dogrywką. Typ na Sharks.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom