Naiwny czy nawiedzony?...Na pewno rozrzutny.. ????
Washington Capitals @ Philadelphia Flyers
5 2
Po kilku dość bolesnych wtopach, zdecydowałem się uderzyć po bandzie i pójść na całość..
Trzy mecze na jednym kuponie..W przypadku
NHL to prawie samobójstwo..Ale to "prawie" mnie kręci..Więc spróbujmy...
Dlaczego ten mecz?..
Bo to dwie równorzędne drużyny..
Washington pięć meczy i komplet punktów..18 goli strzelonych i 11 straconych co daje średnią 5,8 na mecz..Philadephia również w gazie, na 5 gier tylko jeden punkt stracony w dogrywce z Kings na własnym lodowisku..W ostatnim meczu roznieśli Senatorów 7:2 (4:0 w pierwszej tercji)..Pewnie nikt nie zgadnie jaki mają dorobek bramkowy..Dośc ciekawy 20 - 9..Czyli dokładnie 29 ???? ..Odpuszczę sobie pisanie ile to średnio na mecz..
A najciekawsze w tym meczu są statystyki z poprzedniego sezonu..Nie byłem pewny jak się zakończyły te cztery mecze..I mnie zagięło..
Równo w szeregu stoją same remisy..Wszystkie cztery pojedynki rozstrzygały się w dogrywce bądź rzutach karnych..Łatwo wywnioskować, że i tu było sprawiedliwie..Po jednym zwycięstwie u siebie i na wyjeździe..
Wszystko wskazuje dziś na mecz walki..Ofensywy jedne z najskuteczniejszych w lidze..W bramce bywało różnie różniście..I jeśli w tym meczu będzie remis to stawiałbym od 3:3 wzwyż..
Lider stołecznych Oviechkin jak do tej pory zaledwie jedno trafienie w meczu z Pingwinami..co przy 4 Chimery i 3 Johanssona wygląda dość niemrawo..W meczu z Ottawą próbował siedmiokrotnie..z Florydą tylko dwa celne strzały..Dziś czuję coś więcej..
21 Oct 01:00 Panbet
Philadelphia Flyers @ Washington Capitals - over 5,5 @ 2,05
//Oviechkin ustrzelił dwie brameczki ????
New York Islanders @ Tampa Bay Lightning
1 4
Na Tampa Bay już się w tym sezonie dwukrotnie przejechałem..Nie odpuszczę..Do 3 razy sztuka..John Tavares kontra Steven Stamkos..Obydwaj mają po 21 lat i są dzieciakami przy byłym bramkarzu NYI i obecnym Tampa Bay , który w zeszłym tygodniu skończył 42..Skutecznośc tego pana w bramce TB przyprawiła mnie o kilka siwych włosów..Dziś prawdopodobnie już zagra jego zmiennik Mathieu Garon..
Jak do tej pory gospodarze dzisiejszego spotkania uciułali zaledwie 4 pkt w 6 meczach co jest zdecydowanie poniżej krytyki..Gwóźdź do tej trumienki wbiła im w poniedziałek Floryda, tłukąc Błyskawice w inauguracyjnym meczu sezonu we własnej przebudowanej hali 7:4..:zoltakartka:
Dziś porażka gospodarzy nie wchodzi w grę..Jestem świadom, że ciężko gra się Tampie przeciw Islanders..(przed tygodniem w Nowym Jorku ulegli 1:5)..
Ale i tak wsadzę ten mecz do tego kuponu.. :razz:
21 Oct 01:30 Panbet
New York Islanders @ Tampa Bay Lightning - Tampa Bay Lightning (3way) @ 2,08
//Stamkos upolował brameczkę..Tavares ani nic..:]
Nashville Predators @ Vancouver Canucks
1 5
I mecz ostatni..Głównym powodem dla którego się tu znalazł jest poprzedni mecz Vancouver..
Vancouver Canucks vs H. Lundqvist zakończony 0:40..
Niesamowite spotkanie w którym przez pierwsze dwie tercje bracia Sedin i spółka bombardowali bramkę NY Rangers..W sumie oddali 28 celnych uderzeń..I nic..Goście zaledwie 9 i tyle samo wskórali..
Za to w ostatniej..Oj tu się działo..Na 10 strzałów Strażników cztery doszły celu..Za to na 12 strzałów "Kanadyjskiej artylerii" nie doleciał żaden..
Burrows sześciokrotnie próbował szczęscia..Bieksa i Salo o raz mniej..Wracający po kontuzji Kesler trzykrotnie..I wszystko na darmo..
Każdy bramkarz przynajmniej raz w życiu ma taki "Dzień Konia"..Nie wierzę by Vancouver trafiło na takie dwa dni u dwóch róznych bramkarzy w dwóch meczach pod rząd..
Pięć punktów po 6 meczach jak na finalistów Pucharu Stanleya z ubiegłego sezonu to zdecydowanie za mało..
Dziś w nocy Nashville będzie musiało przełknąć gorzką pigułę..co po komicznej przegranej z Edmonton nie powinno im sprawić większego problemu..
21 Oct 04:00 Panbet
Nashville Predators @ Vancouver Canucks - Vancouver Canucks (3way) @ 1.93
//Jak na bliźniaków przystało bracia Sedin po brameczce do woreczka..No i rzecz jasna Kesler coś od siebie..:grin:
Ja to wszystko pchnąłem do kupy..I oto co mi wyszło..
A wygląda groźnie..:razz:
Treble @ 1 000 PLN (£200.00)
21 Oct 00:00 Ice
Hockey /
NHL / Regular Season / Washington Capitals @ Philadelphia Flyers / Total Goals -
Over 5.5 @ 2.05
21 Oct 00:30 Ice
Hockey /
NHL / Regular Season / New York Islanders @ Tampa Bay Lightning / Result -
Tampa Bay Lightning @ 2.08
21 Oct 03:00 Ice
Hockey /
NHL / Regular Season / Nashville Predators @ Vancouver Canucks / Result -
Vancouver Canucks @ 1.93
Kurs: 8.23
Stawka: 10/10
Wygrana: 8 450 PLN (1689,28£) ????
Potencjalna wygrana 82,3 j + bodajże 2 j bonusa za akumulatora..
(Oj byłby już prawie samochodzik dla zony..bo mi jęczy na okrągło.. :?)
// No i z tym samochodem wykrakałem..Noc jak marzenie..Pozostaje żal że tylko tyle z tego wyciagnąłem..A powinno być ponad dwa razy więcej..Ot cykor..
Proszę się nie sugerować tym 10/10..Bo to jest tylko moja stawka..A nie stopień pewności typu..Uznałem, że warto zaryzykować dużo by mieć szansę sięgnąć po jeszcze wiecej..Mam tylko nadzieję, że Washington mi ich za szybko nie zabierze remisując np. w pierwszych dwóch tercjach 0:0..:;/: