funt
Użytkownik
Dzisiaj był spory dylemat przy wyborze meczu..Bo i oferta ciekawsza..
Zdecydowałem się pokierować przeczuciem i sentymentem do zespołu Tampa Bay..
W zeszłym sezonie całkiem sporo zarobiłem na kombinacji kilku chłopaków..
Potencjał ofensywny mieszanki St. Louis, Stamkos, Lecavalier, Malone, Purcel i Moore również w tym roku powinien siać spustoszenie w siatce rywali..
Zeszłoroczne "osiągi" Błyskawic
Dziś zagrają czwarty z rzędu mecz na wyjeździe..Po niezłym początku (wygrana 5:1 z Hurricanes) polegli w Bostonie połknięci przez Mistrzów (1:4), by w poniedziałek po zażartym boju w rzutach karnych ustąpić pola Stołecznym (5:6)..
Trzy punkty w tych trzech meczach to niezły dorobek zważywszy na klasę dwóch ostatnich rywali..Jednak dziś już czas powojować nieco więcej w Nowym Jorku..Islanders to dość specyficzna drużyna..Strzela duzo goli ale traci jeszcze więcej..Są w stanie wygrać z najlepszymi ( wciąż odbija mi się czkawką ich zeszłoroczny mecz z Pittsburgiem, gdzie roznieśli Pingwiny 9:3 w niezwykłej jatce - 346 minut w 65 karach plus 10 wykluczeń, 15 bijatyk..kto nie widział niech oglądnie), a słyną również z tego, że seryjnie tygodniami przegrywają wszystko co leci..
W tym sezonie na dwoje babka wróżyła..Przegrana z cieniutką Florydą u siebie 0:2 i wygrana również w domu z przeciętną Minnesotą 2:1..Ofensyfnie nie zachwycają..Sprawdzian defensywy zostanie przeprowadzony dopiero dzisiaj..Ja już z góry przepowiadam wynik.. FAILED...
I za to warto dziś wypić..Albo przynajmniej postawić..
Linia over/under jest ustawiona dość wysoko na 6 goli, a coś mam wrażenie, że Islanders mogą pozostać z jajkiem przy wyniku, bo Roloson to nie ogórek ( o ile to on ostatecznie stanie w bramce Tampa Bay)..
Dlaczego wybrałem expekt skoro mam tam bana?..Bo się zagapili z kursem i bo podwójną radość sprawi mi oskubanie ich jeszcze trochę..Nawet jeśli to zrobię za pośrednictwem konta kolegi.. :grin:
14 Oct 01:05 Expekt
Tampa Bay @ NY Islanders - Pierwsza drużyna, która zdobędzie 3 goli Tampa Bay @ 2,15 :hokej:7/10 1:5 (1:4,0:1,0:0)
Rozważam jeszcze pograć poszczególnych zawodników na pkt..Ale to już na własną rękę..Tu zasugeruję tylko, że waham się miedzy Stamkosem, St Louis i Lecavalier..Wybiorę dwóch z nich zależnie od linii pkt i kursów..
NHL 2011/2012: +20,82