>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011- Stanley Cup Playoffs

Status
Zamknięty.
funt 2,9K

funt

Użytkownik
Wesołych Świat Panowie..i Panie..
Z racji tego że dziś Wielka Sobota i dzień szykuje sie nieco zabiegany, z daleka od komputera to już teraz napiszę jak mi się widzi dzisiejsza noc..Bo wczorajsza psim swędem została zaliczona do udanych..
Spośród czterech meczy odpuszczam zupełnie Pingwinów, którzy są dla mnie zagadką od kontuzji Crosby&#39;ego, zapewne wygrają dziś cała serię 4:1 ale tylko lekki under bym się odwazył..//Uff..Pingwiny przegrały u siebie 2:8..:wowsdf:
Boston - Montreal kojarzy mi się z Wojciechem Pijanowskim i jego Kołem Fortuny..Z ruletką na szczęście zerwałem więc może innym razem..//Boston wygrał po dogrywce 2:1

New York Rangers - Washington Capitals.
Washington prowadzi dość pewnie w serii 3:1..Wszystko byłoby pięknie ładnie gdyby nie koszmary z przeszłości, które zarówno fani jak i zawodnicy wciąż maja w pamięci..(Nawet mnie to kosztowało sporo zdrowia i pieniążków)..Dokładnie rok temu 23 kwietnia 2010 Stołeczni w piątym meczu serii podejmowali u siebie ekipę z Montrealu, którą w meczu numer 3 i 4 zmietli z lodowiska (grając na wyjeździe- 5:1, 6:3)..Mecz wydawał się tylko formalnością, ale nie był..ani ten ani następny..przegrali trzy kolejne odpadając z rywalizacji w pierwszej rundzie...Dziś kapitan Oviechkin twierdzi, że to już historia, że tego nie pamietają..Ale prawda jest taka, że to siedzi w głowach..I istnieje dzis tylko jeden mozliwy scenariusz by to wymazać...Pech chciał, że to będzie bardzo czarny scenariusz dla Nowojorczyków..
Śmiało i grubo
New York Rangers @ Washington Capitals - Washington Capitals (-1.5) @ 2,60 ✅ (1:3)// Lekko łatwo i przyjemnie..Washington w drugiej rundzie..

Los Angeles Kings @ San Jose Sharks
W ostatnim spotkaniu również zapowiada się ostatni mecz serii, które San Jose rozstrzygnie na swoją korzyść..Ambitnie walcząca ekipa z LA tym razem powinna zdecydowanie ulec gospodarzom..Choć muszę przyznać, że na dobrą sprawę trzy przegrane mecze były spotkaniami bardzo wyrównanymi i ze przy odrobinie szczęścia to Królowie mogli by dzisiaj prowadzić 3:1..Ale tak się nie stało..I tej nocy pożegnają się z rozgrywkami w sezonie 2010/2011..Mam nadzieję, że na do widzenia ustrzelą choc honorowego gola..San Jose doda 5..
Los Angeles Kings @ San Jose Sharks - San Jose Sharks (-1.5 ) @ 2.390 ⛔ (3:1)
Los Angeles Kings @ San Jose Sharks - OVER 5 @ 1.758
⛔ (3:1)

//Czapki z głów przed bramkarzem LA Kings..Jonathan Quick powstrzymał atak Rekinów..Obronił 51 z 52 celnych strzałów na bramkę...Nie było na niego mocnych..W pierwszej tercji pierwszy strzał Królów i gol, kolejnych 5 uderzeń i nastepne 2 bramki..Hokeiści San Jose przy takiej skuteczności mogliby zdobyć 26 bramek ???? skończyło się na jednej honorowej..Reasumując noc na ⛔, ale kto mógł przewidzieć cos takiego?..

Pozostaje tylko zacisnąć kciuki, złożyć raz jeszcze życzenia..Chwycić koszyczek w garść i dać się grzecznie poświęcić.. ????

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning -&gt; over 5 goals [1.82][Pinnacle] ✅

Meczyk wcześnie i analiza odpowiednio wcześniej. Dziś bardzo możliwe, że pożegnamy Błyskawice. Równie możliwe jest to że przedłużą oni swój żywot - podtrzymuje to co przed rozpoczęciem play off pisałem, w tej parze nic do końca nie jest pewne. Lekkim zaskoczeniem jest tak dobra gra Pingwinów w dosyć okrojonym składzie, dobrze sprawdzają się nowe zakupy które miały w jakiś sposób zapełnić dziurę w ofensywie po Crosbym i Małkinie (mowa o Nealu i Kowaliewie). Z drugiej strony Błyskawice mocno liczyły na swój duet St. Louis i Stamkos i jeden z nich nie zawiódł. Drugi natomiast musi sobie przypomnieć jak zdobywa się golę bo inaczej Lightning nie będą miały dosyć siły żeby przedłużyć serie meczów. W każdym scenariuszu dzisiejszego meczu potrzebnych będzie wiele goli, linia 5 nie jest wysoka więc można zaryzykować zwłaszcza że bramkarze nie są wybitni.

Otrzymane punkty reputacji: +1
crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
No to Washington jak przewidywałem łatwo puknął Strażników 4-1 i już czeka na następną ofiarę w następnej rundzie,cieszę się bardzo a jeszcze bardziej jak rano się obudzę i następnej rundzie będą San Jose.
Natomiast Błyskawice to co zrobiły to mistrzostwo świata,taki wynik z taką ekipą,duże brawa.
Jak widzę typy powyżej noi znając wyniki to i koledzy będą świętować.......:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +1
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers -&gt; Philadelphia win (ML REG)[2.05][Pinnacle] =&gt; ZWROT
Wieczorne emocje, powtórka sprzed roku ? Lotnicy znowu nóż na gardle ale oni przecież nie z takich opresji wychodzili, przypominam zeszły rok i pojedynek z Niedźwiadkami kiedy ze stanu 0-3 wywalczyli awans (sic!) i doszli do finału ulegając minimalnie Chicago ... W tym roku rzeczywiście może są słabsi, może ta forma była źle rozbita na okresy i teraz jest znacznie niższa niż być powinna ale mimo wszystko na siódmą drużynę Wschodniej Konferencji to dziś powinno wystarczyć - tak aby przenieść decydującą grę na powrót do Filadelfii ... Ważny punkt mojego typu to powrót Prongera. Człowiek który decyduje często o obliczu Flyers dziś prawdopodobnie zagra i chociaż pewnie nie będzie uczestniczył w wielu zmianach, raczej w tych kluczowych typu przewagi to będzie to ogromne wzmocnienie i w obronie i w ataku. Co się tyczy Lotników to mają problem z bramkarzami i tu może być pies pogrzebany. Dziś im się powinno upiec ale tak patrząc obiektywnie w przyszłość kolejny rywal bezbłędnie może każdą słabość bramkarską PHI wykorzystać i ich po prostu zamieść pod dywan ...

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Podobnie jak Odisio uważam że dziś Phila mimo wszystko zdoła wyrównać stan tej serii. Co ciekawe Lotnicy jako pierwsi, nie wygrali dogrywki doprowadzając do niej poprzez pogoń rywala od stanu 0:3. Wcześniej taka sztuka udawała się Capitals i Sharks. W ekipie Sabres dziś zabraknie Pominville&#39;a który w ostatnim spotkaniu dość solidnie oberwał na bandach. Tak jak wspomniał Odi na pewno już dziś zobaczymy Prongera, super formy na pewno spodziewać się nie można jednak sądzę że nawet motywacyjnie będzie to spore wzmocnienie. Nadal nie wiadomo kogo zobaczymy w bramce Flayers, bądź co bądź myślę że Leighton będzie lepszym rozwiązaniem, dwie pierwsze bramki wpuszczone przez Boucher&#39;a w 6 spotkaniu były lekko kuriozalne. Wydaje się że jeśli nie powtórzy się historia z ostatniego spotkania gdzie zawodnicy z pola nie mieli wsparcia od goalie, Lotnikom nic złego stać się nie powinno. Przy okazji opcja underowa na to spotkanie jest chyba dziś pożądanym rozwiązaniem.

matthias 18

matthias

Użytkownik
No i stało się. Nie mogę nie obejrzeć game 7. Jeżeli wygrają, to będzie to czwarty przypadek w historii NHL, żeby drużyna przegrywająca 3-0 wyrównała stan rywalizacji i wygrała. Pamięta ktoś jakie były kursy na Chicago (zwycięzca serii), jak było jeszcze 3-0? ????

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
No i stało się. Nie mogę nie obejrzeć game 7. Jeżeli wygrają, to będzie to czwarty przypadek w historii NHL, żeby drużyna przegrywająca 3-0 wyrównała stan rywalizacji. Pamięta ktoś jakie były kursy na Chicago (zwycięzca serii), jak było jeszcze 3-0? ????
A ja tam dalej nie wierze w Chicago. Vancuver wczoraj przegralo na wlasne zyczenie i dobrze bo zrobil sie wczoraj bardzo dobry mecz, a takze ma niesamowity problem z bramkarzami i bledami. Gdyby taki Miller wczoraj bronil dla nich to nie byloby w ogole gadki o Game 7, reasumujac:
- jedna bramka ktora padla po zlym wybiciu przez bramkarza,
- niesamowita ilosc indywidualnych bledow graczy Canucks jak doprowadzenie do gry 5 vs 3 przez masakra ponad 1:45, karny po ktorym padl gol,
- no i bramka w overtime to juz chyba kazdy widzial co Lounga zrobil.
Chicago po prostu przez caly mecz robilo to co do nich nalezalo, co nie zmienia faktu ze jedyne co ich przeciwnicy musza zrobic by wygrac to wyeliminowac te mase indywidualnych bledow gdyz jesli chodzi o prowadzenie gdy to po prostu przewazaja.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Jak dla mnie to 7 mecz ,już typowa loteria,Chicago zrobiło już coś niesamowitego,i wydaję mi się ,że przewaga psychiczna po stronie mistrzów natomiast przewaga umiejętności po stronie Orek.
Cieszę się z awansu Nashville(zresztą tak typowałem)
Czekam jeszcze na Rekinów w następnej rundzie !!!

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Grad bramek..
W dzisiejszych dwóch meczach już nie zaryzykuję stawiania na konkretną drużyne, gdyż po doświadczeniach ostatniego tygodnia doszedłem do wniosku, że najbezpieczniejszym rozwiązaniem w tych ostatnich meczach sa overy..Tu juz nie ma miejsca na żadne kalkulacje..Grać swój najlepszy hokej..A wszystkie cztery ekipy stać na to by dziś wygrać..Niesamowita Tampa Bay w poprzednim meczu 8 bramek na wyjeździe..San Jose uległo u siebie 1:3 ekipie Królów pomimo tego, że przez 60 minut bombardowali bramkę Quicka. Nie wierze by bramkarz Los Angeles rozegrał dwa mecze życia pod rząd..Pittsburgh nawet bez Crosbyego to nie ogórki, postawią wszystko na jedna szalę by nie rozgrywać siódmego meczu u siebie..
Na PinnacleSports wypatrzyłem ciekawe kursy, i jesli wszystko sie potoczy wg mojego scenariuszu to powinno byc ciekawie i zielono..
:hokej: PIT Penguins @ TB Lightning @ over 5,5 @ 2,340 ✅ (2:4)
:hokej: SJ Sharks @ LA Kings @ over 5,5 @ 2,360 ✅ (4:3 OT)
//Drobne wpadki ostatniego tygodnia odrobione z grubą nawiązką..:grin:

Wielkich emocji i..Powodzenia..

Otrzymane punkty reputacji: +3
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Chicago podniosło się z kolan, na pewno faworytem ostatniego spotkania nie są ale myślę że po takim powrocie już ich chyba nikt ani nic w tej serii nie powstrzyma przed awansem. Orki miały to skończyć szybko i bezboleśnie zapowiada się dla nich najcięższa przeprawa... w końcu będą mogli udowodnić swą wartość ;)
Na dziś, nie mam do końca przekonania jeśli chodzi o Tampę ale ostatnie spotkanie pokazało że jest to drużyna całkowicie nieprzewidywalna ale przy tym jakże zaskakująca. Teoretycznie dziś mają komfortową sytuację gry na własnym lodzie ale jak każdemu wiadomo w PO ten fakt nie jest wielkim argumentem. Największa siła Błyskawic to z pewnością ofensywa, Zaskoczeniem dla mnie jest postawa Rolosona jak na razie nie przekonywuje mnie jego dyspozycja w tej serii, inna sprawa że Tampa nigdy nie słynęła zbyt dobrej gry obronnej także przy takim fakcie można jakoś wytłumaczyć wyczyny Dwayna. Osobiście chciałbym aby Bolts doprowadzili do siódmego spotkania w którym szansę będą na poziomie 50/50 a stamtąd już niedaleko do półfinału. Pingwiny oczywiście niczym nie zaskakują nadal będą grac konsekwentnie w defensywie a z przodu zapewne coś wpadnie. Pora na to by Błyskawice przełamały się u siebie, szansa ogromna powinni wykorzystać.
Tampa Bay Lightning ML 1.78 Pinnacle✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
To Rekiny już są w następnej rundzie...ale chyba czeka na nich Detroit Reds Wings...zapowiada się bój na śmierć i życie
A na dziś zdecydowałem się na Orki,uzasadnienie,chyba już pecha wyczerpali,i na koniec powinni zaakcentować swoją dobrą grą ,jeśli przegrają to będzie chyba wydarzenie bez precedensu , lider dywizji po prowadzeniu 3-0 przegrywa 4-3,ciekawe kiedy to miało ostatni raz wydarzenie i czy w ogóle miało?
Po cichu również liczę na Szabelki z Kurtkami - ale to typ bardziej intuicyjny,bez jakiegoś sensownego uzasadnienia,o ile o takowym może być mowa na tym etapie rozgrywek.
Montreal-Boston - życzę i jednym i drugim odpadnięcia,jednym rano a drugim w następnej serii,najbardziej chyba pechowe dla mnie drużyny do obstawiania.
To udanych typów - choć 7 mecze to już dla mnie jak rzut kostką ,typowa loteria

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dzisiaj kolejne trzy mecze...
BOS Bruins @ MON Canadiens - zdecydowanie odpuszczam

BUF Sabres @ PHL Flyers - over 5,5 @ 2,150 ✅ (2:5)
CHI Blackhawks @ VAN Canucks - over 5,5 @ 2,060 ⛔ (1:2)

Kursy z PinnacleSports..
O wszystkich tych meczach już niejednokrotnie tutaj pisano, jak zycie pokazało padały wyniki inne od przewidywanych, dlatego trzymam się overów, które dość regularnie wchodzą..W obydwu meczach będzie to spotkanie siódme, a zarazem ostatnie..Dwie drużyny przejda do drugiej rundy..Czy będzie to Philadelphia?..uważam, że tak, aczkolwiek goście potrafia grać na wyjeździe i rzutem na taśmę mogą zdobyć upragniony awans..Kursy na gospodarzy nie zachwycają, więc warto pokusić się o więcej..Jednak głownym wydarzeniem dzisiejszej nocy bedzie mecz późniejszy..
Spotkanie Vancouver i Chicago to zupełnie niespodziewane widowisko, które moze przejść do historii - jeśli to goście wygrają czwarty mecz z rzędu..to zapiszą się w historii jako czwarta druzyna, która zdołała wygrać serię pomimo tego, ze przegrywała 0:3..
Mało tego, będzie to trzeci rok z rzędu gdy drużyna z Vancouver pożegna się z Play Off na rzecz Mistrzów z Chicago..Z ta róznicą, że w dwóch poprzednich latach miało to miejsce w drugich rundach..I jesli mnie pamięć nie myli to były pojedynki wygrane w stosunku 4:2..
Szykują się wielkie emocje..I byc może sensacja..dramat..
Ja bezpiecznie wybiorę złoty środek w postaci overa..
//Jakby nie patrzył to noc na ✅..Na piwo i paluszki..

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ostatnie spotkanie tej serii, trzeba wprost powiedzieć że była to naprawdę ciekawa i przyjemna w oglądaniu potyczka dwóch równych sobie ekip. Mimo wszystko to Lotnicy są dla mnie faworytem i to nie dlatego że grają u siebie, ani też dlatego że kurs na nich jest &quot;malutki&quot;, ta drużyna w dwóch ostatnich spotkaniach pokazała wielką wolę walki i niezwykła determinację by osiągnąć sukces. Dwukrotnie potrafiła się podnieść z kolan i doprowadzić do remisu, teraz pora by Phila poszła śladami Sharks i Capitals którzy w podobny sposób potrafili wydrzeć zwycięstwa swoim rywalom. Co prawda to Buffalo dziś ma w swoich szeregach Roy&#39;a i Hecht&#39;a ale Flyers mają w odpowiedzi całą halę a także &quot;tego&quot; niesamowitego ducha walki który już w tamtym sezonie pozwolił Lotnikom wyeliminować Boston. Ostatnie spotkanie, mecz o wszystko, mam nadzieję że fortuna będzie sprzyjała gospodarzom ;)
Philadelphia Flyers ML 1.62 Pinnacle ✅
Opcja dla odważnych:
Philadelphia Fylers (-0,5) 2.06 reg. time Pinnacle
✅
Spotkanie Van vs Chi pozostawiam bez komentarza, moment przełomowy dla jednej z ekip, moja sympatia jest rozdarta ponieważ chciałbym ujrzeć dalej obie jednak tylko jedna zawita w półfinale, mam nadzieję że wygra lepszy.

funt 2,9K

funt

Użytkownik
Dzisiaj zostaną rozegrane dwa ostatnie mecze kończące pierwsza runde fazy Paly Off..W meczu Boston - Montreal moim skromnym zdaniem to gospodarze powinni wskoczyć do drugiej rundy i tam zakończyć wystepy w sezonie 2010/2011...W drugim meczu pomiędzy Pingwinami i Błyskawicami sytuacja wydaje sie być bardziej wyrównana..Kursy nie powalają..Więc ponownie proponuję overy..Również w meczu Bostonu, czego wcześniej nie praktykowałem..Ale to siódme mecze, jeśli padnie bramka w pierwszej tercji to już się powinno posypać..Zobaczymy..Postawić trzeba..Jeden na pewno siądzie..
NHL OT Included, Hokej
Tampa Bay Lightning/Pittsburgh Penguins ⛔ (1:0)
Suma Goli OVER 5 dla Mecz 1.690

NHL OT Included, Hokej
Montreal Canadiens/Boston Bruins ✅ (3:4 OT)

Suma Goli OVER 5 dla Mecz 2.000

Powodzenia..
//Dzisiaj to nawet na same paluszki nie ma..Ale dobrze, że choć na 0..

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ostatnia partia ćwierćfinałów przed nami, dwa spotkania w których może wydarzyć się wszystko. Szczerze powiedziawszy nie wiem nawet które gatunkowo zapowiada się lepiej ponieważ oba niosą ze sobą niesamowite emocje. Ja dziś skupiam się na pojedynku w Bostonie. Moja propozycja jest dość mocno zabezpieczająca, jednak myślę że są wielkie szanse powodzenia. Argumentem ku temu jest z pewnością wczorajsze spotkanie w którym Bruins napierali, próbowali ratować wynik jednak na ich drodze stanął Price. Teraz główne pytanie nasuwa się samo, czy Price wprowadzi Habbs do półfinałów :?: W tamtym sezonie był Halak, czy teraz pora na Carey&#39;a... Myślę że uczynił już bardzo dużo i dziś na pewno presja będzie na nim jeszcze większa, sam Montreal gra dość konsekwentnie wykorzystując sytuacje w przewadze, a także ograniczając do minimum zagrożenie ze strony Bruins. Wczoraj Phila i Vancouver wykorzystały atut własnej hali, dziś jest możliwość iż sytuacja się odwróci i to goście zatriumfują. Nawet jeśli Niedźwiadki wygrają na pewno nie będzie to zwycięstwo podobne do wczorajszego Flyers, spodziewam się tu minimum jednej dogrywki ;)
Montreal Canadiens (+1,5) 1.53 Pinnacle ✅

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
To zaczynamy półfinały konferencji:
San Jose-Detroit - to chyba najciekawsza para ,zarazem najtrudniejsza do typowania,napiszę tak o ile Rekiny chcą pograć o coś więcej w play offach niż w ostatnich latach to muszą wspiąć się na wyżyny możliwości bo tu już nie będzie miało miejsca historię z odrabianiem 4-bramkowym.Rywal bardzo trudny.Co do gry to pojadę progres win away jednak w opcji na dogrywkę bądz stawkowanie 75% na 25% ( win+remis na regulaminowy czas) - wynik 4-3 ale dla kogo to nie wiem,chciałbym dla San Jose
Washington Capitals - Tampa Bay - Błyskawice pokazały pazur i charakter w meczach z Pingwinami , jednak uważam Stołecznych na głównego faworyta rozgrywek więc tego charakteru starczy im góra na 2 wygrane - typ 4-2 dla Capitals,natomiast widząc stawki wystawione podobnie myślą bukmacherzy więc ciężko będzie jakąś kasę z tego wyciągnąć biorąc pod uwagę ,że może sypnąć remisami..........raczej poczekam do meczów wyjazdowych Capitals
Vancouver-Nashville - tu chciałbym aby Wieśniaki maksymalnie wymęczyli Kanadyjczyków ,podobnie jak Blackhawks,w perspektywie finału konferencji,gdzie już przymierzam się się do gry przeciwko Orkom,myślę ,że kursy będą zachęcające więc pora ten zestaw przepuścić,typ 4-2 dla Orek
Philadelphia-Boston - tu typowania się nie podejmuję,choć raczej skłaniam się ku Kurtkom,ta ich &quot;magiczna hala &quot; tam już nieraz wydarzyły się cuda po których gospodarze zjeżdżali jako zwycięscy, a w perspektywie również finału konferencji to optuje za opcją 4-3 a dla kogo to sprawa drugorzędna

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Moje przewidywania dotyczace play-offs.

Capitals - Rangers 3:4 ⛔
Flyers - Sabres 4:1 ✅
Bruins - Canadiens 4:1 ✅
Penguins - Bolts 2:4 ✅
Canucks - Blackhawks 4:2 ✅
Sharks - Kings 4:3 ✅
Wings - Coyotes 2:4 ⛔
Ducks - Predators 2:4 ✅
6/8

bez tragedii. trochę zbyt optymistycznie potraktowałem szanse NYR, choć gdyby wygrali mecz nr 4 (prowadząc 3-0 w meczu), mogło inaczej się to potoczyć. PHX dno i żenada.

CONFERENCE SEMIFINALS

Vancouver - Nashville 4:1
Predators raczej bez szans, VAN ma świetną pakę, po ograniu Hawks będzie im łatwiej. Jedno zwycięstwo Nashville powinno ugrać.

Detroit - San Jose 2:4
Wings trochę za łatwo wygrali z PHX. Sharks mają większy głód zwycięstw i to oni powinni awansować do finału.

Washington - Tampa Bay 2:4
TBL dużo lepsza gra niż Capitals. Po wyrównanym boju, awans Bolts.

Philadelphia - Boston 3:4
Flyers nie zachwycili mnie w pojedynkach z BUF. Boston też poniżej oczekiwań, ale MTL to lepszy team niż Sabres. Misie mają Thomasa i dlatego oni awansują do finału.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mam chwilkę czasu to pomyślałem, że napiszę kilka zdań. Przed I rundą grałem zakłady na awanse na 2 minuty przed zdarzeniami.
Ostatecznie dziś/wczoraj w nocy miałem dwa &quot;disajdery&quot;. Grałem 2 duble i tylko DET szybkie 4-0, VAN, TBL, BOS wygrane po 7 meczach :smile:
Szkoda(?) Kaczek bo jeszcze taśma jako bonusik by wpadła.
Dziś od rana zerkałem na oferty buków bo byłem ciekawy jak ocenią szanse na wygraną w serii dla wszystkich par.
Vancouver Canucks Vs. Nashville Predators, @[email protected] Vs. @[email protected]
Myślę, że jednak ciężka przeprawa Orek z Jastrzębiami dodała im trochę &quot;ogrania&quot; w PO. Nashville pogoniło Anaheim, nie spodziewałem się, że Kaczki zaprawione w bojach polegną. Kurs na awans VAN jest najniższy spośród wszystkich par, niby murowany faworyt ale jednak kursy poniżej @1.40 to już lekka kpina. Mimo wszystko do dubelka myślę można dodać.
Najwyżej na singla można złapać w tobet @1.45.

San Jose Sharks Vs. Detroit Red Wings
@[email protected] Vs. @[email protected]
Tutaj jednak (ślepo?) gram na maszynkę do wygrywania w PO - Detroit. Nie namęczyli się wiele w I rundzie. DET potrafi jak mało, który zespół skoncentrować się na meczach w PO. Rywal jest im doskonale znany. San Jose w poprzednich latach miało mocniejszy skład i nie potrafili zawojować w PO, w tym roku moim zdaniem słabszy skład i tym samym Czerwone Skrzydła powinny sobie z nimi poradzić. Sporo buków ma problemy z oceną kto jest faworytem tej rywalizacji. Ja sądzę, że więcej atutów ma DET.
Sam zagrałem VAN + DET, ako @2.66 bet24, @2.67 Centrebet
Singlem najwyższy kurs z tego co widzę unibet @1.98.
Washington Capitals Vs. Tampa Bay Lightning @[email protected] Vs. @@[email protected]
Tutaj widzę największe value bo gram na Tampe po @2.70 w bwinie. Waszyngton jest za mocno przeceniany. Przynajmniej @2.70 to za dużo. Tampa pokonała Pittsburgh, to rywal dla każdego niewygodny. Tampa to zupełnie inny zespół niż rok czy dwa lata temu. Mają dobrze ułożony skład. Każda piątka na lodzie sobie radzi. WAS jest stawiany już przez niektórych amerykańskich fachowców od 2 lat w gronie faworytów do Stanleya. Ale Ovca sezon słaby - jak na niego, pozostali koledzy chyba też jednak słabiej wyglądają. Generalnie kibicuję Tampie, dziś for fun zagrałem, że Tampa wygra Puchar @15 w expekcie. Taśmy na tę rundę nie puszczam więc singielek jako ewentualny &quot;bonusik&quot;.
Philadelphia Flyers - Boston Bruins
Rywalizacja zagadka... ale kibicuję Bostonowi. Kursy podobnie &quot;pomieszane&quot; jak w meczu SJS - DET.
PS. Bwin wystawił już kursy na Tampę w następnej rundzie a jeszcze mi nie rozliczył zakładów za I rundę... &gt; cyk &lt;
Tobet dubla na awanse rozliczył zaraz po meczu w nocy...

Otrzymane punkty reputacji: +4
funt 2,9K

funt

Użytkownik
W piątkową noc rozegrane zostaną dwa mecze..
W spotkaniu pierwszym faworytem rzecz jasna jest druzyna Stołecznych..Kurs (bet365) 1,55 (2way) lub 1,86 (3way) nie rzuca na kolana i osobiście nie jestem do niego przekonany..Gdyż gospodarze rozczarowują w Play Off nie grając tak skutecznie jakbyśmy się spodziewali po końcówce sezonu..Z kolei Tampa Bay po zaciętej walce pokonała ambitną drużynę Pingwinów, wygrywając dwukrotnie na lodowisku rywala (mecz nr. 2 - 5:1 i mecz nr.5 - 8:2)..Dzisiaj nie mając nic do stracenia powinni zaatakować w pierwszej tercji..Jeśli uda im się strzelić co jest bardzo prawdopodobne to maszynka z Waszyngtonu będzie musiała wskoczyc na wyższy bieg..A wtedy worek z bramkami powinien sie rozwiązać zarówno dla jednych jak i drugich..Oviechkin i spółka jak wiem z własnego doświadczenia bardzo powoli wchodzą w mecz, strzelając głownie w drugiej i trzeciej tercji..
I tu mam ciekawa propozycję zaczerpnietą z bet365..
Drużyna strzeli pierwsza i wygra - NIE @ 2,80 ⛔ 1-szy gol Anaheim
Uważam, że kursy przedmeczowe na over są na tyle wysokie, ze warto spróbować..Nadmienię tylko, że w dwóch pierwszych meczach pierwszej rundy w meczach Tampa Bay i Waszyngtonu padały zaledwie po 3 bramki..Czas to zmienić..Liczę na ciekawy wieczór i sporo bramek..
TB Lightning @ WAS Capitals @ over 5,5 @ 2,350 (PinnacleSports) ✅ (4:2)

// JuanRoman08 - wersja optymistyczna okazała się tą właściwą..;)Mecz z dość niespodziewanym zwrotem akcji dla gospodarzy z 0:1 na 2:1 i 2:4..Tampa Bay prowadzi w serii 1:0..
***************************************************************** *
Tuż po zakończeniu powyzszego meczu przyjdzie czas na danie główne..Starcie tytanów..Mecz po którym obiecuję sobie duzo duużo więcej..Ekipa gości z Detroit po dziewięciodniowym urlopie jaki zafundowali sobie gromiąc druzynę Kojotów w czterech szybkich meczach (stosunek goli 18-10) pokusi się o pierwsze zwycięstwo w drugiej rundzie..Teren rywala niezwykle gorący..W ostatnich 20 meczach biilans meczy to 11-9 dla gospodarzy..Ale w wiekszości tych konfrontacji padało mnóstwo bramek i tym się kieruję dzisiaj..Osobiście będę dopingował druzynę gości ale zagram tylko over, który wydaje się dość pewną inwestycją..

DET Redwings @ SJ Sharks @ over 5,5 @ 1,980 (PinnacleSports) ⛔ (1:2 OT) // na paluszki i piwo mam :]

Otrzymane punkty reputacji: +5
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Funt widzę że dość optymistyczną wersję przybrałeś odnośnie spotkania Caps vs Bolts. Ja bym trochę wziął na wstrzymanie z tym overem, nie dlatego że to niemożliwe, jednak seria WSH z NYR pokazała że stołeczni w tym roku kładą duży nacisk na grę w defensywie i na dobrą sprawę dzięki świetnej grze w tej formacji Strażnicy nie mieli zbyt wiele do powiedzenia. Mój typ na dziś to under 1.5 w pierwszej tercji. Powód dość prosty 4 z 5 spotkań Capitals w ćwierćfinale to właśnie taki początek spotkania. Co prawda Tampa to drużyna całkiem różna od NY, jednak nie sądzę by chcieli się całkowicie otwierać w pierwszych 20 minutach. Największy pozytyw przed tą serią to SO Rolosona w decydującym spotkaniu, a jak pokazują spotkania z Capitals w sezonie zasadniczym, Dwayne dość dość dobrze sobie radził. Ogółem nie spodziewam się w tej serii wielkiej wymiany ognia, defensywa i bramkarze będą kluczem do zwycięstwa. Osobiście kibicuje Tampie, jednak racjonalnie myśląc to WSH jest faworytem ;)
under 1.5 (1st period) 1.78 Pinnacle ⛔ tzw szybki fail

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom