damianczyk
Użytkownik
i bardzo dobrze. Uwielbiam Toronto. Od dobrych kilku lat 3mam za nich kciuki , ale zawsze brakuje im tego szczescia. Mam nadzieje ze w tym sezonie powalczą w Play Offach bo wierzę, że do nich wejdą.
hmm ale zybedzie komu strzelac dla Columbus ??Co do braków to będzie raczej wyrównane, bo w bramce LA Kings zobaczymy dzisiaj trzeciego bramkarza : Jonathan Quick , bo tak się jegomość nazywa wystąpił puki co dwukrotnie , ani razu nie odniósł zwycięstwa a jego średnia wpuszczanych bramek to 4.70 ... Obrona Kings i bez niego jest bardzo słaba , ja bym bardziej może over w tym meczu widział ?
Pozdrawiam
Nie wiem czy będzie komu strzelać, ale napewno daje to do myślenia w kontekście obstawiania spotkania, moim zdaniem tutaj wszystko się zdarzyć może ????hmm ale zybedzie komu strzelac dla Columbus ??
Islanders rzeczywiście bardzo długa seria Loss , ale to niestety jest chyba najslabszy team ligi, Atlanta już raz ich zlała i to całkiem niedawno 1:5 ... Chociaż jeśli islanders nie przełamie się z ATL to niby z kim ? Martwi tylko że doszło do sporego grona już kontuzjowanych jeszcze kilku i robi się tam spory problem bo nie ma kim graćOdisio jak myślisz , Islandersi mają dzisiaj dużą szanse sięwreszcie przełamać? Wydaje mi się, że dzisiaj jest najlepszy do tego moment - Atlanta to nie jest potentat jeśli chodzi o mecze wyjazdowe. Co sądzicie o tym meczu?
Pozdrawiam
właśnie analizuje bliżej te mecze i wygląda ze Rangers dzis bedzie górą no i Atlanta raczej teżWashington PlayerInjury
D. BrashearLeg
C. ClarkForearm
J. ErskineConcussion
S. FedorovAnkle
M. GreenShoulder
B. JohnsonUnknown
B. PothierConcussion
T. PotiGroin
J. SchultzFinger
A. SeminBack
kontuzje w Waszyngtonie ???? może na Rangers warto zaryzykować, moim zdaniem Atlante też można grać ????
Na lodzie to on mógł być, ale wierz mi że na zastrzykach , co zdecydowanie się odbija na jakości gry zawodnika. Wynik TOR - DAL napewno nie jest żadną niespodzianką, chociaż rozmiary zwycięstwa DAL już tak.Alfredsson na lodzie, bez żadnej skazy, ciekawe te kontuzje. Szkoda mi Toronto straszne baty od Dallas i jeszcze w bramce z Voskalą, dość niespodziewany wynik.
Taką mini niespodzianke jaką ja zauważam to 2-0 przegrana pingwinów, ale już przed meczem ostrzegałem ludzi którzy pisali mi PW przed zbyt optymistycznym podejściem do tego meczu. Tampa owszem zawodzi w tym sezonie na całej lini ale na Boga spójrzcie jakich oni mają zawodników : Vincent Lecavalier, Mark Recchi, Vaclav Prospal, Ryan Malone czy w koncu ten młody i zdolny Steven Stamkos. Taka ekipa nie będzie wiecznie przegrywać i nawet jeśli w tym sezonie nie będzie play off to potencjał Tampa Bay ma wciąż ogromny, nie to co ATL cz NYI a widze że wielu ludzi zaczeło traktować praktycznie na równi te ekipy.nareszcie kolejka jaka na NHL przystalo, były " niespodzianki". Moge żałowac tylko, że pisałem o KIngs i Atlancie , a nie postawiłem na nich tylko jakies tam pseudo pewniaki. Next time będzie lepiej ;D