rekretyper
Użytkownik
A ja myślę że dzisiaj nie będzie niespodzianek, tak jak poprzedniej nocy gdzie część faworytów (wg. buków) nie dała rady udźwignąć tego ciężaru ???? .
I z tym co napisał kolega pepo1990 zgadzam się w 100% :highhive: i to są moje typy na dzisiaj.Typ na Caps wydaje się raczej oczywisty bo Pens w dużych kłopotach ostatnio i praktycznie w każdym spotkaniu się męczą. Ale jak pokazała noc nic nie jest pewne w tej lidze. O ile w stronę NYI, Blues, Panthers czy Hawks można było wczoraj zagrać i sporo osób to zrobiło, ale nie wiem czy jest wśród nas ktoś kto zagrał w stronę Kings. Wiadomo też, żę spotkania Caps - Pens mają też dodatkowe podteksty więc pewnie Pingwiny będą walczyć. Raczej też jestem za graniem w kierunku Caps, ale co do undera raczej był nie ryzykował bo rzeczywiście te ekipy grają między sobą underowe spotkania, ale potrafią zagrać również w ostatnim czasie wysokie overy w okolicach 10 bramek. Więc tutaj jak to się mówi na dwoje babka wróżyła. Ostatnio akurat taka sekwencja over/under/over/under. Jeśli iść za tym torem to dziś over. Ja osobiście raczej widziałbym over między innymi ze względu na to, że ekipa Caps nieco się zmieniła w bieżącym sezonie, wydaje mi się że grają nieco bardziej otwarty hokej i są bardziej nastawieni na ofensywę po zmianie szkoleniowca.
Co do drugiego spotkania obie ekipy po ostatnich dość wyraźnych porażkach. Jak wiadomo jeśli chodzi o Avs wszystko będzie zależeć od pierwszej linii, ostatnio słabszy występ więc dziś powinno być lepiej. Raczej widział bym zwycięstwo Colorado i do tego jakiś over. Ostatnio w spotkaniach tych ekip zwycięstwa gospodarzy stały się normą.