rekretyper
Użytkownik
Kolego elmisteriozo skad masz takie statystyki, możesz sie podzielić
W pełni sie zgadzam z Twoim kolegą, bo po kilku latach grania tej ligi wiadomo jedno , że trzeba grac dogi i to duze kursy i nie dwa , trzy mecze tylko solo kilka, bo kursów okolo 1,6 -2 sie nie gra bo nie warto, to nie jest europa by podniecac sie kursem 1,7 bo wszedl, tu trzeba walnąć z grubej rury bo inaczej sie nic nie ugra, taka stara prawda i filozofia tej ligi, trzeba sie przestawic na zupełnie inne granie, nie jest to łatwe i nie przychodzi od razu , potrzeba rozeznania, wyczucia, farta i nosa ale wiem ze mozna, tez kogos znam co tak gra i mnie zadziwia bo ma kase z tego i nie zadne tasmy, tu to nie działa a jak wejdzie to raz na rok , no dobra na trzy miechy. Ja dzis gram cos takiego:LAK- WPJ
Ma on swoja taktykę czyli grania na dogi i na dodatek nie tych publicznych. Patrzcie co wymyślił na dziś:
Sharks in [email protected] (2u)
Islanders in [email protected] (1u)
Blues in [email protected] (2u)
Panthers -1,5 [email protected] (2u)
Red Wings -1,5 [email protected] (2u)
Sharks -1,5 [email protected] (2u)
Islanders -1,5 [email protected] (1u)
Blues -1,5 [email protected] (2u)
...
p.s personally played Sharks -1,5 ot with 3u...my local bookie is probably stupid when they offered odd 4.50 :O while in pinny only 3.60 so smaller stake here!
pozdrawiam i miłego oglądania życzę
Na razie tasiemeczka ładnie wchodzi, punktujący trafieni, że tak powiem "w punkt", oby Lee nie zawiódł a Sharks i Jets dorzucili swoje i będzie ładny pieniądz ????Po lekturze forum i polegając na swoim przeczuciu dałem coś takiego. Miałem dać strzelców ale postanowiłem puścić bezpieczniej na punkty.
https://www.efortuna.pl/pl/strona_g...t_id=MzQyMDQ4NzUyODE4NDIwMDq5SifmTR1avP/maMQ=
&kind=MAIN
Na razie spokoale w NHL może się wszystko w 3 minuty zmienić (np Sabres-Panters) albo największy pewniak zawieśćNa razie tasiemeczka ładnie wchodzi, punktujący trafieni, że tak powiem "w punkt", oby Lee nie zawiódł a Sharks i Jets dorzucili swoje i będzie ładny pieniądz ????
Nie wiem w jakiś sposób ci pomogłem ale dziękuje i wszystkiego dobrego zyczeMisteriozo, jak ty mnie zaimponowałeś w tym momencie. Miałem nie wracać do Polski na święta, bo bilety drogie w opór, ale dzięki tobie i twojemu koledze, spędzę je z rodziną.
Sorry za offtop.