>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL Regular Season 2018/19

Status
Zamknięty.
P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Przede wszystkim z tego powodu, że bardzo słabo radzą sobie w ofensywie. Ostatnie spotkania to albo dobra pierwsza linia i np wyciągnięty, ale również ledwo mecz z Arizoną, która przy 4:3 miała ciekawe akcje i sytuacje, by wyrównać, albo wpadki, gdy Pastrnak z Marchandem i Krejcim nie robią punktów. Miśki wpadły w dołek i tak się to ciągnie. Liczyłem, że wczoraj u siebie pociągnąć z Buffalo, które również lekko pod formą, ale nic nie zagrali więc jak dla mnie jakakolwiek gra w ich kierunku nie ma sensu. Tego typu zakład zdecydowanie prędzej widziałbym w spotkaniu Kurtki - Rycerze, gdzie z jednej strony Columbus dużo błędów w obronie, z drugiej niezły ofensywny potencjał i wyjazdowe problemy Rycerzy.
Propozycje od rekretyper wyglądają interesująco. Coś w tym kierunku będę grał. Jeśli chodzi o Pens w mojej ocenie nie zagrali ostatnio żadnego pozytywnego spotkania. Nawet wygrane spotkanie z Bruins to było sporo błędów i po prostu po drugiej stronie obecnie słaby przeciwnik. Ostatnie pozytywne spotkanie to chyba z Islą i Avs, choć tam też potrafili zrobić 3:0 potem 3:3 i dopiero wyciągnęli spotkanie. Mają problem z najlepszymi zawodnikami, którzy nie punktują, do tego problem z kontrolą gry. Podobnie w ostatnim meczu z LAK, gdzie stracili prowadzenie z ekipą, która jest przewidywalna a chwilami wygląda tak jakby na lodzie pojawiła się jakaś ekipa z Europy. Liczyłem, że właśnie w tym meczu liderzy się przełamią i dobrze zapunktują, ale nic mimo wolnej i robiącej regularnie luki obronie
Idąc za ostatnimi spotkaniami to równie dobrze buki mogły dziś wystawić kursy jak przy ostatnim meczu Habs z Sens. I wtedy zagranie w stronę Bruins miałoby sens.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ja dzisiaj nic poważnego nie zagram, ale wymyśliłem sobie taki oto zestaw:
Habs - Bruins / under 6,5 @1,58✅✅✅
Jackets - Knights / X2 @1,68⛔⛔⛔
Sens - Preds / Sens +1,5 @1,55✅✅✅
Avs - Isles / Isles +1,5 @1,49✅✅✅
AKO @6,13 LV Bet

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Obawiałbym się Isla +1,5 bo Avs lubią stuknąć do pustej więc jeśli będzie mecz nas styku to może się skończyć, że to się nie pokryje bo MacKinnon czy Rantanen coś dorzucą. Ogólnie w przypadku NHL to właśnie obawiam sie grania +1,5 bo jednak bramki do pustej są tam na porządku dziennym.

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis mam nadzieje ze wejdą wejda dogi ja mówicie Preds nie zachwycaja na obcym lodzie, Pens tez miewaja przestoje i Ducks moga to wykorzystac bo te kusy takie nierówne, A Vegas w gazie i kto wie czy Bobrowski uratuje kurtki, ja gram tak jak pisze kolega rasijskij bo caly dzien to za mną chodzi
Ducks ml kurs 2,36
Knight ml kurs 2,22
Sens ml kurs 2,46
Jako kibic Canadies gram ich tez 60&#39; kurs 2,13
Go Habs

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Obawiałbym się Isla +1,5 bo Avs lubią stuknąć do pustej więc jeśli będzie mecz nas styku to może się skończyć, że to się nie pokryje bo MacKinnon czy Rantanen coś dorzucą. Ogólnie w przypadku NHL to właśnie obawiam sie grania +1,5 bo jednak bramki do pustej są tam na porządku dziennym.
Może masz rację. Te +1,5 to trochę przyzwyczajenie z KHL bo tam często tak gram. Ale liczę na wyniki wokół remisu, a może i w stronę &quot;underdogów&quot;. Nie gram tego za normalna stawkę więc jeśli się nie uda to nic się nie stanie. Mam to &quot;wliczone w koszta&quot; ????
EDIT// Drugi kupon zagram dokładnie taki jak wrzucił mark1973 (za drobne):
Ducks OT ✅✅✅ + Sens OT ✅✅✅ + Knights OT ⛔⛔⛔
Szkoda, że Vegas bez gola bo wszędzie mogło być zielono.

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Wiadomo, że w przypadku takiego zakładu to raczej dla zabawy nie na jakieś budowanie zysków. Aczkolwiek właśnie to NHL+1,5 jest słabe bo często jednak wpada do pustej a od razu przy takim zakładzie dają niskie kursy. W przypadku KHL to rzeczywiście może być dobra opcja, tam już tych bramek tyle nie pada.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Wiadomo, że w przypadku takiego zakładu to raczej dla zabawy nie na jakieś budowanie zysków. Aczkolwiek właśnie to NHL+1,5 jest słabe bo często jednak wpada do pustej a od razu przy takim zakładzie dają niskie kursy. W przypadku KHL to rzeczywiście może być dobra opcja, tam już tych bramek tyle nie pada.
Jeśli chodzi o NHL to odwrotnie. Dobra opcja często bywa handicap -1,5. Tymczasem uciekam się zdrzemnąć, bo zamierzam zobaczyć mecz Avs - Isles. Powodzenia wszystkim!

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Już nic nie dopisując proponuje na dziś coś takiego, sam skleję sobie jakieś duble z tego co już było podane i tego co tutaj wrzucam ale dziś raczej za drobne. Bez powtarzania tego co już koledzy podali
Jackets - Vegas strzelą po 3+ @2.37⛔
Jackets - Vegas over 6,5 @2,11⛔
Vegas/+5,5 @4,35⛔
Anaheim -1,5 @4,85✅
Anaheim over 2,5 @1,87✅
Sens -1,5 @4,85
Sens/+4,5 @3,95
Sens over 2,5 @1,77✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
no to Sens ładnie zaczęli, jeszcze jedna bramka Kaczek i jedyny dubel pograny za nieco więcej będzie na plus. Ale, że taka będzie posucha w Columbus, szczególnie że Subban w bramce to się nie spodziewałem

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
no i elegancko Kaczki zamykają dubelek jeszcze w drugiej tercji więc nie ma nerwówki ???? Teraz pytanie czy coś z bardziej ryzykownych kuponów da radę.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
No i Pingwiny w swojej marności nie zawiodły i dziś.
Liczyłem na wyrównanie Vegas w końcówce ale nie udało się niestety... No nic. Znaczących strat nie ma, a przede mną jeszcze szeroka oferta KHL na dzisiaj. Widzę że Bruins się obudzili na tyle że za chwilę sami pokryja over 6,5. Senatorowie i Kaczki zgodnie z planem. Islanders również mają spore szanse zgarnąć punkty. Mecz jest wyrównany. Wspólnymi siłami na forum można wpaść na sporo ciekawych rozwiązań ????

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Isla zaczęła dobrze, ja już odpuszczam i idę spać. Najważniejszy dubel dla mnie dziś na plus więc jest już dobrze, do tego Kaczki z handi też na plus za drobne, Vegas w plecy, też liczyłem jeszcze na wyrównanie bo miałem ML w dublu z Kaczkami ML, do tego złapałem dubel pkt +1,5 Getzlaf Josi, więc z gry na zawodników też dziś będzie plus. Ewentualnie Sens jeszcze mam za drobne w RT, ale chyba już nie dadzą rady jak stracili prowadzenie. W takim razie czekam na jakieś propozycje z KHL może coś za drobne puszczę. Dziś sobie zagrałem za drobne Traktor i dało radę. Z Bruins to tak właśnie jest w ostatnim czasie więc wolę na razie w ogóle mecze z nimi odpuścić, poczekam aż forma się ustabilizuje.

U 0

Usunięty użytkownik 152510

Gość
Gratuluje panowie wygranych, szkoda Vegas ale chłopaki są już myślami chyba w domu po tym tygodniowym tourne . Ja wczoraj dałem sobie spokój bo nie miałem przekonania do żadnego ze spotkań. Powodzenia

U 0

Gość
Zreszta teraz na kilka dni przed świetami wiem z doświadczenia ze drużyny różnie grają i potrafią dziać się dziwne rzeczy. Tak samo w przerwie świątecznej, wiec narazie tez robię sobie przerwie. Ale na forum będę zaglądał i coś napisze od czasu do czasu.
Teraz dopiero czytam sobie pocztę bo jak pisałem ze nie zsiadałem wczoraj do żadnego ze spotkań, i na potwierdzenie waszych słusznych spostrzeżeń dotyczących dogów zobaczcie jak wczoraj pograł mój przyjaciel z Kanady ;
Ducks in [email protected] (1u)
Islanders in [email protected] (2u)
Knights -1,5 [email protected] (2u)
Bruins -1,5 [email protected] (2u)
Islanders -1,5 [email protected] (2u)
...

U 0

Gość
Flayers- DRW
wiele osób jest chyba zawiedzionych tym co graja Flyers w tym sezonie i właścicielom tez puściły nerwy co sprawiło ze z praca trenera pożegnał się ich główny trener Dave Hakstol i dziś w nocy zastąpi go Scott Gordon.
Jest wielka niewiadoma jak drużyna zareaguje w tym meczu na tą zmianę. Warto również dodać, że w bramce Phili wystapi młody bo zaledwie 20 letni Carter Hart, który został sciagniety z Lehigh Valley (kontuzja Stolarz). Trudno przewidzieć jego pierwszy występ, ale w CHL był całkiem dobry - dwa lata z rzędu wybrany bramkarzem ligi.
Również h2h pomiędzy tymi zespołami jest na korzyść Flyers 7-1-2 L10
Najbardziej rozsądnym typem tegoż spotkania jest chyba over 6, ponieważ obie drużyny sa bardzo wysko w rankingu GA/GP odpowiednio 3 i 7 miejsce.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom