>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL Regular Season 2018/19

Status
Zamknięty.
rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Mnie najbardziej ciekawi spotkanie o 20:00. Leafs bez Andersena a Minnesota lubi sprawić niespodziankę w Toronto.
Zastepca Andersona-Sparks 3 mecze 10 bramek straconych z drużynami, które nie strzelaja ich dużo. Z drugiej strony Dziki 9 bramek w 5 spotkanich tez nie powala na kolana ale może na młodego to wystarczy. Ciężki mecz do typowania ale osobiście nie szukał bym tutaj niespodzianki. Ostatni mecz bez strzelonej bramki, może handi w strone Leafs?

U 0

Usunięty użytkownik 152510

Gość
Ja podobnie jak RekreTyper raczej zagram handi Leafs
W bramce Leafs dziś prawdopodobnie zagra Hutchinson lub Kaskisuo z farmy Toronto Marlies
Player Alert: The @MapleLeafs have recalled goaltenders Michael Hutchinson and Kasimir Kaskisuo from the @TorontoMarlies (AHL)

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Od rana chodzi za mną to spotkanie. Nie dość że mam przeczucie że Toronto tego nie wygra to w dodatku w bramce wystąpi debiutant. Ostatnie dziesięć spotkań tych ekip to aż osiem zwycięstw Wild w tym siedem w regulaminowym czasie, ale tylko dwa z handi -1,5 więc zrezygnuje z handicapu ale zagram:
Minnesota &#39;60 @3,65 Unibet✅✅✅
Jednak patent na Toronto dalej w uzyciu ????

Otrzymane punkty reputacji: +20
U 0

Gość
Ja jako wierny fan jednak gram Toronto, ponieważ jak spojrzymy na to jak gra się Mini w Toronto to już nie wyglada to dobrze. Wygrywali w 2015 i 2016 a wtedy Leafs czołgalo się w dole tabeli NHL. Mini nie przemawia do mnie forma a jak spojrzę na wyjazdy to jest jeszcze słabiej - maja 12 miejsce w konferencji. Toronto ma dużo lepsza ofensywę i dziś po porażce z Isles będą mam nadzieje trochę podrażnieni.
Życzę jednak powodzenia nam obu.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ja jako wierny fan jednak gram Toronto, ponieważ jak spojrzymy na to jak gra się Mini w Toronto to już nie wyglada to dobrze. Wygrywali w 2015 i 2016 a wtedy Leafs czołgalo się w dole tabeli NHL. Mini nie przemawia do mnie forma a jak spojrzę na wyjazdy to jest jeszcze słabiej - maja 12 miejsce w konferencji. Toronto ma dużo lepsza ofensywę i dziś po porażce z Isles będą mam nadzieje trochę podrażnieni.
Życzę jednak powodzenia nam obu.
A ja życzę powodzenia Tobie, bo ja gram za niewielką stawkę, a Ty zapewne wyłożyłeś trochę więcej ???? Ja gram na przeczucie - info o H2H dopisałem, żeby ktoś zainteresowany oszczędził sobie czasu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Ja zagralem handy na Toronto chwilę przed informacji o bramkarzu :cwl:. Po kursie 2.20 a teraz jest 2.50 :mad:. Ale teraz bym tego nie zagrał ???? . Nic pożyjemy, zobaczymy.

U 0

Gość
Słuchajcie może być tak ze Leafs zagrają bardzo uważnie w obronie chroniąc bramkarza a może będzie odwrotnie i siada na Wild bombardując ich bramkę. Zawsze spotkania wczesne w Ameryce sa trochę dziwne i trochę za nimi nie przepadam, bo różne dziwne rzeczy się dzieją. Ja nie grałem tego za duża kasę ale za jedna jednostkę a wiec standardowo. To będzie trudne dla Leafs tak myśle spotkanie ale jak wspomniałem prawie nigdy nie gram przeciwko nim.

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Zaraz ciekawy mecz w Toronto ale mam inne propozycje na noc.
Buffalo - Florida
Panthers +4,5 @2.98 ⛔
Szable bez kapitana Eichela który wypada z powodu kontuzji i nie zagra przynajmniej w dwóch kolejnych spotkaniach już z Islanders zagrał tylko 3 minuty i przegrali 1:3 Jest to spore osłabianie do tego dochodzi fakt formy zniżkowej czego nie można powiedzieć o Panterach bo ostatnio grają bardzo dobrze spotkania obu ekip często pokrywają ten over a wisienką na torcie jest fakt, że Pantery wygrały 14 na 18 pojedynków z dzisiejszymi gospodarzami.
Montreal - Vancouver
Montreal @1.87 ✅
Carey Price wraca po kontuzji, gra na własnym obiekcie, bardzo dobra dyspozycja, 14 na 19 spotkań to wygrane Canadiens, ostatni raz Canucks wygrali w październiku 2015 do tego dochodzi fakt, że będzie to 5 z rzędu wyjazdowe spotkanie gości. Wiele przemawia za wygraną gospodarzy.
St.Louis - Washington
Washington @2.5 ⛔
Tarasenko nie zagra a i z nim drużyna totalnie do mnie nie przemawia nie ufam jej i staram się grać przeciwko jej ostatnie miejsce w konferencji zachodniej. Musiałem dorzucić ten typ bo według mnie warto zagrać na gości po takim kursie. Dwie drużyny na przeciwległych biegunach. Lider strzelców Ovechkin i ekipa powinni wygrać to spotkanie.

U 0

Gość
Ja gram na WSH bardziej ryzykownie -1,5
Jak tu nie wierzyć w magię liczb oraz przypadkowość w NHL. Z 7 dzisiejszych spotkań aż 6 razy okazali się lepsi goście (1 wygrana w OT)

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Anaheim - Las Vegas
Las Vegas @2.2 ✅
Las Vegas + Under 6,5 @3.15 ✅

Stawiam na rycerzy którzy są w dobrej dyspozycji 4 wygrane pod rząd a między słupkami prawdopodobnie zagra Marc-Andre Fleury który jest świetny czysty mecz z LAK czy jedna stracona bramka z Arizoną. W wygranym meczu w listopadzie z Ducks 5:0 Fleury zakończył mecz z również z czystym kontem. Nie licząc jednej dogrywki to drużyny grając ze sobą nigdy nie przekroczyły linii 6,5.
Colorado - NY Rangers
Colorado @1.75 ✅
Colorado+ Over 4,5 @2.1 ✅
MacKinnon strzeli @2.15 ✅
$$$

W Rangers potwierdzony w bramce Georgiev który nie grał zbyt często 9 startów i 2 występy w turniejach, w ostatnim meczu z Pingwinami zmienił Lundqvista w 3 tercji i Crosby to wykorzystał strzelając swoją bramkę. Avalanche w serii porażek idealny moment na przełamanie upatruję tutaj bramkę MKinnona. Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +25
kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Boston - Buffalo
Boston @1.73✅
Boston under6,5 @2.68✅

Ullmark między słupkami Buffalo ma całkiem niezły sezon 9-1-3 obronił 35 na 37 strzałów w ostatnim spotkaniu z Bostonem który wygrali wtedy 4:2 tylko, że wtedy wygrali bo mieli Eichela który zaliczył 2 brami i 2 asysty w tamtym meczu a tej nocy go nie zobaczymy. Boston aktualnie w dobrej formie 3 spotkania z rzędu wygrane i są jedną z lepszych ekip grających na własnym lodzie. Od 2016 roku przez 14 spotkań tych ekip tylko raz padło więcej niż 6 bramek nie widzę aby teraz było inaczej.
Toronto - Vancouver
Toronto @1.60✅
Toronto over4,5 @1.94✅
Toronto 1tercja/spotkanie @2.56✅

Hutchinson w bramce Leafs w debiucie puścił 4 bramki przeciwko Wild no ale miał wtedy ręce pełne roboty że tak powiem dwie przegrane pod rząd i na tym powinna skończyć się ta &quot;seria&quot;. Canucks 6 mecz wyjazdowy pod rząd Elias Pettersson który jest filarem drużyny kontuzjowany, już bez niego pokazali że są trochę bezradni przegrywając 2:0 i nie strzelając bramki. Też nie daję dużych szans gościom.

Otrzymane punkty reputacji: +24
U 0

Gość
witam,
Ostatnie kilka dni niestety nie było za bardzo udane ale wczoraj odrobiłem straty z nawiązką:
Wczoraj i dziś dużo sie działo w NHL, i moje Toronto które tez grałem pokonało Canucks a Hutchinson zaliczył pierwsze czyste konto w lidze. Tampa została w końcu pokonana - to ich pierwsza porażka od 17grudnia. Ponadto Finlandią wygrała z USA w finale U20.
Na dziś mam kilka typów, które też zamierzam pograć:
Licze na Jets,którzy zagraja dziś u siebie (martwi mnie tylko ze maja tendencje ady przegrać ostatnio pierwsze spotkanie po powrocie do domu) z zespołem z Dallas. Gwiazdy zaliczyły ostatnio 2 wygrane pod rzad ale dziś sadze ze pomimo braku w Wini Nikolaja Ehlersa oraz Byfugliena to Jets przełamią ta swoja ostatnią dziwną niemoc.
Gwiazdy graja słabo w wyjazdach 8-11-2 a Jets całkiem niezłe w domu 13-6-2 w domu. W ciągu ostatnich 10 spotkań tych zespołów Jetsi byli góra 8 razy. Zaryzykuje i zagram chyba -1,5 Jets.✅
Dodatkowo biorę dziś:
Rangers ML⛔
Vegas RT-✅ ciekawostka jest ze Devils to jeden z nielicznych zespołów, który ma dodatni bilans spotkań z VGK. Wygrali 2 z trzech spotkań i strzelili łącznie w tych 3 spotkaniach aż 15 goli ;-)
Ciekawie tez będzie w Pitsburgu gdzie będący obecnie na fali Pens goszczą Jastrzębie. Pens wygrali 8 kolejnych spotkań i dziś sa zdecydowanym faworytem ale trzeba zauważyć ze Chicago lubi grać z Pingwinami
na 10 ostatnich spotkań wygrali az 9 ( nie liczac preseason). Rozważam tutaj jakiś overek✅.

U 0

Gość
Jeśli Subban wystąpi w bramce Rycerzy to zakład Devils TT gram za większa stawkę. Zwycięstwo VGK niepewne.

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Luźne propozycje ciężko coś ciekawego tej nocy wykombinować kursy z fortuny
Chicago - Calgary
Chicago Blackhawks @3.45
Chicago over 4,5 @4.05
Delia w bramce potwierdzony, defensywa kuleje totalnie i to on musi ratować broni mnóstwo strzałów 47/50 z Islanders 46/48 przeciw Wild, Collin Della został powołany z AHL i walczy o pozycję w Chicago i czeka go ciężki mecz ale po tym ostatnim meczu z Pens motywacji nie brakuje, zaczęli grać lepiej a Kane szaleje na lodzie, do tego grają u siebie, przeważnie mecze obfitowały w bramki i może być ciekawie. Nie zdziwi mnie żaden rezultat ale według mnie po prostu nie opłaca się po takim kursie ryzykować Flames tak mi się wydaję.
Jednak Flames po bardzo wyrównanym pojedynku ⛔
San Jose @1,70 ✅
Jones w bramce 4 mecze bez przegranej, są jedną z lepszych drużyn w ofensywie do tego w mega gazie i grają u siebie
Pavelski +0,5 1.47 w kanadyjce przeważnie w każdym meczu ma swój wkład w wygrane albo bramką albo asystą jest w formie jeśli rekiny mają wygrać to Pavelski może mieć w tym udział. ⛔

U 0

Gość
Zgadzam się co do SJS to tez jest mój Pick Of Day. Biorąc pod uwagę formę obu teamów ja gram RT ✅oraz - 1,5 Sharks.✅
Ciekawi mnie tez spotkanie Montrealu i Wild. Idę w stronę Wild. ✅Przemawia za tym h2h na 10 spotkań wygrali ostatnie 8 oraz fakt ze Mini wygrała ze wszystkimi kanadyjskiemu zespołami oprócz Flames którzy pokonali ich dwukrotnie w tym sezonie. Może dziś czas na Montreal ? Może to być niezłe zwieńczenie turne po Kanadzie zwyciezajac 4 teamy kanadyjskie. Po tym kursie za pol jednostki spróbuje.
W Toronto tradycyjnie gram swoich ⛔ale może tam się wydarzyć wszystko. Kursy na overy zbyt kosztowne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom