witam,
Ostatnie kilka dni niestety nie było za bardzo udane ale wczoraj odrobiłem straty z nawiązką:
Wczoraj i dziś dużo sie działo w
NHL, i moje Toronto które tez grałem pokonało Canucks a Hutchinson zaliczył pierwsze czyste konto w lidze. Tampa została w końcu pokonana - to ich pierwsza porażka od 17grudnia. Ponadto Finlandią wygrała z
USA w finale U20.
Na dziś mam kilka typów, które też zamierzam pograć:
Licze na Jets,którzy zagraja dziś u siebie (martwi mnie tylko ze maja tendencje ady przegrać ostatnio pierwsze spotkanie po powrocie do domu) z zespołem z Dallas. Gwiazdy zaliczyły ostatnio 2 wygrane pod rzad ale dziś sadze ze pomimo braku w Wini Nikolaja Ehlersa oraz Byfugliena to Jets przełamią ta swoja ostatnią dziwną niemoc.
Gwiazdy graja słabo w wyjazdach 8-11-2 a Jets całkiem niezłe w domu 13-6-2 w domu. W ciągu ostatnich 10 spotkań tych zespołów Jetsi byli góra 8 razy. Zaryzykuje i zagram chyba -1,5 Jets.
Dodatkowo biorę dziś:
Rangers ML
Vegas RT-
ciekawostka jest ze Devils to jeden z nielicznych zespołów, który ma dodatni bilans spotkań z VGK. Wygrali 2 z trzech spotkań i strzelili łącznie w tych 3 spotkaniach aż 15 goli ;-)
Ciekawie tez będzie w Pitsburgu gdzie będący obecnie na fali Pens goszczą Jastrzębie. Pens wygrali 8 kolejnych spotkań i dziś sa zdecydowanym faworytem ale trzeba zauważyć ze Chicago lubi grać z Pingwinami
na 10 ostatnich spotkań wygrali az 9 ( nie liczac preseason). Rozważam tutaj jakiś overek
.