W
80
wojcieszynski77
Użytkownik
Zastanawiam się aby obstawić wygraną Winnipeg Jets..jak myślicie ?
Na Montreal mówisz?Typ wydaje się być spoko Winnpieg wygrało ostatnie 2 mecze strzelając 12 bramek , rywale w ostatnich trzech stracili 20.
Ja jeszcze postawie na Montreal
Ok. Ja tezTak jak dla mnie Montreal wygra .
Stawiam na zwycięstwa :
Montreal
Tampa
Winnipeg
Sorry za pytanie ale co to jest ten ML po kursie.Ja się zastanawiam nad St Louis Blues na przełamanie 1.94 ML (unibet)
Razem z dogrywką i karnymi liczone, a nie tylko regulaminowy czas gry.Sorry za pytanie ale co to jest ten ML po kursie.
Ale tu ruch duzy dzisiaj, fajnie????
Podziwiam wiedzę..serioDziękuję, za miłe słowa które otrzymałem na PW.
Dzisiejszej nocy gratka bo można stworzyć bardzo mocny dubel.
LA Kings @ 1,75 + Tampa @1,65
Co do pierwszego meczu to podobnie jak w poprzednim poście użyję argumentów najlepszej obrony tej ligi. W tym meczu pojedynek bramkarski Quick vs Condon. Co do Pana Jonathana nie będę się wypowiadał bo napisałem o nim w poprzednim poście tak o Panu Mike'u Condon można coś przytoczyć. Na 9 rozegranych meczów w których wychodził na taflę Senators wygrali tylko 2 spotkania, GAA na poziomie 3,17%. Nie za dobra jest to statystyka. Senators b2b po porażce ze słabiutkimi od dwóch sezonów Kaczorów, którzy i tak byli mocno osłabieni. Stawiam na pewne zwycięsko Królów czas poprawić poprzedni Home Stand i wymazać tamtą serię porażek. Do tego gram LA Kings wygrają 3 tercję @2.
Drugi mecz to zwycięstwo Tampy. Podejmują oni Lawiny z Colorado, którzy nie radzą sobie zbyt dobrze w tym sezonie. Ba, nie radzą sobie oni już od kilku dobrych sezonów. Nie pamiętam kiedy mieli dobry sezon, bo wygranie konferencji w 2014 to nie jest jakiś świetny wynik. Colorado to drużyna, która chyba ma zamiar tankować kilka sezonów, mieć jeden lepszy i wytrade'ować co lepszych zawodników, jak było w przypadku Wojtka Wolskiego. Ale koniec historii i czas na teraźniejszość. W bramce gospodarzy prawdopodobnie zagra Vasilevskiy, który poprawił swoje GAA ostatnim meczem. Kucherov, Stamkos czy Namestnikov, jest to prawdziwa masa krytyczna jeśli chodzi o atak w NHL i nie powinni mieć oni większych problemów z trafieniem do bramki Varlamova. Jak dla mnie gładkie 4 lub 5:2.
Oczywiście kontekście obstawiania można jeszcze dużo pisać o pozostałych meczach bo dzisiaj fajna i obfita w profity kolejka się szykuję, ale nie chce mi się i mam nadzieję, że zobaczę tu również inne wpisy ????
Doszło do zmiany bramkarza Tampy i zagra 35 letni Peter Budaj. 4 mecze w tym sezonie i tylko jedna wygrana. Zmieniam swój typ na Tampa Bay i powyżej 5,5 bramki. @2,85Drugi mecz to zwycięstwo Tampy. Podejmują oni Lawiny z Colorado, którzy nie radzą sobie zbyt dobrze w tym sezonie. Ba, nie radzą sobie oni już od kilku dobrych sezonów. Nie pamiętam kiedy mieli dobry sezon, bo wygranie konferencji w 2014 to nie jest jakiś świetny wynik. Colorado to drużyna, która chyba ma zamiar tankować kilka sezonów, mieć jeden lepszy i wytrade'ować co lepszych zawodników, jak było w przypadku Wojtka Wolskiego. Ale koniec historii i czas na teraźniejszość. W bramce gospodarzy prawdopodobnie zagra Vasilevskiy, który poprawił swoje GAA ostatnim meczem. Kucherov, Stamkos czy Namestnikov, jest to prawdziwa masa krytyczna jeśli chodzi o atak w NHL i nie powinni mieć oni większych problemów z trafieniem do bramki Varlamova. Jak dla mnie gładkie 4 lub 5:2.
No wlasnie miałem pytać bo Budaj na budzie ????Doszło do zmiany bramkarza Tampy i zagra 35 letni Peter Budaj. 4 mecze w tym sezonie i tylko jedna wygrana. Zmieniam swój typ na Tampa Bay i powyżej 5,5 bramki. @2,85