suomi
Znawca - Hokej
Nadchodzącej nocy spotkanie dwóch drużyn, które lubię. Może inaczej - Toronto lubię oglądać, a Jets kibicuje. Toronto zaczęło sezon od wygranej. Liderzy zapunktowali na otwarcie. Obrona popełniła sporo błędów. Taki obraz = całe Liście. Sporo grzechów z tyłu, ale duża moc z przodu. Jets na starcie sezonu ograli ( nie bez problemów ) Flames. Podsumowując ten mecz mam mieszane uczucia. Wygrali, więc niby wszystko się zgadza, ale obrona również do poprawy. Wobec kontuzji Little byłem niemal pewien, że Laine wróci do gry w jednym linku z Scheifele, ale Maurice nadal inaczej to ustawia Zobaczymy jak to zadziała w dłuższym wymiarze czasu. Na razie Jets trochę w swoim stylu. Słaby początek, dobre zakończenie. Tej nocy zapowiada się nam fajne spotkanie. Po głowie chodzi mi over, a życzeniowo wygrana Jets. Patrząc na obronę Liści i formę Andersena ( bo to pewnie on wyjedzie na lód ) nie jest to niemożliwe. Goście na pewno muszą sie rozjeździć. Przydałby się DeMelo, ale może braki z tyłu nadrobi atak.
Leafs - Jets - 2 ML - 2.32 - fortuna
Scheifele - bramka ( łącznie dogrywką ) - 2.70 - fortuna
Leafs - Jets - 2 ML - 2.32 - fortuna
Scheifele - bramka ( łącznie dogrywką ) - 2.70 - fortuna
Ostatnia edycja: