>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2021

Status
Zamknięty.
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Ja dziś postawię na Anaheim. Obie ekipy ostatnio cienko przędą, więc obie grają o przełamanie. Mecz dla mnie typowe 50/50 a faworyzowanie przez buków Arizony skłania mnie właśnie do takiego typu. Może z Kuemperem w bramce delikatnie faworyzowałbym Kojoty, ale awizowany jest Hill, czyli trzeci goalie. Ducks potrafili ostatnio strzelić 4 bramki (i to w jednej tercji) Colorado, fakt że stracili 8, ale po Arizonie takiego powera w ofensywie bym się raczej nie spodziewał. Dubel z Bruins - szczerze się zdziwię jeśli nie wygrają z Sabres, którzy wciąż bez Eichela - kiedyś przełamanie musi przyjść po 12 porażkach, ale mam nadzieję że bez kluczowego gracza jeszcze nie teraz, a że kurs na ML fatalny - liczę że Niedźwiadki zamkną mecz w 60 minut.

Anaheim DNB (3-2d, można było pokusić się o ML) & Boston RT (4-1) @3,56 ✅

Dodatkowo znów poluję na pierwsze trafienie Zegrasa, bo okazje do tego są, łapie asysty, jeździ w pierwszym PP, w końcu kiedyś strzelić musi :)

T. Zegras strzeli bramkę @5,50 ✅ (brawo młody.. ale bramka, jakby strzelał juz conajmniej tysięczną a nie pierwszą)

Kursy Fortuna.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +370
rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Ja idę dzisiaj w stronę Isles i to nie z powodu wczorajszego wyniku tylko z gry jaka prezentowali wczoraj Flyers. Ciężko mieli wymienić kilka podań, a o dokładności i celności nie ma co wspominać. Przejęcie krążka w tercji NY przy 2:0, w trzech na bramkarza i strzał obok bramki. Nie wiem co się im stało ale wyglądali jakby byli po mocnej imprezie🥳. Dzisiaj zapewne będzie lepiej ale czy aż tak żeby pokonać Isles, zobaczymy. Drugi spotkanie jakie gram to Carolina z Columbus. Jackets na wyjazdach gra kiepsko. Canes u siebie rzadko kiedy przegrywa, w dodatku podrażnieni porażka z Red Wings będą chcieli się zrehabilitować.
Isles ml/ Canes ml ako 2.37 Fortuna

każda z drużyn zdobędzie goli 2+
Oilers - Jets
Panthers - Nashville
Anaheim - Arizona
Ako 3.85 Fortuna

Ostatnia edycja:
piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
A ja pogodzę wizję rasijskij rasijskij i rekretyper rekretyper na mecz Isles z Flyers. Obaj macie swoje racje, Flyers nie powtórzą wczorajszej padliny i zagrają lepiej w defensywie. Nie znaczy to jednak, że nagle zagrają bezbłędny mecz - tak to raczej nie działa 😉 Motywacja też będzie mocnym czynnikiem na ich korzyść, więc spodziewam się kilku bramek z ich strony. Wiem, że seria overowa już chwilę trwa u Flyers, ale myślę, że jeszcze w tym meczu będzie jej przedłużenie.

New York Islanders - Philadelphia Flyers
Typ: over 5,5
Kurs: 1,95 w Superbet
Wynik: 3:4

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +282
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Ja z kolei zagrałem takiego tripla:

Bolts ml+Panthers ml+Canes ml kurs ako 3,2

Mało czasu na analize ale to ekipy mocniejsze od swoich rywali i mysle ze pokaza to dzis na tafli

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dzisiaj z kolei ja tylko z doskoku, bo mam dosłownie chwilkę, żeby zajrzeć. Kolejny zakład na koszt firmy. Tym razem w Unibecie. Zakład bez ryzyka postanowiłem wykorzystać na mecz w Waszyngtonie. Capitals idą jak burza natomiast Rangersi przeplatają słabsze mecze z wybitnymi (9:0...). Stołeczni mają całkiem dobry bilans z Nowojorczykami w Waszyngtonie, więc próbujemy tym bardziej, że nic nie ryzykujemy.

✅ Capitals ML @1,73 4/10 Unibet

Dokładam zakład, który "nie ma prawa wejść", ale jak wszyscy wiemy NHL potrafi zaskakiwać, a ja widzę duże szanse. Canucks są w niezłej formie notując serię zwycięstw. Gram ML, bo Habs nie potrafią w dogrywki. Bardziej niż w kierunku Flames gram przeciwko Toronto, bo formą nie grzeszą. Na temat Capitals wyżej.

✅ Vancouver ML & Flames lub remis & Capitals ML @7,76 1/10 Betsson

51,76

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +549
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Kaczki się przełamały, dziś próbujemy Nutki (chociaż miałem ich nie grać po tym co pokazywali nie tak dawno). Wrócił Tarasenko, który jeszcze w najwyższej formie na pewno nie jest, ale z meczu na mecz powinien grać lepiej. Wraca też Schwartz, który nie grał ponad miesiąc. Jest kilka osłabień (Parayko, Thomas) ale po pięciu porażkach (w trzech przypadkach po remisach, w tym jednym w San Jose właśnie) wypadałoby w końcu wygrać. Potencjał jest.

Do ako biorę Leafs którzy w pełnym garniturze (wraca Simmonds) a na dodatek wzmocnieni Galchenyukiem, co jeszcze bardziej zwiększa ich (nie wiem czy nie największy w lidze) potencjał ofensywny. Flames w delegacjach ostatnio skutecznością nie grzeszą (jeden wyjątek - 6 bramek w Ottawie) i chociaż pewnie coś ustrzelą, to zwycięzcę widzę w gospodarzach.

St. Louis ML & Toronto ML @2,66 (Fortuna) ❌

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Toronto ML & Canadiens ML @2,43 5/10 Betsson

Dzisiaj odwrotnie. Mam przeczucie, że powyższe zespoły wezmą odwet. Tym bardziej, że w Montrealu wczoraj był równy mecz, a dzisiaj w bramce zabraknie Demko. Holtby nie jest w tak dobrej formie. Podobnie w Toronto. W bramce Flames Rittich, który radzi sobie średnio, więc można próbować. Krótko i na temat, bo niestety piszę z pracy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +493
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ NJ Devils +2,5 (handi) & Bolts ML & Poniżej 6,5 bramki w Dallas @3,33 3/10 Betsson

Na dzisiaj tripel. Stawiam wcześniej, żeby w pracy sobie nie przeszkadzać. Diabły wczoraj fajnie grały, ale pogubiły się trochę w obronie i wyszło jak wyszło. Dzisiaj może się przypilnują. W Pittsburghu będzie trudniej, ale Devils mają całkiem niezły bilans na terenie Pens. Na temat Bolts nie będę pisał wiele. Są w dobrej formie i graja u siebie. Z pewnością są w stanie sobie poradzić z Panterami nawet jeśli ci są w niezłej formie. Mecz w Dallas ciężko wytypować. Preds zaczęli grać lepiej w obronie i Saros poprawił formę. Dallas też radzą sobie nieźle w obronie, więc wielu bramek się nie spodziewam.

✅ Dla odważnych: Devils ML & Bolts ML & Preds ML @11,14 1/10 Betsson

/// Limit szczęścia wykorzystałem na kolejne dwa sezony ; )

76,04

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +745
Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Montreal Canadiens RT @ 2.35 Pinnacle Z (covid-19)
Montreal Canadiens - Edmonton Oilers G 00:00 I 23.03

Obie drużyny przystąpią z odmiennymi nastrojami do tego meczu, przynajmniej jeżeli weźmiemy pod uwagę obecna formę składającą się z ostatnich dziesięciu meczów. Edmonton opublikował dość świetny bilans ostatnich meczów wygrywając 7 meczów a przegrywając tylko 3, na uwagę jednak zasługuje to ze az 7 meczów rozegrali w domu a w tym mieli 3 mecze przeciwko jednej z najslabszych druzyn ligi, czyli Senators. Montreal opublikował gorszy bilans ostatnich meczów, wygrywając 4 a przegrywając 6 z tych ostatnich dziesięciu meczów w sześciu byli goścmi, na uwagę zwraca fakt ze az 5 razy grali dogrywki, przegrywając aż 4!, w każdym razie w tych meczach byli konkurencyjni i nie odstawali od rywali. Inna ciekawa informacja jest to ze Montreal nie wygrał od dość dawna dwóch meczów pod rząd, ostatnia taka seria miała miejsce 3 lutego, od ponad 20 meczów, nie odnotowali serii dwóch wygranych podrząd, a największą jako zaliczyli były trzy wygrane z początku sezonu.

Montreal: 2-1-4-3 Bramki 32:26

Dom:
vs Canucks 1w - 1p Bramki: 7-7
vs Jets 1w - 1p Bramki 10-5

Wyjazd:
vs Canucks 1w - 1p Bramki 6-3
vs Jets 1w - 1p Bramki 7-6
vs Flames 0w - 2p Bramki 2-5

Edmonton: 7-0-0-3 Bramki 37-25

Dom:
vs Jets 2w - 0p Bramki 6-3
vs Flames 1w - 1p Bramki 3-2
vs Senators 3w - 0p Bramki 16-5
vs Toronto 0w - 1p Bramki 1-6

Wyjazd:

vs Canucks 0w - 1p Bramki 1-2
vs Flames 1w - 1p Bramki 10-7

Specjalnie, może nie specjalnie, ale prawidłowo jest zwracać uwagę na formę drużyn w ostatnich pięciu do dziesięciu meczów, ponieważ jeżeli bym wziął statystyki z całego sezonu to bardziej wypaczona była by analiza na korzyść Montrealu, który świetnie sobie radził na początku sezony i analiza mogla, by być odebrana pod zakład który zaproponowałem a kurs względem tego na Montreal byłby okazjonalny a jak wiem bukmacherzy tez sugerują się ostatnia forma drużyn i stąd te kursy są bardziej odpowiednie jak drużyny prezentują się w danym momencie.

Na uwagę zasługuje tutaj fakt ostatnich meczów, obie drużyny miały prawie podobnych przeciwników, ale Montreal miał trochę silniejszych przeciwników plus musiał grac na wyjeździe i wystarczy zwrócić uwagę na bramki ze byli konkurencyjny dla swoich przeciwników, mieli bliskie wyniki a polowa meczów zakończyła się remisami. Edmonton wykazał dość dobrą formę strzelecką, ale siła przeciwników byla trochę słabsza a sile nie tyle zaniża to że grali "pełno" meczów u siebie, ile fakt, że grali z jedna z najsłabszych drużyn u siebie w domu, Senators, z którymi wygrali w trójmeczu 3-0 z bramkami 16-5 !, wiec to zmienia postać rzeczy, ponieważ dlatego ich bilans wygląda efektownie, tutaj ich sile podkreśla mecz z Toronto u siebie gdzie klonowe liście pokazują im gdzie jest ich miejsce.

Oczywiście na bazie tych wynikow (10 meczów) sprawdziłem sobie statystyki takie jak: CF%, FF% , GF%, xGF%, HDCF% i w tym przypadku najważniejszymi statystykami dla mnie są oddane strzały ogólnie (CF%) i strzały celne (FF%). Dlaczego, dlatego ze bilans ostatnich meczów jest bardzo wypaczony na korzyść Edmonton z Senators, z którymi na bili sobie bilans i większość meczów grali u siebie, gdy Montreal musiał walczyć na wyjedzie, wiec te statystyki wyglądają/wypadają korzystniej w przypadku Montrealu i tak Candies oddawali w tych spotkaniach więcej strzałów, średnio 60 (miejsce trzecie) oraz celnych 43 (miejsce trzecie), również mniej zezwalał na oddane i trafne strzały przeciwników i w obu przypadkach byli wyżej niż Edmonton, który grał więcej meczów u siebie w tym mecze ze słabymi Senators, wiec można rzec ze Edmonton nie opublikował ciekawych statystyk a co ciekawe Montreal z tym minusowym bilansem pod względem tych statystyk jest w czubie tabeli.

Inna ważną statystyka są nie strzelone bramki a bramki oczekiwane, ponieważ nie ma co zwracać uwagi na nabity bilans z Senators u siebie i tak co rzuca się w oczy ze Edmonton strzelał 3,3 bramki na mecz, ale ich oczekiwane bramki to GF 2,49, ale xGA z xGF są na tym samym poziomie, oznacza to strzelają więcej bramek niż mają okazji, wiec mają sporo szczęścia strzelając gole z pozycji takich gdzie te bramki nie powinny paść, tym bardziej ze są drużyną nie oddającą dużej ilości strzałów, na pewno są powyżej przeciętnej ligowej, ale nie topowej.

Montreal trochę inaczej z tym stoi, ale oni grali na wyjeździe i nie mieli komu nabić goli to i tak nie wypadają źle pod tym względem, bo mają GF 2.35 do xGA 2.17 - Montreal niema tyle szczęścia co Edmonton a należy do jednej z drużyn która oddaje najwięcej strzałów, ale najważniejsze jest to tutaj ze jest potencjal strzelecki a grac beda u siebie. Tutaj jest jeszcze jeden argument przeciwko Edmonton , Oilers jest jedna z drużyn która zezwala najwięcej na strzały przeciwników. Montreal również ma lepsza obronę, nie wiele jeżeli chodzi o ostatnie 10 meczów, ale na przestrzeni sezonu Montreal jest trzeci w lidze a Edmonton 22 pod względem xGA/60m.

Trend obstawiających jest taki ze wiekszosc zaklado idzie w strone Edmonton, możliwe ze na miejsce wyższe w tabeli i ostatnią formę oraz kurs RT około 3, lecz spadki są po stronie Montrealu i tak w ostatnich godzinach widać spadek na linii moneyline. Ponieważ większe stawki od nielicznych stawiających wędrują na Montreal. Edmonton jest niewygodnym przeciwnikiem, mimo ostatnich wyników nie zrobił wrazenia w statystykach. jestem w stanie poprzeć Montreal, mecz się ma jedna istotna rzecz w przypadku Montrealu to to ze gospodarze powinni prowadzic gre oddajac wiecej strzalow a potenjcdla ten kumuluje sie gdy Edmonton nalezy do druzyny ktora zezwala przeciwnika na spora oddana ilosc strzalow ,plus maja słaba obronę, znowu Montreal silniej wygląda po obu stronach krążka, kwestia tego, czy będą wykorzystywać strzeleckie szanse, a jeżeli tak będzie to powinni w końcu wygrać drugi raz z rzędu, dlatego postawie dzisiaj na ich przełamanie, na drugie zwycięstwo podrząd od dłuższego czasu, sadze ze przeciwnik jest w zasięgu a kurs dość wysoki co do szansy na wygrana dla gospodarzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +634
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
❌ Flames ML & Minnesota ML @2,18 5/10 Betsson

Dość oczywisty wybór (oby nie zbyt oczywisty). Koszmarna sytuacja w Ottawie, gdzie dzisiaj musi zagrać czwarty bramkarz. Wczoraj dostał kilka minut kiedy musiał zmienić Daccorda, więc mini-debiut ma za sobą. Flames podrażnieni porażką do zera z Leafs mogą być odrobinę bardziej zmotywowani. W bramce Płomieni Markstrom, więc duży plus dla gości. Gdyby Sens mieli do dyspozycji dobrej klasy bramkarza, a naprzeciwko nie stanął by Markstrom to pewnie zdecydował bym się postawić na gospodarzy. W takiej sytuacji jednak wybieram gości. //// Minnesota wraca do siebie po koszmarnym wyjeździe do Denver, gdzie zostali rozsmarowani przez Lawiny. Do składu Avs wrócili praktycznie wszyscy nieobecni w tym Cale Makar, więc mozna było się spodziewać wygranej Avs. W ekipie Wild cały potencjał ofensywny jest do wykorzystania, a obrona Kaczek jest tragiczna. TRAGICZNA. Dodatkowo w bramce Ducks Miller. To się nie może skończyć porażką Dzikusów (jednak to nie normalna liga tylko NHL, więc miejcie się na baczności).

❌ Ponownie coś dla szaleńców: Oilers ML & Flyers ML & Canucks ML @8,52 1/10 Betsson

Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel zniszczył mi swoją analizą moje całodniowe przemyślenia 😅 Musiałem przebudować swoje planowe kupony, ale jednak nie zmieniam zdania co do Oilers. Canadiens nieźle pograli z Vancouver, ale Canucks są poważnie osłabieni kadrowo. Poza tym w drugim meczu bronił Holtby i tutaj upatrywał bym wygranej Habs. Oilers ostatnio wydają się sprawiać dobre wrażenie i myślę, że Canadiens będą mieli z nimi nie mniejsze problemy niż z Canucks w ostatnim dwumeczu. //// Flyers wracają do siebie, żeby ponownie zmierzyć się z Wyspiarzami. Po takiej porażce (1-6) będą ostro zmotywowani, żeby wziąć rewanż. Można zerknąć na H2H w Philadelphi. Mecze są bardzo wyrównane, ale na korzyść Flyers. //// Wybieram Canucks, bo w końcu wracają do siebie i w bramce zobaczymy pana bramkarza Demko. Moim zdaniem są w stanie zgarnąć dwa punkty nawet jeśli po przeciwnej stronie stanie Hellebuyck.

Polecam zachować ostrożność. Co złego to nie ja ; )

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +449
Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Ponownie coś dla szaleńców: Oilers ML & Flyers ML & Canucks ML @8,52 1/10 Betsson

Gy_Gy_Craveel Gy_Gy_Craveel zniszczył mi swoją analizą moje całodniowe przemyślenia 😅 Musiałem przebudować swoje planowe kupony, ale jednak nie zmieniam zdania co do Oilers. Canadiens nieźle pograli z Vancouver, ale Canucks są poważnie osłabieni kadrowo. Poza tym w drugim meczu bronił Holtby i tutaj upatrywał bym wygranej Habs. Oilers ostatnio wydają się sprawiać dobre wrażenie i myślę, że Canadiens będą mieli z nimi nie mniejsze problemy niż z Canucks w ostatnim dwumeczu.

2021-03-22 19_49_55-Edmonton Oilers vs. Montreal Canadiens – Pregame.com Odds - Mar 22, 2021 –...png

Sprawdzam często trendy jak rozkładają się zakłady i tak 70% typujacych (Kilka stron) stawia na Edmonton to jest mnie wiecej te 70% do 30% ale te 30% dosc rzucila pieniedzmi aby trzymac wyrownane kursy w tym spotkaniu, ponieważ jeżeli chodzi o Cash-rowniez mniej wiecej, bo nie są to informacją oficjalna, to wygląda to tak 50% / 50%, widać to po kursach, wiec "sharp Action" jest na Montrealu gdzie profesjonalni gracze stawiają większą kase a publiczny tłum gra za drobnice, ale nie przechylił szali na własną stronę :) Wiadomo każdy ma swój typ, przecież wszyscy nie będą tak samo typowali, ja jednak będę po stronie profesjonalnych graczy, ale większe znaczenia dla mnie mają moje argumenty :)

Otrzymane punkty reputacji: +119
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Pokaż załącznik 7800

Sprawdzam często trendy jak rozkładają się zakłady i tak 70% typujacych (Kilka stron) stawia na Edmonton to jest mnie wiecej te 70% d0 30% ale te 30% dosc rzucila pieniedzmi aby trzymac wyrownane kursy w tym spotkaniu, ponieważ jeżeli chodzi o Cash-rowniez mniej wiecej, bo nie są to informacją oficjalna, to wygląda to tak 50% / 50%, widać to po kursach, wiec "sharp Action" jest na Montrealu gdzie profesjonalni gracze stawiają większą kase a publiczny tłum gra za drobnice, ale nie przechylił szali na własną stronę :) Wiadomo każdy ma swój typ, przecież wszyscy nie będą tak samo typowali, ja jednak będę po stronie profesjonalnych graczy, ale większe znaczenia dla mnie moje argumenty :)
hmmm jestes pewien? 70-30 i kasa 50-50 to profesjonalni gracze stawiaja hmm srednio 2x wiecej z kawalkiem niz nieprofesjonalni kasy aby wyrownane kursy trzymac, wiec kwota nie jest taka duza tych profesjonalnych graczy. kasa wieksza, ale nie jest duzo wieksza czy cos zle policzylem? moglem cos zle policzyc, bo widze swiat do gory nogami xd

edit; 90-10 albo 95-5 i wyrownane kursy to wtedy ile jest 10/1 i 20/1 w przewadze stawki czy jakos tak profesjonalnych graczy. 70-30 to chyba nie tak duza roznica, ale moge sie mylic

edit; nie wiem gdzie sprawdzic ile kasy poszlo na co, ale ktos bardziej swiadomy ode mnie na tym forum pisal, ze buki sztucznie moga zawyzac kursy

Gy_Gy_Craveel 309,1K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports

Przeczytaj sobie post powyzej plus znajdz sobie w googlach co to jest : Reverse Line Movement

Dokształć się sam, ja i tak sporo czasu tutaj na analizy poświęcam.

Otrzymane punkty reputacji: +23
P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1

Przeczytaj sobie post powyzej plus znajdz sobie w googlach co to jest : Reverse Line Movement

Dokształć się sam, ja i tak sporo czasu tutaj na analizy poświęcam.
dzieki za odpowiedz to wiele wyjasnia xd tzn. mi wiele wyjasnia i rozjasnia ;) juz sie doksztalcilem xd

JackUncle 6,6K

JackUncle

Użytkownik
Ze składu Montrealu wypadł Toffoli - lower body, a Leon z Oilers znow zagra obok Connora

Ostatnia edycja:
D 34,2K

daayvit

Użytkownik
Czytając powyższe analizy, spróbuje zagrać
Montreal & Minnesota więcej strzałów w światło bramki 1,60x1,40

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
❌ Nashville ML & Colorado ML & Poniżej 6,5 bramki w Philadelphii @3,53 3/10 Betsson

Szkoda, że wczoraj w Ottawie nie wystąpił Murray lub Daccord, bo pewnie postawiłbym na Sens i kupon byłby zielony. Mimo tego, że Preds mają bardzo słaby bilans w pojedynkach z Detroit w Nashville (2-8) to stawiam na nich dlatego, że poprawili znacznie grę w obronie. Również Saros sprawia wrażenie jakby był w trochę lepszej formie. Mogliby popracować jeszcze nad ofensywą, ale przy takiej liczbie absencji ciężko ogarnąć, żeby miało to ręce i nogi. Myślę jednak, że jeśli zagrają uważnie w defensywie to są w stanie pokonać Red Wings nawet w czasie regulaminowym. /// Na temat Avs nie ma sensu się produkować. Wszyscy widzą jak Lawiny grają po powrocie swoich nieobecnych wcześniej grajków i jak to wygląda po stronie Arizony. /// W Philly liczę na under, ponieważ NJ to underowa drużyna. Nawet jeśli w meczach FLyers pada ostatnio wiele bramek to mecze bezpośrednie nie kończą się wysokimi wynikami. Szczególnie te w Philadelphii.

67,04

Wygląda na to, że czas na kolejne kilka dni przerwy od NHL.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1
piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Philadelphia Flyers - New Jersey Devils
Typ: Obie strzelą przynajmniej 3 bramki
Kurs: 2,88 w Betsson
Wynik: 3:4

Takie coś mi wpadło w oko z oferty na jutrzejsze mecze. Pierwsze skojarzenie to over - Flyers są bardzo overową drużyną, a w nocy zaliczyli solidny under - zremisowali 1:1 z Islanders, a potem w dogrywce przegrali. Seria overowa więc wyzerowana i nie trzeba się obawiać jej przerwania. Devils są z kolei drużyną lepiej spisującą się na wyjazdach. W dodatku na obcych taflach wykręcają bardziej overowe wyniki - u siebie średnia bramek niewiele ponad 5 bramek/mecz, na wyjeździe ponad 6 bramek/mecz. Liczę więc na bramkowy pojedynek, coś na wzór dzisiejszego meczu New York Rangers - Buffalo Sabres. Kursy jednak jak to na mecze Flyers bez szału, postanowiłem więc pójść krok dalej i postawić, że obie drużyny zdobędą przynajmniej 3 bramki w meczu. Na ostatnich 10 meczów domowych Flyers strzelali 3 lub więcej bramek 6 razy, a Devils na wyjeździe mają 8/10 spotkań z 3 bramkami. Nie jestem ekspertem i krótko interesuję się NHL, ale w ostatnim czasie stawiając wliczałem w analizy przeczucie, dużo się sprawdziło. Zobaczymy, czy dziś intuicja nie zawiedzie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +217
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom