sakuraba83
Użytkownik
Mi rowniez sie wydaje ze Ducks wrecz zmiazdzylo Ottawe, ktora zupelnie nie umiala sobie poradzic z twarda gra Kaczek. Raz po raz jakis zawodnik Ottawy byl komponowany w bande...Anaheim mialo przewage przez caly mecz (m. in Ottawa nie oddala strzalu na bramke ducks przez ponad 11 min w pierwszej tercji), to oni czesciej rozgrywali krazek w tercji Senators i mieli kilka bardzo groznych akcji, ale fenomenalnie broni
W sumie naliczylem moze z 4minuty przewagi Ottawy oczywscie poza gra w przewadze, ktora wykonuja fantastycznie i mimo iz Ducks jest dobra druzyna w defensywie to wygladali nieciekawie w tych fragmentach gry.
Co do dzisiejszego meczu:
Zobaczymy jak wnioski z ostatniego spotkania przeloza sie na dzisiejsza postawe zespolu z Kanady. Mysle, ze w ostatnim meczu nie umieli sobie poradzic z bardzo fizycznie grajaca druzyna z Anaheim. Ja bym sie dzisiaj trzymal wariantu, ze wynik bedzie graniczyl w okolicach remisu ze wskazaniem na Ducks. Takze moje typy na dzis. Zabezpieczam sie typem na Ottawe, bo rzeczywisci dzisiaj jest dla nich bardzo wazny mecz i moze udac im si e wygrac. Natomiast w pelni szczescia bede, gdy Kaczory wygraja jedna bramka, badz po dogrywce ????
Ducks (ot)
Ottawa +1,5