Ja próbuję jeszcze na dziś:
Baltimore Ravens -
Pittsburgh Steelers +3,5 @ 1,70
W Baltimore dużo kontuzji było w tym tygodni zgłaszanych, szczególnie w O-Line, Ronnie Stanley jest out, podstawowy LB C.J. Mosley ma status questionable, natomiast w Stellers raczej wszyscy zdrowi. Wydaje mi się, że goście złapali wiat w żagle, 3 wygrane z rzędu może nie z potentatami ligi ale Bengals i Falcons mają atuty w ofensywie. Wierze też, że po wydarzeniach w synagodze drużyna mocniej się zjednoczy i wyjdzie dziś z większą motywacją na ten mecz, wydaje mi się, że takie przykre wydarzenia jednoczą społeczności w
USA, drużyny itp.poza tym Steelers przegrali już w tym sezonie w domowym meczu z Ravens i może będą chcieli się im zrewanżować? Wiadomo ,że Ravens to top ligi w defensywie i tutaj nie można dyskutować, jednak myślę, że ich O-Line dziś się nie popisze. Nie sądzę aby grali efektywnie w grze biegowej, mogą grać nieźle górą. Oba zespoły są w czołówce ligi jeżeli chodzi o sacks, i w związku z kontuzjami wielu graczy O-Line może to być poważny problem dla Joe Flacco. Na tę chwilę moim zdaniem Pittsburgh jest nieco lepszym zespołem.
Denver Broncos - Houston Texans
Ponad 43,5 pkt @ 1,72
Demaryius Thomas zagra przeciw swojemu poprzedniemu klubowi i wydaje mi się, że dołoży nie tylko recieving yards ale również masę wiedzy odnośnie zespołu Texans. Nie jest łatwo grać z Broncos w Denver, uważam, że mieli bardzo niekorzystny kalendarz w domu zagrali między innymi z KC porażka 4 pkt, Rams porażka 3 pkt. ale na początku sezonu pokonali Seahawks i Oakland. Wyjazdy też mieli ciężkie bo byli tam m.in. Rams, KC i Ravens. Potrafili utrzymać w meczach domowych zarówno KC jak i Rams w 23 i 27 pkt. Wierzę, że dziś Watson i Hopkins rozruszają trochę secondary Broncos, o ile będzie dobra ochrona QB ze strony Houston, ponadto wierzę, że zobaczymy dziś sporo podań w kierunku Suttona i Sandersa i kilka +20 w ich wykonaniu.
Over 52.5 Sutton, Courtland @ 1.72
Liczba Receiving Yards zawodnika – uwzględniając dogrywkę