>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL/NCAAF 2013/2014

Status
Zamknięty.
unk_particle 136

unk_particle

Użytkownik
Hehe no zobaczymy ???? . Wiele już teorii słyszałem dlaczego to pokonali w ub. weekend Floryde.
Florida at South Carolina (-14) 1,98
W sumie zagrałem dziś 9 pozycji z NCAAF. Opisałem wam 3. Z tych 9 ta wydaje mi się najpewniejsza. Powód? W zasadzie dwa. Po pierwsze Carolina u siebie 15 zwycięstw z rzędu. Ostatnio u siebie przegrali bodaj w 2010 roku. Po drugie ekipa z Florydy zdziesiątkowana przez kontuzje. Aż 7 zawodników z podstawowego składu wyleciało w trakcie sezonu. M.in. to stąd Vanderbilt tak ładnie ich pojechało w ub. weekend. Co im nic nie ujmuje bo mimo to nie byli faworytami.
Skoro z Vanderbilt dostali takie lanie grając u siebie (przypomnę 17:34) to jaki być powinien wynik kiedy jadą teraz do ekipy co najmniej dwukrotnie lepszej niż Vanderbilt. Do drużyny, która nie przegrała u siebie od 15 spotkań.
Szanse powodzenia: 75%+.
Pozdrawiam. Klemens, napisz coś od siebie. Co grałeś na &quot;późniejsze&quot; mecze ???? .
_____________________________________________________________________________________________________
Typ dnia zawiódł. 19:14 dla Caro. -1u

B 146

bart1110

Użytkownik
Moim zdaniem nie ma nieco kombinować, teraz żeby być wysoko w rankingach trzeba wygrać znacząco. Dlatego warto grać handicapy na najlepsze zespoły które wiedzą jakimi prawami rządzi się BSC Ranking. Ohio State już zaczęło mocno, zostaje jeszcze
Florida State Handicap -37.5 1.971
Baylor Handicap -27.5 1.971
Oregon Handicap -27.5 1.862

Florydka dla mnie zasłużyła nawet na 1 miejsce, ale scheldue słabiutkie to pewnie zostaną na tym 2, cały rok wszystkich steamrolluja, nie przestaną teraz.

Baylor to samo co florydka, tylko oni cały sezon mają za słaby terminarz żeby namieszać w rankingach, jednak nadal muszą wysoko wygrywać by znaleźć się w jak najlepszym bowlu.
Oregon po bardzooo żenującej (kolejnej) wtopie ze stanford, która znów zabiła ich nadzieje na BSC Championship, muszą się szybko podnieść bo mogą zaliczyć bolesny spadek w rankingach. Moim zdaniem wygrają wysoko by pokazać że są coś warci
Dodatkowo jeszcze Auburn, czyli największa niespodzianka tego sezonu, jeśli chodzi o zespół, rok temu bez wygranej w SEC, w tym sezonie bez porażki, po bye weeku, podejmują poobijaną Georgie, ze słabą obroną. Może Gurley w pełni sił już, chociaż wątpię a i tak to za mało na świetny running game Tigers. Dla mnie kurs 1.68 bardzo smakowity więc pobieram
I tak już tylko dla sprawdzenia Texasik lajtowo, po zwolnieniu dif corda, nagle zaczęli coś bronić, a i offens z młodzym maccoyem nie przeszkadza. Już pykneli jedną oklahomke, a kurs zachęcający do spróbowania

Otrzymane punkty reputacji: +1
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Cicho sza w temacie więc może ja spróbuję:
Detroit Lions (-3.0) @ Pittsburgh Steelers 1.91 WilliamHill
Przed Lions olbrzymia szansa na wygranie dywizji. W Chicago Cutler out w Green Bay Rodgers. Lions ma wszystkich swoich najważniejszych graczy (Stafford, Bush, Bell, Megatron) zdrowych, a i defensywa gra znacznie lepiej. Pittburgh dołem praktycznie nic nie gra, zaś passing game tylko czasami dorównuje temu z Detroit.
San Diego Chargers (-2.0) @ Miami Dolphins 1.91 WilliamHill
Chargers grają naprawdę solidny sezon. Pomimo tych wszystkich kontuzji Rivers zawsze ma do kogo podać (Gates, Allen etc.). QB Delfinów daleko do charyzmy lidera gości. Samą defensywą wszystkich spotkań wygrać się nie da.Obie ekipy wciąż mają spore szanse na Wild Card. W mojej ocenie to San Diego będą o jedno zwycięstwo bliżej po dzisiejszym spotkaniu.
Cleveland Browns @ Cincinnati Bengals under 40.0 pkt @ 1.91 WilliamHill
Obie defensywy są naprawdę solidne i rzadko w spotkaniach tych drużyn dochodzi do takich strzelanin jak choćby z udziałem Denver, Phily, NO Saints, czy Detroit. Inna sprawa, że Dalton to bardzo asekurancki QB. Ponadto jakiś huragan śmiga w tamtych rejonach także o celność zagrań (podań, field goali, puntów) może być różniej więc obie ekipy mogą zdecydować się na grę biegową, która mocno zbija czas.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Panthers - Patriots

Myśle nad tym meczem już od dłuższego czasu i dalej nic... tzn kieruje sie w kierunku Panthers ale ciągle mam wątpliwości; może ktoś jeszcze coś skrobnie na ten temat.
Carolina Panthers jest obecnie w gazie, w ostatnich trzech meczach u siebie wystrzelali rywali 102-25, co prawda to nie były mega defensywy ale defensywa Patriots też gra padake. Co prawda wraca Talib ale Steve Smith i tak pewnie byłby ustawiony z Arringtonem, a po drugiej stronie na WR jest troche gorzej. Tylko kiedy porównamy sobie pare Newton - Brady to są już większe wątpliwości; jasne że Gronk dostanie mase podań ale dalej Amendola, Edelman, Ridley aż mnie ciarki przechodzą. No i jeszcze Brady-Belichick mogą rozgryźć każdą defensywe. To może over... :? Any ideas?

unk_particle 136

unk_particle

Użytkownik
Tak naprawdę szanse są na tyle wyrównane, że obstawianie czegoś tutaj bardziej przypomina rzut monetą. Z jednej strony Patriots z niesamowitym wachlarzem możliwości ofensywnych, z drugiej najlepsza obrona aktualnie w NFL.
Plusy przemawiające za Patriots to bez wątpienia powroty do składu plus tydzień wolnego. Idealna pogoda na ofensywę dziś. Słońce przy minimalnym wietrze. Jedyne co mnie nie przekonuje to tegoroczne mecze wyjazdowe Patriots. Mówiąc krótko furory nie robią. Wymęczyli z ATL i BUF.
Dwie silne ekipy, zadecyduje dyspozycja dnia. Na pewno po takich kursach jakie są aktualnie to value leży po stronie Patriots. Pinnacle dawało przed chwilą 2,44 na ich wygraną.

shen 408

shen

Użytkownik
Z tego co można wyczytać między wierszami w mediach anglojęzycznych i tego co się dzieje w tym sezonie z RG3 w niedziele o 2.30 Redskins grają mecz sezonu z 49ers i albo się ogarną w co mało osób wieży i będą walczyć w tym spotkaniu albo polegną w świetnym stylu przegrywając gdzieś z trzema TD.Generalnie chodzi o to że w radiu Santana Moss powiedział ze RG3 to pipa nie lider,generalnie każdy to wie ale jak ktoś gada takie rzeczy publicznie to coś jest na rzeczy i sytuacja jest poważna i wszystko wskazuję na to ze w Redskins atmosfera jest jak w polskim rządzie,niby fajnie ale wiadomo że już przegrali.Kurs -7,5 2.20 na 49ers away na bet 365 jak dla mnie warty rozważenia i bardzo prawdopodobnie ryzyka za duży hajs.Co myślita o tym meczu?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Śmiech mnie bierze jak zawodnik ma jeden dobry sezon w College i jest mega wysoko w Drafcie.
Mowa o Griffinie , bo jakos poza pierwszymi grami w rookie year w NFL jakoś nie powala.
W tym roku z Mariotą będzie to samo , Bridgewater&#39;a nie widziałem ani razu póki co (mam ich mecz jakis nagrany , ale nie mam czasu na obejrzenie - inne sa w kolejce].
Dywizja Louisville też &quot;wybitnie&quot; cięzka.
Poza tym Mariota może mieć ciężko na zmianę schematu jak trafi do jakiegoś wypizdowa [w mockach trafia do Vikings].
Mettenberger też na celowniku , a w LSU to gra piach moim zdaniem.
Manziel wydaje sie byc ciekawym kandydatem na te kilka porządnych sezonów w NFL tylko z jego główką muszą popracować nieco.
McCarron ciężki do oceny , bo jak wiadomo Bama ma O-Line mocny.
Poza tym Saban nie produkuje zawodników , którzy stają sie z miejsca All-Star w NFL - z taką opinią sie spotkałem i w kilku przypadkach można mieć racje.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Trzeba powiedzieć, że kontuzja z zeszłego roku sprawiła że RG III nie jest tym samym gościem - ostatnio oglądałem Redskinsów właśnie z Eagles i wcześniej z Broncos i mam wrażenie, że on ma jakiś uraz psychiczny po tych kontuzjach kolan, bo to nie jest ten sam koles, który zadziwiał rok wcześniej. I mam wrażenie, że to też rzutuje na jego pewnosć siebie na boisku, bo podejmuje momentami dziwne decyzje. Niby gra poprawnie i wszystko idzie dobrze aż nagle jakiś głupi rzut bez równowagi...inna sprawa ze ten oline Redkinsów to cień o linu sprzed roku - o ile biegi jeszcze jakoś im wychodzą o tyle obrona przy podaniach to jakaś porażka. Ciężko rzucać kiedy trzeba spierd....Niners są po ciężkim meczu z Saints, któr też wywołuje kontrowersje. Ciężko o jakiś sensowny bet na tą chwilę.

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Northwestern-Michigan State @Michigan State -7 2,06 Pinnacle ✅ 6-30

Skąd taki dobry kurs na -7 z opcją zwrotu tego nie wiem,lecz po tym co widziałem tydzień temu w wykonaniu Wildcats z Wolverines uważam że warto spróbować tego handicapu.Wildcats grali słabo i tylko dzięki QB ekipy z Michigan grali dogrywki bo gdy Wolverines w końcówce gonili wynik to obrona jak i atak Wildcats wyglądały jeszcze gorzej niż w ciągu poprzednich 45 minut.Dziś raczej lepiej nie będzie bo Spartans mają przyzwoity atak i pierwszą obronę w lidze co w przypadku Northwestern oznacza że offence zbyt dużo w tym meczu nie ugra.Do tego 49% trzecich prób Spartans i ostatnie dwa wyjazdy na ich korzyść z pokryciem handicapu.Może trafiłem tydzień temu na jeden z gorszych meczów Wildcats choć przy 0-6 w konferencji raczej ich gra tak wygląda,ale dziś jestem przekonany że przewaga jednego TD będzie najniższym wymiarem kary.Polecam

Edit:Rzekłbym szybko łatwo i przyjemnie bo po tym jak Lewis szybko wyeliminował Coltera było wiadomo że Wildcats nie mają co liczyć na korzystny wynik w tym meczu.Siemain to już nie to samo,zresztą jak Spartans się rozkręcili to mecz dla Wildcats się skończył.Nie ten poziom na tą konferencje przynajmniej na chwilę obecną

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Rashard Jennings powyżej 85.5 rushing yds @1,85
betsson
Nowy QB Raiders M.McGloin, po tym jak ostatnio zaskoczył silną obronę Texans, tym razem powinien mieć więcej problemów. Staje naprzeciw dwóm, czołowym CB w lidze: McCourty i Verner. Jeśli dodać do tego, że z dzisiejszego spotkania wypadł WR D.Moore, to R.Jennings staje się z automatu podstawową opcją w ataku Raiders. TEN dosyć przeciętnie broni przeciw grze biegowej, pozwalając na średnio 117 dla opp RB. Jennings ma imponujące 5,9 yds/ próbę a liczba prób na mecz jakie, dostaje rośnie i w ostatnim spotkaniu było to już 22.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Baltimore Ravens - NY Jets Typ: Ravens (-3.0) @ 1.80 Bet365 ✅
W Baltimore wygrali jedynie Packers, co doskonale obrazuje jak ciężko się gra z Ravens na ich boisku. Z kolei Jets na wyjeździe wygrali jedynie z mającymi fatalny sezon Falcons. Przy normalnej dyspozycji Flacco nie ma szans na żadne inne rozwiązanie niż pewna wygrana gospodarzy. Geno Smith znowu będzie pod presją i ujemny stosunek td do int zapewne się pogłębi. Lepsza gra górą gospodarzy powinna zadecydować o ich wygranej.
Detroit Lions - Tampa Bay Buccaneers Typ: Lions (-7.0) @ 1.82 Betsson ⛔
Oglądałem Lions w ostatnim starciu z Steelers i znowu miałem wrażenie, iż tak jak w poprzednich sezonach mecz przegrał im Schwartz swoim fake field goalem. Detroit potencjałem ofensywnym mogli by obdzielić kilka drużyn. Jednocześnie nie wierzę w cudowną przemiana Bucs, bo z Falcons wygrywają w tym roku wszyscy. Lions powinni być lepsi co najmniej o jeden TD.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
San Diego +4 @ 1.83
over 42 @ 1.83
under 45 Cowboys @ Giants @ 1.83
Ravens -3 @ 1.86
Colts +3.5 @ 1.90
Browns ML @ 1.75
Vikings +5 @ 1.90
Czemu San Diego czemu Over
dla Chiefs jest to mecz kanapka między dwoma spotkaniami z Denver. Mecz z Denver jest o tyle kluczowy, że zdecyduje o kolejności w dywizji. Look ahead, sandwich game etc. Chiefs na papierze i po wynikach są lepsi - trudno dyskutować. Ale to niekoniecznie przekłada się na wyniki jakie padają - o wyniku decyduje znacznie więcej czynników - Chiefs pewnie to wygraja, ale łatwo im nie będzie, raczej jest to mecz który rozstrzygnie się w FG. Over - bo under jest zbyt oczywisty - Chiefs nie będa tak zmobilizowani jak na Broncos, więc Chargers powinni coś wrzucić. Jesli Chargers wrzucą, to Chiefs muszą odpowiedzieć. Simple
under 45 Boys/Giants
Linia mega niska jak na dwie ekipy, które mocno punktują i sporo rzucają. Do tego pogoda w NYC jest słaba na rzuty, więc wniosek jest prosty.
Ravens
Harbaugh powiedział, że to dla nich najważniejszy mecz i muszą wygrać - Jets na wyjezdzie to kpina..może nie Jets, ale Geno Smith na pewno.

Colts
Przeczucie. Arizona jako faworyt to zawsze sporo nerwów. Colts jako dog wręcz przeciwnie. Luck vs. Palmer - wniosek dość prosty. QB jest game managerem.
Browns
Bo Browns są lepsi od Steelers i są u siebie inną ekipą niż na wyjazdach. Jak zwykle podjarka tym, że Steelers pokonali Lions - ja bym powiedział, że to Lions bardziej przegrali.
Vikings
Bo Packers to defensywnie kpina, dwa to pozycja qb Packers to druga kpina - będzie na styku, kto wygra nie wiem, ale nie skreślam Vikings.

shen 408

shen

Użytkownik
Śmiech mnie bierze jak zawodnik ma jeden dobry sezon w College i jest mega wysoko w Drafcie.
Mowa o Griffinie , bo jakos poza pierwszymi grami w rookie year w NFL jakoś nie powala.
W tym roku z Mariotą będzie to samo , Bridgewater&#39;a nie widziałem ani razu póki co (mam ich mecz jakis nagrany , ale nie mam czasu na obejrzenie - inne sa w kolejce].
Dywizja Louisville też &quot;wybitnie&quot; cięzka.
Poza tym Mariota może mieć ciężko na zmianę schematu jak trafi do jakiegoś wypizdowa [w mockach trafia do Vikings].
Mettenberger też na celowniku , a w LSU to gra piach moim zdaniem.
Manziel wydaje sie byc ciekawym kandydatem na te kilka porządnych sezonów w NFL tylko z jego główką muszą popracować nieco.
McCarron ciężki do oceny , bo jak wiadomo Bama ma O-Line mocny.
Poza tym Saban nie produkuje zawodników , którzy stają sie z miejsca All-Star w NFL - z taką opinią sie spotkałem i w kilku przypadkach można mieć racje.
RG3 w Baylor jakby to powiedzieć delikatnie miał najbardziej wyjebaną w kosmos ofensywę w ameryce północnej.Warto przeczytać o niej niżej
http://www.footballstudyhall.com/2013/5/22/4351446/Baylor-bears-football-art-briles-lache-seastrunk-spread-offense
http://www.footballstudyhall.com/2013/5/23/4355556/baylor-offense-art-briles-defensive-gameplan

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
IRON BOWL
Alabama @ Auburn
Auburn +10.5 ✅ E P I C :!: :!:
1.943 @ Pinnacle

Najważniejszy mecz w sezonie dla Alabamy , jak i dla Auburn.
Bama zwycięstwem ma zapewniony SEC Championship Game i BCS raczej na ponad 90% , Auburn jak wygra to powinno przeskoczyć Ohio State mimo jednej porażki na swoim koncie.
10 punktów to TD+kick+FG co moim zdaniem będzie dobrą różnicą na dzisiaj.
Nie sądzę , aby Tigers dało sobie w domu i to w tak ważnym meczu wbić więcej punktów.
Głównie chodzi mi o linię , bo jednak jeśli chodzi o czyste zwycięstwo to Alabama ma większe szansę i powinna ogarnąć mecz tymi 7-9 puntami.
Mecz w domu to plus dla Tigers , szczególnie że ludzi ponad tydzień (!!) temu ustawiali swoje samochody i budki pod stadionem do girlla byleby mieć jak najlepsze miejsce..
Zaletą Tigers jest ich mobilny QB oraz running game , która jest druga w kraju ze średnią 320.3 jarda na mecz.
QB Marshall 823 jardy biegowo [średnia 6.7] + 1500+ passing yards , Tre Mason 1150 jardów + 17 TD.
Artis-Payne i Grant także z wysokimi średnimi za bieg.
Zdecydowanie gorzej to wygląda z Passing , ponieważ 179 jarda na mecz nie wygląda dobrze , szczególnie gdy przyjeżdża taka ekipa jak Alabama , która potrafi i biegać i podawać.
Odpowiednia ilość gry podaniowej ekipy Auburn będzie na pewno kluczem do zrobienia niespodzianki - ale pytanie czy są w stanie tak zagrać ?
Gdy TexasAM rok temu pokonał ekipę Crimson Tide to potrafili rzucać jak i biegać.
Auburn miało dwa tygodnie przerwy po meczu z Georgią , gdzie cudem uratowali zwycięstwo , a Bama miała spacerek z Chatoongą , która raczej nie zmęczyła zawodników.
Crismon Tide poza wyjazdem do Texas AM , gdzie oddali 42 punkty w pozostałych meczach oddali 17,10,10,7,7,6,3,0,0,0 punktów.
Poza tym Texas wtedy jeszcze coś grał , bo w drugiej połowie sezonu Manziel trochę spuścił z tonu.
McCarron wyrasta na całkiem przyzwoitego rozgrywającego popełniającego mało błędów i grającego solidnie co jest kluczem do kolejnego meczu z cyklu BCS Championship.
Przewiduje raczej close game z wynikiem zakończonym jednym posiadaniem.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Alabama -10 @ 1.83 3u
Wisconsin -24 @ 1.83 2u

Jeśli chodzi o Alabamę, to jest to podobna linia do tej jaka została wystawiona na mecz LSU @ Alabama - wtedy też sporo osób jarało się, że przecież to LSU i aż 10 ptk to prezent. Tutaj jest wg mnie podobnie - Auburn to przede wszstkim drużyna biegowa. A co robi Bama najlepiej? Zatrzymuje biegi. Jeśli szukać jakiejś słabości w defie Bamy to gry secondary - ale to nie jest wielki problem biorąc pod uwagę, że po drugiej stronie mamy czarnego qb, który średnio potrafi rzucać, a jak już rzuca to raczej bardzo niepewnie i widać, że źle się z tym czuje. Poza tym żaden z niego QB, tylko jakiś receiver czy corner przemianowany na QB. Z Georgią Auburn miało szczęście w końcówce, bo mimo wysokiego prowadzenia, gdy Dawgs zaczęli grać Auburn nie istniało i zmarnowało chyba nawet 20kilka ptk przewagi. Nigdy nie zagram na czarnucha przeciwko białemu inteligentowi, który na boisku zachowuje się jak profesor. Malzahn robi w Auburn świetną robotę, ale pokonanie Bamy już w pierwszym sezonie to chyba zbyt wiele.
Wisconsin to ATS machine. Pokryli chyba wszystkie handicapy poza jednym w tym sezonie. Penn State...przy całej mojej sympatii do tej drużyny i tego uniwersytetu ze względu na powiązania rodzinne Penn State gra do dupy - Hackenberg tak naprawdę rzuca tylko do jednego receivera (Robinsona albo Andersona:p) i to jest w zasadzie cała gra podaniowa - bieganie jako tako, ale w Wisconsin nie będzie biegania, nie ma nawet o tym mowy. Więc w zasadzie ofensywnie Penn State nie powinno istnieć - defensywnie też PSU nie imponuje, tak więc nie spodziewam się żadnej walki. Penn State już ma bowla, na więcej ich nie stać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom