>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL/NCAAF 2012/2013

Status
Zamknięty.
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
NO(-9)@1,97
Betsson

Obiecuję, że jeśli zawiodą, to już po raz ostatni stawiam na Saints ????
Co do tego spotkania, nie patrzę w żadne statystyki, trends i tym podobne. Nie patrzyłem, kto jest questionable, propable, itd. Liczę, że NO podejdą do tego spotkania bardzo ambicjonalnie i pomimo, że grają po prostu beznadziejnie żenująco jak do tej pory, to będzie dla nich spotkanie typu &quot;pull up or shut up&quot;. Liczę na coś w granicach 35 - 14.

CLE @2,20
Betsson

Narazie podrzucam ten typ jako pomysł. Na spokojnie w sobote i niedzielę go przeanalizuję, ale tak na szybko bardzo mi się podoba. Dosyć przeciętny offence BUF vs obiecująca obrona CLE. Oraz nieprzewidywalny offence CLE vs przecietny def Bills. RB Spiller też kiedyś musi mieć słabszy dzień a CLE też musi coś wygrać w tym sezonie ???? Kiedy jak nie teraz? Zobaczymy...
EDIT: Zostaję przy tym typie, chociaż zaznaczam, że jest z gatunku tych ryzykownych. Uważam jednak, że sprawa wyniku otwarta i według mnie typ 50/50 i wart zaryzykowania.

SF(-6,5)@1,90
Betsson

Hisotria spotkań pomiędzy tymi zespołami zdecydowanie na niekorzyść SF.
Ale SanFran wygląda w tym sezonie na drużynę 16-0 i trudno jest mi sobie wyobrazić, żeby przeciętna obecnie MIN mogła im się bardzo postawić w dniu dzisiejszym. Bez specjalnych braków z obu stron. Co ciekawe, według statystyk te dwa zespoły są na bardzo porównywalnym poziomie. należy jednak pamiętać z kim do tej pory grały. Vikings z JAX i IND a 49&#39;s z GB i DET... i wszystko jasne ???? Moim zdaniem każdy wynik poniżej -7 dla SF to będzie niespodzianka.

Otrzymane punkty reputacji: +8
shen 408

shen

Użytkownik
Cowboys -9 2.04 ⛔16-10
Cowboys zawiedli tydzień temu w Seattle ale z Bucs w pierwszym meczu na własnym stadionie wszystkie atuty są po ich stronie.Tony Romo w 3 meczach przeciwko Bucs 11TD i 0Int.Jak dla mnie Bucs będą mieli poważne problemu z cornerami Cowboys tj Claibornem i Carrem.Tampa Bay ma 8 meczów przegranych na wyjeżdzie z rzędu.Ostatnie 4 mecze tych drużyn wygrali Cowboys.Typ z typu inaczej być nie może i trudno coś napisać mądrego o tym meczu :grin:.Pierwszy mecz sezonu u siebie,powinien być show,póżniej cowboys mają dość ciężki terminarz wiec powinni wygrać to na granicy spreadu,coś około 31-21,35-21
Bears -7 1.97✅23-6
Ok wszyscy podniecają się Rams i tym jak grają w tym roku pod wodzą nowego coacha Jeffa Fischera ale bez kitu Rams mają więcej szczęścia niż umiejętności,W week 1 przegrali z Lions którzy mają a właściwie nie mają running game a Matt Stafford grał kapitalnie beznadziejnie i szedł na rekord 8Int w tym meczu,w week 2 ograli Redskins którzy mają ogromne problemy w obronie(brak Orakpo)i Josha Morgana na Wr który przez głupią karę przegrał ten mecz.Bears po kiepskim meczu z Packers u siebie w domu nawet bez Matta Forte za to z Michaelem Bushem powinni to wygrać.Jay Cutler kontra Sam Bradford który ma jeden dobry mecz na 5 to nawet nie powinno być wyrównane spotkanie.Obrona Rams to 3 dobrych grajków i reszta nadrabiająca walką,do tego OL 2 razy gorszy niż Bears.Jak dla mnie coś z 35-13,31-10
Steelers -3,5 1.94⛔31-34
Pittsburgh jak co roku masa kontuzji,nie zagra Polamalu i Harrison oraz Mendenhall i DeCastro.Cała gra pójdzie przez Big Bena który w meczu z Jets rzucił chyba do 8 czy 9 różnych wideoutów.Bez kitu Raiders są beznadziejni i to bardzo,tydzień temu zostali rozniesieni przez Dolphins którzy są w trakcie odbudowy.Jeśli Darren McFadden nie śmignie na 150 jardów i 2TD to nie będzie nawet wyrównany mecz.Carson Palmer jak co tydzień z 2 czy 3 picki rzuci,Oakland niema nawet jednego porządnego WR na ten mecz.Coś jak 7-24,9-21 ten mecz powinien wyglądać.Steelers chyba 2 lata temu przegrali niespodziewanie w Oakland więc będą raczej zawzięci by ograć Raiders,do tego mają bye week za tydzień.Janikowski ponoć ma jakieś problemy i nie będzie na 100% w tym meczu
Falcons 2 2.44✅ 27-3
Matt Ryan jak na razie najlepszy Qb w lidze po 2 seriach,to co robi ofensywa Falcons to masakra,Julio Jones,Roddy White i Tony Gonzalez to chyba najlepsze trio wideotów w lidzę,defensywnie jakoś nie wyglądają na top ligi ale w każdym meczu idą na wymianę ciosów,w tym powinno być tak samo.Do Chargers wraca Ryan Matthews,nie wiadomo jak zagra Antonio Gates który nie grał tydzień temu,Chargers jakoś niezauważenie 2-0 po wygranych z Raiders którzy są tragiczni i Titans którzy są jeszcze gorsi.Falcons tydzień temu rozbili Broncos defensywnie i ofensywnie co niewidać może po wyniku.Michael Turner po DUI w tym tygodniu przeciwko swojemu staremu zespołowi i po fali krytyki powinien też odegrać sporą role w tym meczu.Philip Rivers i Chargers 3-0 to nawet nie wygląda na coś co może się zdarzyć,17-24,20-28
Cardinals 1 2,62 ✅27-6
Cardinals w ostatnich 11 spotkaniach 9-2,w tym roku 2-0 dwóch świetnych meczach w defensywie która ponoć wg ekspertów jest w top 5 ligi na teraz.Coach Ken Whisenhunt jak dla mnie jeden z lepszych coachów ligi i przyczyna dla której Cards mimo beznadziejnej OL,fatalnych quarterbacków ,running backów i WR dają radę.W Eagles nie zagra Maclin,Vick jak na razie jest zdrowy ale jak co tydzień poobijany a w pierwszych 2 tygodniach jest też prawdziwą maszyną do robienia strat,Leshean McCoy najlepszy RB ligi dostaje mało piłek,Defensywa za to 2 rok pod Juanem castillo gra jednak bardzo dobrze,JJ Watt,DRC i Nnamdi Asamougha są bardziej niż świetni :].Zapowiada się prawdziwa defensywna wojna a każda drużyna może wygrać maks róznicą 7 pkt czy różnicą 1 FG.Cards po ograniu Pats bedą na fali a Mich Vick będzie miał dużo zabawy z Def Cardinals.21-20,17-14

Otrzymane punkty reputacji: +15
odi 2,3K

odi

Forum VIP

To co robią &quot;nowi&quot; sędziowie to parodia. Dodam jeszcze brak kary za to wejście w Heyward - Beya.

shen 408

shen

Użytkownik
Ryan Mundy S Steelers na pewno dostanie kare finansową za ten hit kaskiem w Heywarda-Beya,jakoś z 20 do 50tys dolarów i może dyskwalifikacje na 1/2 mecze.Bez Kitu oglądałem ten mecz i w pewnym momencie myślałem ze HB już nie wstanie,banda patałachów te secondary Steelers(Clark,Taylor,Polamalu i Harrison to banda czubków)Tak samo Joe Mays który chciał urwać głowę Mattowi Schaubowi.Generalnie to nowi sędziowie to dywizja 2 i 3 collage football a nie profesjonaliści więc niema co narzekać,do tego każde zagranie jest potwierdzane przez sędziego video.NFL nie chciało dać więcej kasy starym sprawdzonym oficjelom bo niby dlaczego?bo oni(związek sędziów)tak chciał?NFL to cyrk,enterteiment 24/7.New Jork Jets,Rex Ryan gadający o Bogu i Tim Tebow jako WR i special teamer.Coś jak Big Brother.Więcej dramaturgii-więcej fanów

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Czekam aż Dave Demeshek powie coś na temat Tebowa w Shame Report po dzisiejszym meczu. Kolo ustawił się na zagranie przy sideline in the slot i Sanchez trafił go piłką w głowę zanim gwiazdeczka Tebow zdążył się obrócić. Miałem z tego polewę jak i z całego zespołu Jets, który może podziękować tylko i wyłącznie Danowi Carpenterowi i trenerowi Dolphins za to że udało im się wygrać.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Jeśli o mnie chodzi to nie wyobrażam sobie, żeby Mundy dostał dyskw za to wejście. Karę pieniężną może dostanie dla przykładu, choć gdybym to ja decydował to jak dla mnie wejście było czyste. Zrobiła się dziwna nagonka i polowanie na late hity czy roughnessy...w tym przypadku nie ma ani late hita ani unnecessara, jak dla mnie czyste zagranie. Natomiast sędziowie są parodią w tym roku - ta czapka to jakaś kpina, tym bardziej, że potem przy linii była podobna sytuacja z Bryantem. W ogóle kary z dupy wzięte - każde mocniejsze zagranie konczy się karą - patrz Goldson vs. o głowę wyższy Kyle Rudolph i mamy flagę..parodia. Tak jak napisał Shen - 2-3 dywizja collegu. Tebow i Sanchez jak są razem na boisku to trzeba nagrywać na jakieś kompilacje ???? Tebow to w ogóle talent czystej wody..wszedł chyba na jedną akcję na QB i od razu -5yd.

Otrzymane punkty reputacji: +10
odi 2,3K

odi

Forum VIP
Co mecz to większe jaja, moim zdaniem w ostatniej akcji meczu kontrole nad piłką zdecydowanie miał defensor czyli bodajże Jennings z GBP. Sędziowie widzieli to inaczej chociaż na początku każdy z nich sygnalizował co innego to nawet po oglądnięciu wideo się pomylili ...

Otrzymane punkty reputacji: +8
hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Najlepsze jest to, że to TD to tylko wierzchołek góry lodowej. Polecam skrót na stronie nfl.com z tego meczu, tak gdzieś od 4:40 mamy dwie akcje, najpierw zawodnicy GB robi Interception, a sędzia rzuca flagą i pokazuje faul na QB, którego nie było, a chwile później przy długim podaniu gwiżdżą pass interferance choć dokładnie widać, że to zawodnik SEA faulował, a defensor GB od początku do końca zainteresowany był piłką.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Cóż, lepiej niech &quot;biedna&quot; liga się ogarnie i dogada ze starymi sędziami bo Ci są po prostu śmieszni. Najgorsze jest to że to nie jest poziom sędziowania z NCAA tylko ze szkół średnich. Ale już lepiej żeby słabsza drużyna dostała bonus od sędziów niż ta lepsza, ale fakt faktem, GB wygrali ten mecz na boisku

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Rashard Mendenhall (PIT) powyżej 80.5 @1,85
Betsson

Jak dają, to trzeba brać.
TEN pozwala RBs na ok 130 yds. na mecz. Mendenhall w zeszłym tygodniu zagrał po raz pierwszy od kontuzji. Dostał 13 prób i miał średnią 5,2 yds na próbę. Zakładając, że PIT ma wygrac to spotkanie i więcej biegać w 4Q, to RM powinien mieć ok. 18-20 szans biegowych. Powinno wystarczyć na 81 yds....

kontuzja.

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Witam, chciałbym spytać kogoś bardziej obeznanego w temacie o te dwa typy :
Houston Texans - Baltimore Ravens (-6.5/+6.5)
Spread - Typ: 2 1,90
Indianapolis Colts - Cleveland Browns
Typ - Typ: 1 1,70
Jak na analizę laika w tej dziedzinie to 1 mecz to mecz dobrych drużyn, które dobrze sobie radzą. Ponadto ostatnie 3 bezpośrednie spotkania to wygrane Baltimore - do tego wyjazdowe, dla tego myślę, że handi +6,5 jest do pokrycia ???? . Drużyny sąsiadują w tabeli (2 i 3 miejsce). Ponadto obydwie drużyny wygrane 5 z 6 ostatnich meczy.
Drugi typ to Indianapolis grające trochę w kratkę ale nie przegrało ostatnio meczu u siebie, ponadto wyżej w tabeli (Cleveland sama końcówka). Goście chyba bez formy - 1 wygrana na 6 ostatnich meczy.
Co myślicie o tych typach, co ewentualnie innego polecacie do AKO 2,50+ na kuponie ;)

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Po pierwsze nie patrz na ogólną tabelę w NFL, bo za wiele to ona Ci nie powie. Najważniejsze są tabele dywizji, bo zwycięzca każdej z nich idzie do PO. Oprócz tego jeszcze do PO idą 4 drużyny z najlepszym bilansem oprócz zwycięzców dywizji.
Co do typów, to ja bym na twoim miejscu uważał z meczem nr. 1. W szeregach Ravens zabraknie Ray&#39;a Lewisa, Lardariussa Webba, Eda Reeda i Haloti Ngaty. Powrócić po kontuzji ma Terrell Suggs, ale to i tak ogromne osłabienia w defensywie. Texans po ostatniej porażce z Packers na pewno będą chcieli u siebie zagrać znowu dobrze. Texans w ogóle w tym sezonie może zajść bardzo daleko. Jeśli Texans wykorzystają dobrą grę dołem to Baltimore będzie miało bardzo ciężko. Ja bym nie ryzykował z takim handi.
Ja dzisiaj polecałbym granie na Green Bay z handicapem -5.5, bo dla Packersów to jest mecz, który muszą wygrać, szczególnie po przekonującym zwycięstwie z Texans. Bears i Viking po dzisiejszej porażce mogą być już nie do dogonienia. Trzeba pamiętać, że dla Green Bay 3-3 w tym sezonie to rozczarowanie, a 3-3 Rams to dla nich wielki powód do zadowolenia. Jak na razie Rams dają zdobywać rywalom średnio tylko 18,5 punktu na mecz, co jest piątym wynikiem w lidze. W dodatku przeciwnicy zdobywają przeciwko nim jedynie 207 jardów górą, co też plasuje Rams w czołówce NFL. Para CB Cortland Finnegan i Janoris Jenkins zdaje egzamin na piątkę, ale upilnowanie Jordy&#39;ego Nelsona, Grega Jenningsa, Randalla Cobba, Jamesa Jonesa i Donalda Drivera może być poza ich zasięgiem.
Jeszcze co do Colts, to według mnie w tym meczu bardzo dużo będzie zależało od postawy Andrew Luck&#39;a w tym spotkaniu. Jeśli nie będzie popełniał błędów tak jak w ostatnim tygodniu do Indianapolis powinni wyjść zwycięsko w tym boju.

ben85 55

ben85

Użytkownik
Po kontuzji LB Texans Briana Cushinga jakby coś zaczęło się łamać. Końcówka z Jets była słaba, a kulminacja z Packers, gdzie zostali rozłożeni - strata 300 yardów i 6TD dla 2 czy 3 defensywy w NFL to bardzo dużo. Nie wiem w sumie, może dlatego sporo osób co widzę stawia +7 Ravens.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Ale popatrz na to z innej strony, Ravens w ostatnim meczu z Cowboys zaliczyli most rushing yards allowed w historii. A w w Rushing Off. Texans są 6 w lidze zdobywając średnio 134.2y na mecz. I tutaj może być wielka szansa dla Texans. Minęło trochę czasu i powinni się ogarnąć po stracie Cushinga.
Chociaż sam dalej uważam, że to handi może być na styku.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Kenny Britt (TEN) powyżej 65.5 receiving yards @1,85 ⛔
Betsson

Już chyba czas, żeby WR1 Titans zagrał dobre spotkanie w tym sezonie. Po kontuzji wydaje się nie być już śladu a przeciwko tak słabo broniącej drużynie vs pass Britt jeszcze nie grał. Jeszcze gorzej Bills bronią vs rush, więc gdyby RB C.Johnson się przebudził i przyciągał więcej uwagi DEF Buffalo, QB Hasselbeck miałby większy spokój i pewność do grania górą. Mimo wszystko liczę na dobry występ Britt&#39;a. Jedyna obawa, to że WR K.Wright może &quot;skraść&quot; mu show.

Drew Brees (NO) powyżej 325.5 @1,85✅
Doug Martin (TB) powyżej 80.5 @1,85✅
Betsson

Tak właśnie widzę to spotkanie. Brees rzuca do wszystkiego co się rusza ( TB pozwalają na ponad 310 yds/g ) a Bucaneers biegają na potęgę, żeby tylko zwalaniać grę i kontolować zegar ( Saint vs RBs - 178 yds) :grin: Każdy coś ugra dla siebie.

Matt Schaub (HOU) powyżej 240.5 @1,85✅
Betsson

Utrata przez Ravens graczy, o których w postach powyżej to spory cios w ich defence. BAL vs. pass broni przeciętnie w tym sezonie. Ostatnio Romo wpakował im 260 yds a wczesniej mieli 3 spotkania pod rząd ze starconymi +300 yds/g. Nie widzę przeciwskazań, żeby dzisiaj Schaub mocno pobłyszczał, tym bardziej, że RB Foster też doskonale łapie podania.

Eli Manning powyżej 300.5 @1,85✅
Betsson

Typ trochę z serii: dlaczego nie ? ????
Jedynym QB w tym sezonie, który nie rzucił WAS ponad 300 yds był QB J.Freeman, a stało się tak tylko dlatego, że uzyskał 299 yds. Wśród WR Giants wszyscy zdrowi a ich OL spisuje się znakomicie. Wszystko wskazuje na jeden z lepszych wyników Manninga w tym sezonie.

Otrzymane punkty reputacji: +79
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Vincent Jackson (TB) poniżej 87.5 @1,85✅
Betsson

Minnesota to nie New Orleans i takie szaleństwo w grze górą nie powinno mieć już miejsca. Na początku tygodnia miał lekkie problemy z mięśniem łydki ale już od wtorku trenuje na full. Trzeba jednak uczciwie przyznać, ze VJ ma imponujące ostatnie 3 spotkania. Ale kazda seria musi się skończyć a ja wierzę w defence MIN dzisiejszej nocy.

Percy Harvin powyżej 87.5 @1,85✅
Christian Ponder powyżej 230.5 @1,85✅
Betsson

Tampa świetnie broni vs. rush ale już zdecydowanie gorzej radzi sobie przeciwko grze górą. Pozwalają na 241 yds i to jest dobra wiadomość dla duetu Ponder-Harvin, a szczególnie dla QB Vikings, który w ostatnim spotkaniu vs. ARI mial tylko... 58 yds. Lekkie problemy z kolanem, ale już od wtorku trenował na full. Aha, Tampa gra fatalnie na wyjazdach w tym sezonie.

Otrzymane punkty reputacji: +81
shen 408

shen

Użytkownik
Dawno mnie tu nie było więc skumulowało się sporo przypuszczeń nt meczu w którym ja gram za sporo siana więc po kolei
Eagles-Falcons 2(-2,5)2,55 bet365
Trap tygodnia a może całego sezonu jak dla mnie,buki uznając Eagles za faworytów sprawili ze nie zagrać na Falcons w tym meczu to tak jak nie zagrać przeciwko reprezentacji Polskich kopaczy na wielkiej światowej imprezie.Generalnie za Eagles przemawia to ze grają u siebie i muszą się przełamać po kiepskich występach oraz to ze Andy Reid coach Eagles jest 13-0 po bye week swojego teamu w karierze trenerskiej.Oczywiście Eagles mogą to wygrać ale nie zagrać przeciwko zespołowi który ma ostatnio bardzo pod górkę i w którym może polecieć kilka głów jak to przegrają jest bardzo trudno_Ok Eagles po ostatniej porażce z Lions u siebie 2 tygodnie temu zwolnili(tj Andy Reid coach zwolnił)koordynatora defensywy Juana Castillo.W zamierzeniu ma to wstrząsnąć zespołem,generalnie nieważne bo to Andy Reid gra o swoją posadę,jak nie będzie PO w tym sezonie to zostanie zwolniony co zapowiedział właściciel Eagles przed startem sezonu(krótko po śmierci syna Andiego Reida,wiec raczej na poważnie to mówił)Tak wygląda tło przed meczem teraz trochę o meczu.
Andy Reid coach Eagles jest 13-0 po bye week w swojej karierze trenerskiej,ok fajnie,tylko ze Falcons też są przed tym meczem po bye week wiec oba zespoły od 2 tygodni wiedzą o sobie wszystko.Falcons są 6-0,ostatnio ogrywając po kiepskich meczach słabeuszy(Carolina,Washington,Oakland).Pełno osób pisze ze Falcons są na najlepszej drodze żeby to przegrać,niby czemu?dobre zespoły nawet na kacu ogrywają słabe zespoły,Matt Ryan nawet grając beznadziejnie znalazł sposób by wygrać a Mick Vick jakoś nie znalazł sposobu by nie tracić piłki przez cały sezon,ponoć teraz zapowiadał ze wie jak nie będzie jej tracił to jest szansa na wygraną.Mecz raczej będzie wyrównany do końca,większej różnicy zwycięstwa niż 7 pkt z 1 czy 2 strony raczej nie będzie.OL Eagles jest słabe cały rok,cud jak na razie ze Vick nie ma połamanych żeber czy wstrząsu mózgu.LeSean McCoy ma śmigać cały czas w tym meczu(tak zapowiadają cały sezon,tylko ze Vick będzie rzucał cały czas jak przez cały ten sezon) a Defensywa Falcons,zespołu który jest 6-0 i jest też po bye week ma iść na grzyby w tym meczu(jakby ktoś nie pamiętał Defensywa Falcons po kolei ośmieszyła Matta Cassella,ograła Peytona Manninga,ośmieszyła Philippa Riversa,wstrząsnęła mózgiem RG3,zatrzymała i zdołowała Camerona Jerrella Newtona i pokazała Carsonowi Palmerowi jak rzucić pick6 kiedy nie trzeba)Mick Vick w ostatnim meczu z Falcons(swoim pierwszym przeciwko Falcons)doznał wstrząsu mózgu,jutro też więc powinien spędzić miło przedpołudnie.Ofensywa Falcons tj Matt Ryan,Roddy White,Julio Jones,Tony Gonzalez,Michael Turner i Jacquizz Rodgers jak na razie najmniej zdobytych punktów w tym sezonie zdobyła w meczu przeciwko Raiders tj 23(Ryan rzucił 3 Int w pierwszej połowie)Ofensywa Eagles najwięcej pkt w tym roku zdobyła przeciwko Ravens tj 24 i Lions 23
Falcons all day :]

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Shen, poczekaj z tym typkiem do niedzieli, bo gdzies czytałem, że ma mocno padać i wiać w Philladephi jutro... To może być problem dla Falcons.

EDIT: Za weather.com: Showers in the morning, becoming a steady rain in the afternoon. Windy. High 56F. Winds NE at 20 to 30 mph. Chance of rain 70%. Rainfall possibly over one inch.

Otrzymane punkty reputacji: +12
J 1,3K

jasper

Użytkownik
Mississippi State przyjeżdża na to spotkanie z 7-0 (3-0 Southeastern Conference), ale mimo to są dogami na +22.5 punkta z fantastycznymi Alabama Crimson Tide. To powinno być największe wyzwanie dla Alabamy od początku sezonu. Mississippi to bardzo zdyscyplinowana drużyna, która ma 9 defensywę (jeśli chodzi o punkty) w kraju oddając tylko 14 punktów na mecz. W tym sezonie zrobili 12 interceptions i odbierali piłkę przeciwnikom 21 razy. W ofensywie też nie są tacy źli: średnio 37 punktów, 236 yardów podaniami i 180 yardów biegowo. Jeśli Mississipi nie da się rozkręcić ofensywie biegowej Alabamy powinni pokryć handicap 22.5 punkta.
Mississippi State Bulldogs @ Alabama Crimson Tide (28/10/2012 1:30)
Mississippi State Bulldogs +22.5 1.90
Bet365

(Handicap powoli spada na Bet365, jeśli spadnie poniżej 21.5, to wg. mnie już nie warte gry ;) )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom