>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL/NCAAF 2011/2012

Status
Zamknięty.
blizu89 8

blizu89

Użytkownik
Witam. Tak jak zostało już powiedziane przed nami ostatnia kolejka sezonu zasadniczego. Na footballu nie znam się nawet trochę, ale spoglądając na kursy uważam, że jest to doskonała okazja, żeby zainwestować nawet większa gotówkę.

By blizu at 2012-01-01​
EDIT: Większość gra o nic, to prawda, ale szukam spotkania typu must-win, gdzie musza spiąć poślady. Zacząłem przegladać tez typy na cbs i espn. Jest parę możliwość, ale faktycznie masz racje, że trzeba się dobrze zastanowić czy ma to sens.
http://www.cbssports.com/nfl/features/writers/prisco/picks/week17
http://espn.go.com/nfl/picks

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Dzisiaj grać to nie najleszy pomysł
Większośc gra o nic , sporo zagra rezerwami , więc nie wiem czy dobrym pomysłem będzie pożegnąc się z pieniędzmi

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Chyba warto spróbować dzisiaj TEN -2,5 @1,93⛔. bo wygląda na to, że Texans odpuścili sobie to spotkanie. Nie zagrają ani TE Owens ani RB Foster
Na 19 sek. przed końcem TD dla HOU a szkoda, bo w tym momencie wchodziły oba typy, także Under41....

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
WILD CARD
Palyoffs czas zacząć.
Proponuję od mocnego uderzenia i typu na przekór wszystkim.

DET-NO
under 58,5 @1,95⛔ (45-28)
Betsson

O tym spotkaniu mówi się tylko w kategorii shootout. Z jednej strony będący w rewelacyjnej formie Saints z równie genialnym D.Brees&#39;em. Z drugiej zaś M.Stafford, który ( moze niespodzianka, może nie ) rzucił w tym sezonie ponad 5000 yds i jest 3 pod tym względem QB w lidze. Mieli odpowiednio 342 i 315 yds na mecz. Jako drużyny, NO miało 35 pts na mecz a DET 29. Masakra ???? Więc dlaczego under ?
Po pierwsze średnia ilość punktów za ostatnie trzy spotkania to 39-17 dla Saints.
Po drugie defence. DET absolutnie nie może pójść na wymianę ciosów, bo jest z góry skazane na porażkę. Muszą zwalniac grę. NO na pewno będzie bardzo często stosować blitz, tak jak to robiło przez cały sezon i tutaj przypomina mi się spotkanie GB-DET ( gdzie postawiłem na Stafforda i zabrakło kilku jardów ), gdzie Packers mocno ruszyli na QB zostawiając jednocześnie 10 yds wolnej przestrzeni dla podań do RB lub TE, potem odrazu ich powalając. Takie założenie grania na under ma sens, gdy gra będzie przez dłuższy czas wyrównana bądź z niewielką przewagą NO. Jeśli Saints szybko zdobędą sporą przewagę, Stafford zacznie rzucać jak szalony. Jako, że to playoffs liczę właśnie na jeszcze większą koncentracje w obronie.
Po trzecie liczę na przełamanie serii. Ostatnie 4 spotkania playoffs grane w Nowym Orleanie to over.

W Saints nie zagra oczywiście kontuzjowany RB Ingram, niepewny jest także występ WR Moore&#39;a, który wczoraj nie trenował. Mówi się, że raczej nie zagra. Do treningów powrócił za to WR Meachem i na pewno zagra. W ograniczonym systemie trenował LB Vilma.
U Lions poważniejszych osłabień brak. Część zawodników trenowała w formie limited ale zapewnie wszyscy zagrają. Nie trenował w środę WR Johnson ale był to tylko odpoczynek.

No niestety. Zaszaleli, chociaż przez ponad 2 i pół kwarty dużo wskazywało na to, że bedzie under. Dwa błędy DET, jeden w ataku, drugi w obronie i praktycznie po meczu, tzn. po underze...

HOU(-3) @1,92✅ (31-10)
Expekt

Początek sezonu Texans mieli bardzo imponujący, zapowiadali się na bardzo silną ekipę. Potem jednak plaga kontuzji : dwóch QB i podstawowi RB, WR i TE. Jednak teraz wygląda na to zespół w najważniejszej części sezonu wychodzi na prostą. Wszyscy podstawowi zawodnicy trenują praktycznie na full i na pewno będą gotowi na sobotę.Ciekawe w jakiej są formie. I tutaj pojawia się najważniejsze pytanie przed tym spotkaniem, to czy lepiej grać &quot;z marszu&quot; czy &quot;na świeżości&quot; Bengals w ostatni weekend przegrali z BAL ( musze przyznać, że liczyłem na CIN ) i tylko dzięki porażkom DEN i NYJ znaleźli się w playoffs.
Ostatnie spotkanie, szczęśliwie wygrane przez HOU 20-19, dało Texans awans ale też było zarazem ostatnim wygranym w tym sezonie. Od tamtej pory 3 porażki, które w głównej mierze spowodowane było kontuzjami i odpoczynkiem podstawowych zawodników.
Ofensywa Texans wygląda naprawdę imponująco: RB Foster i Tate, WR Johnson i Walter, TE Olsen i jedyny słabszy punkt QB Yates. Jednak podstawową bronią w tym sezonie była defensywa. Defensywa, pozbawiona jakiś supergwiazd, której siła jest raczej zrozumienie i gra zespołowa. W całym sezonie HOU pozwalało przeciwnikom na 287 yds na mecz, w tym 189 górą i 96 po ziemi. A jest przeciwko komu bronić. Siła CIN to przede wszystkim WR: Green, Simpson wsparci solidnym RB Benson&#39;em. Wczoraj pojawił się problem z QB Daltonem, który według niektórych źródeł trafił nawet do szpitala z powodu grypy. Na obecną chwilę Bengals zapewniają, że zagra. Warto śledzic jego status. CIN są 1-4 ATS w ostatnich spotkaniach na wyjeździe.
Reasumując, uważam że Texans wygrają swój pierwszy mecz w playoff. Myslę, że można nawet zagrać max. handicap (-4,5) @2,10 Betsson. Kto nie lubi ryzyka niech spokojnie gra -3.

Planowo i bezboleśnie. Texans zaprezentowali się bardzo przyzwoicie na tle zupełnie bezbarwnych Bengals. Yates praktycznie bezbłędnie, poza jednym ryzykownym podaniem ale trzeba też przyznać, że nie było z jego strony żadnych spektakularnych zagrań. Po prostu przyzwoita gra. Super defence, 3 INT i wyeliminowany AJ Green. Teraz BAL i chyba duży problem dla HOU, czyli gra outdoor i do tego być może przy kiepskiej pogodzie...

Otrzymane punkty reputacji: +8
jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Z niedzielnych meczow wildcard NFL proponuje dzis over 47 za 1.83 w bet365 w meczu NY Giants-Atlanta Falcons.Obie druzyny maja dobrych Q-backow, Ryan i Manning przyzwyczaili nas do duzej ilosci zdobywanych punktow i jardow, maja do kogo grac bo Turner,Jacobs,Nicks, Bradshaw i Cruz potrafia sporo. Duza strata dl aAtlanty jest nieobecnosc Nicholasa.Mam nadzieje ze nie bedzie dzis jakiegos cudownego przebudzenia obu defensyw. Atlanta na wyjezdzie jest 3-5 z tego 1-3 na trawie a jak wiadomo w NYC bedzie gra na otwartym stadionie z naturalna nawierzchnia, jedyne czego sie obawiam to pogoda zeby tylko jakis snieg nie pokrzyzowal planow bo ciezej bedzie o dobre podania a przy rushing game moze byc roznie. Mysle ze Giants wygraja to spotkanie takze zachecajacy jest handi -6.5 na nich gdyz widze tu zwyciestwo conajmniej 1 touchd.
-6.5 Giants 2.30 w bet 365

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
PIT win
ATL(+4,5)
@2,00⛔
Betsson

W każdej innej sytuacji powinno się grać handicap na PIT nawet -20 :razz: ale obecnie wolę tylko wygraną jako dodatek w kuponie. Jak oglądałem ostatnio Denver, byli dramatycznie słabi ale Steelers jak wiadomo spore problemy z kontuzjami, oczywiście poza C Pouncey, zagrają wszyscy podstawowi. ( bez Mendenhalla )
Falcons to nie rachityczni Cowboys i na pewno można się spodziewać bardzo dobrego, wyrownanego spotkania. Ogólnie trend jest na ATL(+3), jednak ja wolę dla świętego spokoju trochę podnieść handicap.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Cisza tu jak makiem zasial.
ale nic.
San Francisco 49ers - NY Giants @ 2,15
Stawiam na Gigantow i niezawodnego Eli Manninga. Caly Nowy Jork zyje tym meczem, sadze ze cala Kalifornia takze. Mecz bedzie wyrownany, jednak to NYG sa dla mnie minimalnym faworytem. Styl w jakim ograli Packers i Falcons nie pozostawia zludzen. SF mimo dobrego sezonu zasadniczego nie robia wielkiego wrazenia na mnie swoja gra. W regular season 49ers ograli po bardzo wyrownanym meczu Giants 27-20. licze jednak na powtorke SuperBowl z 2008 roku czyli wielki mecz z New England.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ted 12,8K

ted

Forum VIP
niezawodnego Eli Manninga
z tym do końca nie byłbym taki pewien ????
Co do wcześniejszego meczu, Ravens mieli coś 50sec 4 próby, przy którejś nawet złapał na TD ale wytrącili mu ją z łap, 1yard do przejścia i czasu brak to bez ryzyka FG 39 yardow niestety stres wzial góre i Cundiff nie trafił

bzyku 33

bzyku

Użytkownik
Pierwszy raz widzę żeby ktoś o Elim Manningu napisał &quot;niezawodny&quot; ????
A pomyśleć, że jeszcze w zeszłym sezonie jego nazwisko przerabiano na MannINT.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Trochę faktów:
- The team that is the better seed in the Super Bowl is 1-11-2 ATS since 1996.
- Bill Belichick is 11-2 ATS against a team after losing to them the same year.
- Patriots are 27-15 ATS vs. NFC opponents since 2001.
- Tom Brady is 135-43 as a starter (104-70 ATS).
- Tom Brady is 16-5 in the playoffs (9-12 ATS).
- Tom Brady is 9-3 ATS in domes.
- New York is 7-1 ATS in their last 8 games and 7-2 ATS this season as underdogs
- New York is 13-4-1 ATS in their last 18 games in which they are underdogs of a field goal or less.
- Giants have reached the under total in 5 of their last 6 games.
- Last 4 out of 5 games between the Giants and Patriots have reached the under total as well.
- New England is 4-2 SU against the Giants in their last 6 games but just 1-5 ATS during those 6 games.
- The Patriots have reached the over total in 7 of their last 8 games.

L 18

ligamistrzow

Użytkownik
Tobet daje frebeta na dzisiejszy superbowl ,takze wypadalo by go wykorzystac. Moze ktos podac jakis typ warty zagrania bo ja kompletnie nie mam pojecia o NFL.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
zagraj coś po wysokim kursie i licz że wejdzie, to superbowl i ciężko coś wymyślić ????

jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Nie moze byc inaczej w tym roku jak zwyciestwo Patriots.Nie popelnia juz tego bledu z poprzedniego finalu z Giantami.Nie jest to obniektywna opinia bo jestem fanem NE ale nie dopuszczam innej mysli niz zwyciestwo Breadyego i spolki. Mam nadzieje ze rabk Gronkowskiego nie bedzie odczuwalny.Jak grac to
Patriots -3
2.05
bet365
A jednak Gronkowski ma zagrac bo pojawil sie w ofercie bet365?.Ktos ma potwierdzone info?Jak to w koncu jest?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
jak zagra to bardzo nidługo.
Takie kontuzje jak on miał , leczy się nieco dłużej niż 2 tygodnie.
Zagra pierwszą połowę i tyle go będziemy iwdzieć

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Oficjalny status mówi, ze czas na boisku Gronkowskiego, będzie zależał od tego jak się będzie czuł podczas meczu. Moim zdaniem warto postawić na RB Pats - B.Green-Eliss&#39;a. Na pewno dużo gry będzie szło po ziemi. Poza tym liczę, że Welker zagra coś dobrego. Sam nic nie obstawiam dzisiaj, bo spotkanie jest 50/50...

nowickip41 9

nowickip41

Użytkownik
Dyscyplina:NFL Super Bowl
Spotkanie :NYGiants - NE Patriots
Typ:1
Kurs:2.2
Buk:Bet365
Analiza:
Już dziś najwieksze wydarzenie sportowe na świecie, czyli Super Bowl! Zmierza sie ze sobą zespoły Giants i Patriots. Choć bukmacherzy stawiają na zwycięstwo Patriots ja uważam że to Giants wyjadą do domu z pucharem. W ostanim Super Bowl w którym zmierzyły sie te 2 zespoły górą byli zawodnicy z Nowego Yorku, podobnie jak dwukrotnie w rundzie zasadniczej tego sezonu. Mimo, że statystyki drużyny z Nowej Anglii wyglądają lepiej wydaje się że Giganci mają na nich sposób. Myślę że rola faworyta w tym meczu bardziej przeszkodzi niż pomoże Patriotą. Pozatym Giant&#39;ci maja przewagę na kluczowej pozycji QB, jak i pozycjach biegaczy.
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +2
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Kolg\ega wyżej raczej powinnien zostawić analizę w Typach Dnia.
Pats maja lepszego QB - jednego z najlepszych w ostatnich dwóch dekadach na tej pozycji zawodnika w lidze.
W tym roku odbierającymi byli głównie Welker-Hernandez-Gronkowski.
Co do WR Giants szczególnie nie odstaje Nicks + Cruz.
Ale jest druga strona - obrona i tutaj Gaints maja przewagę.
NE kilka meczy grało jakby nie miało defesnywy.
Błąd w Twojej analize -NE raz grało z Giants i przgrało , dwa razy grało z Jets i te spotkania wygrało.
Co do mnie 50:50 i coś czuję że znowu ostatnia minuta o wszytskim rostrzygnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom