michael-ellis
Użytkownik
Wielokrotnie w trakcie sezonu, eksperci zadawali sobie pytanie czy z taką obroną Pats, są w stanie w ogóle dojść do SB. Udało się, ale... DL wygląda naprawdę bardzo przyzwoicie, jednak secondary to już porażka. 31 oborna w sezonie zasadniczym vs pass... A przecież Manning ma do kogo podawać. Big Trio czyli Nicks, Cruz i Manningham. Do tego wszechstronny RB Bradshaw i solidny acz niedoceniany TE Ballard. Obrona Giants w zasadniczym również nie zachwycała, ale to co robią w playoff zasługuje na naprawdę duży szacunek. Najlepszym przykładem będzie tu mecz z Packers, gdzie MVP sezonu Rodgers wyglądał momentami jak junior.
Co do Gronkowskiego, to na pewno zagra i tak naprawdę nie wiadomo, czy zamieszanie związane z jego kontuzją nie było wywołanym specjalnie... Gronk w meczu, w którym miał kontuzję wrócił później do gry. Dostanie teraz na pewno "baterię" zastrzyków i zagra cały mecz. Jak ważna jest to postać dla Brady'ego wie o tym każdy, kto oglądał mecze Pats w sezonie zasadniczym.
Obejrzałem wszystkie mecze w tym sezonie jakie pokazywała ESPN America. Śledziłem wszystkie spotkania Giants, ponieważ Manning był moim QB w fantasy ???? ale szalenie trudno wytypować zwycięzce dzisiaj. Po głowie chodzi mi Patriots 24-21 ale może być ciężko.
Co do Gronkowskiego, to na pewno zagra i tak naprawdę nie wiadomo, czy zamieszanie związane z jego kontuzją nie było wywołanym specjalnie... Gronk w meczu, w którym miał kontuzję wrócił później do gry. Dostanie teraz na pewno "baterię" zastrzyków i zagra cały mecz. Jak ważna jest to postać dla Brady'ego wie o tym każdy, kto oglądał mecze Pats w sezonie zasadniczym.
Obejrzałem wszystkie mecze w tym sezonie jakie pokazywała ESPN America. Śledziłem wszystkie spotkania Giants, ponieważ Manning był moim QB w fantasy ???? ale szalenie trudno wytypować zwycięzce dzisiaj. Po głowie chodzi mi Patriots 24-21 ale może być ciężko.