>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL/NCAAF 2011/2012

Status
Zamknięty.
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Wielokrotnie w trakcie sezonu, eksperci zadawali sobie pytanie czy z taką obroną Pats, są w stanie w ogóle dojść do SB. Udało się, ale... DL wygląda naprawdę bardzo przyzwoicie, jednak secondary to już porażka. 31 oborna w sezonie zasadniczym vs pass... A przecież Manning ma do kogo podawać. Big Trio czyli Nicks, Cruz i Manningham. Do tego wszechstronny RB Bradshaw i solidny acz niedoceniany TE Ballard. Obrona Giants w zasadniczym również nie zachwycała, ale to co robią w playoff zasługuje na naprawdę duży szacunek. Najlepszym przykładem będzie tu mecz z Packers, gdzie MVP sezonu Rodgers wyglądał momentami jak junior.
Co do Gronkowskiego, to na pewno zagra i tak naprawdę nie wiadomo, czy zamieszanie związane z jego kontuzją nie było wywołanym specjalnie... Gronk w meczu, w którym miał kontuzję wrócił później do gry. Dostanie teraz na pewno &quot;baterię&quot; zastrzyków i zagra cały mecz. Jak ważna jest to postać dla Brady&#39;ego wie o tym każdy, kto oglądał mecze Pats w sezonie zasadniczym.
Obejrzałem wszystkie mecze w tym sezonie jakie pokazywała ESPN America. Śledziłem wszystkie spotkania Giants, ponieważ Manning był moim QB w fantasy ???? ale szalenie trudno wytypować zwycięzce dzisiaj. Po głowie chodzi mi Patriots 24-21 ale może być ciężko.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Mnie nieco zdziwiła sytuacja z TD Giants pod koniec.
Nieby nie chciał zdobyć przyłożenia , ale wezmy pod uwagę co by się stało jakby musieli grać FG ?? I dajmy na to nie trafili/byłby blocked ?

Pats musiało grać na TD , bo była za duża różnica , przy FG juz piłka na 30-35 jardzie załatwiałaby sprawe - Gostkowski ma dobry zasieg i dach był zakryty , więc pewnie by trafił jakieś 50 fg attempt.

Odrazu co mi się rzuciło w oczy - jak Giants grają zegarem , w konsekwencji na koniec meczu posiadali piłkę przez 37 minut gdzieś.

U Giants funkcjonowało wszytsko - passing , running , deff.

S 18

skiper

Użytkownik
Mnie nieco zdziwiła sytuacja z TD Giants pod koniec.
Nieby nie chciał zdobyć przyłożenia , ale wezmy pod uwagę co by się stało jakby musieli grać FG ?? I dajmy na to nie trafili/byłby blocked ?
(...)
Tynes ostatni raz pudło z tak bliska miał 4 lata temu. Więc cóż, raczej by trafił, Pats by zostało 20-kilka sekund, czyli 3 akcje i do przejścia 50 yardów co najmniej, bez żadnego big-play WR-a.
Kontynuując dywagację, mieli by minutę gdyby &quot;idiota&quot; Belichick nie zmarnował jednego timeoutu na challenge podania do Manninghama które już na 1 rzut oka było dobre, ani mu piłka nie wypadła z rąk, ani nie był przy linii aż tak blisko. Najlepsze że BB stał dosłownie metr od tego zagrania, i wszystko widział.
Mam za to lepsze pytanie z serii &quot;co by było gdyby&quot;. Co by było gdyby Pats nie popełnili kary 12 ludzi na boisku, i uzyskane przez nich fumble stało się rzeczywistością ?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Wiem , że takie pudła się nie zdażają , ale big pressure.
Wiem , że college to nie najlepsze odzwierciedlenie sytuacji , ale tam już trochę takich sytuacji było missed

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom