Trochę więcej, bo w zeszłym tygodniu nic nie pisałem. Byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu... a to nie ta kwestia ???? I tak:
HOU +3,5@2,04
GB-DET over 48@1,89
BAL+3,5@1,70
NYG win@2,63
SEA-ARI over 47,5@1,94
PHI -13,5@1,83
Betsson
To byłem ja. Jarząbek
Szczęscie CIN na wygrywanie meczów w końcówce kiedyś musi się skończyć, a jeśli nawet, to HOU z małym plusikem powinno wejść. Nie ukrywam, że łatwo nie będzie, bo słaba obrona musi sobie poradzić z nr 1 wśród RB - Bensonem, ale liczę na determinację Texans i wyrównane spotkanie.
Ostatnie 4 spotkania pomiędzy GB a DET były bardzo overowe a i w tym sezonie obie drużyny nie żałują sobie punktów. Zbliżone ataki i obrony na poziomie 330yds na mecz pozwalają otwarcie myśleć o 2 TDs dla Lions plus 1-2 FGs. Resztę dołożą Packers. Jedyną przeszkodą może być kontuzja podstawowego WR DET- Johnsona. Narazie ma status questionable.
Wciąż poszukuję tego dobrego, zeszłorocznego BAL... Brakuje im tego zacięcia co w ostatnim sezonie. Poprawili ofensywę, jako tako trzymają się w defensywie, a przegrywają z CIN... liczę disziaj na silną determinację i motywację, na powstrzymanie A.P. poniżej 100 yds i na przechwytywanie Favre.
Kto ma powstrzymać rozpędzone NO, jak nie obrona nr 1 w lidze. Obydwie drużyny dysponują podobną siłą ataku i pozostaje tylko pytanie czy Eli zaleczył już swoją kontuzję.