Hello, napisze dzisiaj bo jutro nie wiem czy będę miał czas
A więc najpierw dwa typy które sam postawie:
Denver Broncos vs. New England
Typ: Handi +3 Broncos
Kurs:2.0
Jak dla mnie najciekawszy mecz tygodnia, obie drużyny w dobrej formie a Denver można by powiedzieć nawet w "życiowej". Oglądałem mecz Denver z Dallas i chłopaki pokazali bardzo dobry difens, gorzej z atakiem ale jakoś podołali kowbojom.
Patrząc na obie te drużyny widzi się dwie różne bajki New
England doświadczeni zawodnicy drużyna zawsze daleko zachodzi w przeciwieństwie do Denver gdzie 4-0 na starcie to ogromny sukces. Co do QB obu drużyn Tom Brady wydaje się być lepszy od Ortona, ale jeżeli obrona New
England nie będzie dobrze go chroniła, tak jak obrona Dallas swego QB Romo, to może mieć duży kłopot.
Stawiam Handi +3 kurs niczego sobie a i wygrana fieldem może się zdarzyć wtedy kasa będzie do zwrotu.
Tennessee Titans vs Indianapolis Colts
Typ:2
Kurs:1.5
Tutaj nie widzi mi się inny wynik. Przy takiej formie Manninga i dobrej obrony, obecnie mało która z drużyn może powstrzymać Coltów. Co do Titansów nie dość że graja chałke, to coś wyczytałem że sporo kontuzji nałapali. Ogólnie nikt nie daje nadziei Tytanom na zwycięstwo, komentarze na stronkach jednogłośnie stawiają na Coltsów
No i z 2 luźne typy
Carolina vs. Washington
Typ:1
Kurs:1.5
Tutaj stawiam na Carolinke. Nie jestem przekonany co do tego meczu, no ale Carolina musi w końcu coś wygrać. Przeciwnik nie wydaje się być bardzo wymagający. Washington 2 wtopy na wyjazdach i 2 winy u siebie z Tampą i St. Louis a więc nic specjalnego. Carolina miała trudniejszych przeciwników Dallas,Phila, Atlanta. Carolina jak narazie nie pokazała nic specjalnego i czas to zmienić, czerwonoskórzy są jak najbardziej do ogrania.
Baltimore vs. Cincinnati kto by się spodziewał Cincinnati wygrało hehe
Typ: Cincinnati +8.5
Kurs:1.91
Hmm cięzki typ ale może się uda. Baltimore u siebie powinno wygrać ale czy więcej niż 8 pkt to już nie jestem przekonany. Bengalsi nie są aż takimi pomiotami i powinni powalczyć jak równy z równym. Ostatnio z Cleveland strasznie się meczyli ciekawo co pokażą w niedzielę. Mam nadzieję że całkiem niezła obrona Cincinnati zatrzyma choć troszkę Flacco i ekipę z Baltimore.
P.S Aaa no I stronka którą kolega wstawił całkiem, całkiem na pewno się przyda ????