>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Newsy i dyskusje dotyczące snookera

Status
Zamknięty.
jacken 0

jacken

Użytkownik
Mam pytanie, mianowicie postawiłem:
R.Day-S.Lee 1
J.Higgins-M.Holt 1

No i nigdzie nie mogę wyszukać wyników, przyznaję, że nie znam się kompletnie na tym sporcie, czy jest to podzielone na kilka mniejszych spotkań ? Jeżeli tak to gdzie mogę uzyskać jakie kolwiek informacje na temat tych spotkań ?

Pozdrawiam i dziękuję za jaką kolwiek pomoc ????

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
mam pytanie odnośnie bili białej;-)
Ostatnio widziałem w jakimś spotkaniu(nie pamiętam kto grał) że bila miała czerwone kropki.zastanawiam sie dlaczego??.Nie ukrywam że pierwsza myśl jaka mi naszła to że grają amatorzy i celują kijem w kropki zeby trafić;)Jak ktoś wie to niech napisze

michau 84

michau

Forum VIP
mam pytanie odnośnie bili białej;-)
Ostatnio widziałem w jakimś spotkaniu(nie pamiętam kto grał) że bila miała czerwone kropki.zastanawiam sie dlaczego??.Nie ukrywam że pierwsza myśl jaka mi naszła to że grają amatorzy i celują kijem w kropki zeby trafić;)Jak ktoś wie to niech napisze
Z reguły taką białą &#39;kropkowaną&#39; gra się w pool bilarda, aby było widać nadawane rotacje. Więc pewnie tutaj też był taki cel, ale nie jestem pewien, bo nie spotkałem się nigdy z tym w snookerze.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Również nie widziałem tego w snookerze... W poolu normalna sprawa, jak to napisał już michau te kropki są po to by lepiej kontrolować i grać rotacje. I takimi białymi bilami grają również profesjonaliści.

porky 104

porky

Użytkownik
Również nie widziałem tego w snookerze... W poolu normalna sprawa, jak to napisał już michau te kropki są po to by lepiej kontrolować i grać rotacje. I takimi białymi bilami grają również profesjonaliści.
Zgadza się.
Nie mógł to być snooker.
Z pewnością był to Pool Bilard, bo &quot;biała kropkowana&quot; używana jest praktycznie we wszystkich oficjalnych turniejach.
Są to bile wiodącej prym w tej branży firmy belgijskiej Aramith, a wygląda mniej więcej tak. ;)
Tak jak pisali poprzednicy sześć czerwonych kropek pokazuje rotacje nadawane bili.

Ogólnie kto gra &quot;zwykłymi&quot; bilami, a później zacznie trenować Aramithami to zobaczy jaka jest wielka różnica między tymi bilami. ????

lorenzz 34

lorenzz

Użytkownik
Zgadza się.
Nie mógł to być snooker.
Z pewnością był to Pool Bilard, bo &quot;biała kropkowana&quot; używana jest praktycznie we wszystkich oficjalnych turniejach.
Są to bile wiodącej prym w tej branży firmy belgijskiej Aramith, a wygląda mniej więcej tak. ;)
Tak jak pisali poprzednicy sześć czerwonych kropek pokazuje rotacje nadawane bili.

Ogólnie kto gra &quot;zwykłymi&quot; bilami, a później zacznie trenować Aramithami to zobaczy jaka jest wielka różnica między tymi bilami. ????
wydaje mi się że było wiecej niż 6kropek:spokodfhgfh:
Oglądałem z 2tygodnie temu na eurosporcie:spokodfhgfh:

porky 104

porky

Użytkownik
wydaje mi się że było wiecej niż 6kropek:spokodfhgfh:
To się tylko tak wydaje. :razz:
Wczoraj właśnie grałem sobie taką bilą i z ciekawości policzyłem kropki i również byłem zaskoczony, bo byłem przekonany, że jest ich więcej.. :jezora:

Oglądałem z 2tygodnie temu na eurosporcie:spokodfhgfh:
Teraz tylko praca i praca, więc nie oglądam za bardzo TV,
więc nie wiem co oni tam pokazywali.. ;)

M 0

meelosh

Użytkownik
znam znam gryonline, jednak strasznie zaciekawiła mnie gra na kase ???? ) http://www.play89.com/ tu się bawię, ale szukam jeszcze innych takich serwisów ???? bwin też ma w ofercie bilarda ale jakiś taki dziwny, dziwnie mi się tam gra. Jak ktoś coś zna niech podrzuci ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom