wilq
Użytkownik
nie wiem gdzie to wkleic wiec wklejam tu..trwa właśnie two nations cup a live do meczy macie tutaj http://video.cnnturk.com/canli-yayin .
Chyba zbyt pochopnie wyciągasz wnioski z zakontraktowanych nazwisk. Papier wszystko przyjmie, a boisko wszystko zawsze weryfikuje. Było już kilka europejskich dream - teamów z nazwiskami i nie zdołali osiągnąć wymarzonego celu.Kirirlenko w CSKA Moskwa!!!! nie wiem jak wy ale jeśli lockaut sie nie skończy to ja juz wiem kto wygra eurolige.
Marcin Gortat chyba mógłby po dżentelmeńsku wesprzeć swym koszykarskim kunsztem swój macierzysty team. Masz rację jednak. Pojawia nam się chłopiec do bicia w PLK i trza to wykorzystać. Poczekajmy na rozwód wypadków...Podobno ŁKS chce wypożyczyć swoją trójkę Amerykanów w poszukiwaniu oszczędności.
Zabawny pomysł.Jeszcze bym zrozumiał Malleta,czy Holmesa bo oni grają nierówno i ogólnie zawodzą,ale Archibeque'a to już kompletna głupota.
Jeśli to dojdzie do skutku niedługo w spotkaniach ŁKSu będzie można grać handicapy w ciemno na ich porażkę.
Ciekawe kto będzie zdobywał punkty?