J
7K
juanroman08
Forum VIP
Nie chwytam tego mam wszystkie C+ itp. a ESPN nie działa bo nieobsługiwany system kodowania :/ to ten kanał działa czy on jest tak dla picu tylko... :?:
http://media2.pl/media/101800-W-tym-tygodniu-nowa-oferta-ncplus-Pracujemy-nad-rozwiazaniami.htmlWiele wskazuje na to, że platforma nc+ jednak ugnie się i wprowadzi zmiany w swojej ofercie. W ciągu kilka dni mają zostać przedstawione nowe "rozwiązania". Czy nowe propozycje zatrzymają rozzłoszczonych abonentów? Konkurenci już zdążyli przygotować kuszące oferty.
Złudne były te nadzieje...No i pięknie, warto było poczekać.
Komunikat jest jakiś niespójny.To wynika z tego, ze jak miałem npremium za 59zł to teraz mam wszystkie canal+?
Czyli tak, ale zaraz dodają:Jednocześnie, klienci Cyfry+ i "n", którzy przed powstaniem nc+ w swoich pakietach abonamentowych mieli dostęp do Canal+ i nPremium, otrzymują dostęp do całej rodziny 6 nowych programów nc+: Canal+ HD, Canal+ Sport HD, Canal+ Family HD, Canal+ Family2 HD, Canal+ Film HD i Canal+ Film2 HD na warunkach obecnej umowy.
Wygląda mi to na taki myk, że do końca miesiąca rozdają C+ i po miesiącu wyłączą, a w maju abonenci nP lub C+ będą mogli sobie włączyć za free pakiet Ekstraklasa. Znając kretynów z n to tak będzie, na dodatek trzeba będzie podłączyć dekoder do neta i aktywować ten pakiet - nka już sprawdzała taką zagrywkę na swoich abonentach. Uważam, że oba komunikaty sobie przeczą, tak ja je rozumiem. A to co napisałem nie jest prawdą objawioną, tylko moją opinią.Dla obecnych abonentów nPremium i Canal+ zainteresowanych rozgrywkami T-Mobile Ekstraklasy dostępny będzie pakiet Ekstraklasa, w ramach którego klienci zyskają dostęp do transmisji ze wszystkich meczów Ekstraklasy, a także 20 podstawowych kanałów TV, w cenie ich obecnego abonamentu.
Było 199, jest 208,98 (satkurier policzył) . Zapewne nie zrozumieliśmy oferty ????.Zlikwidowali najwyższy pakiet, ale jeśli się chce mieć to co mieli w najwyższym pakiecie to po dodaniu wychodzi taka sama cena czyli ok. 200zł!
- Moim zdaniem ktoś ma interes w tym, żeby zniszczyć markę nc+ - mówi nasz rozmówca. Kto i dlaczego miałby tak robić? Większościowym udziałowcem w platformie jest Canal+ z 51 proc. udziałów. Jednak jak się okazuje cały obecny zarząd enceplusa jest powiązany z ITI Neovision, właścicielem stacji TVN.
http://www.wprost.pl/ar/395471/Zwolnieni-menadzerowie-zdradzaja-kulisy-afery-wokol-nc/?pg=0Zdaniem naszego rozmówcy ITI, jako mniejszościowemu udziałowcowi, zależy na zaniżeniu wartości całej platformy. Dzięki temu potanieje wartość jej udziałów, a wtedy ITI mógłby tanio odkupić spory procent od drugiego udziałowca jakim jest Canal+ Taki scenariusz po części motywowałby decyzje prezesa Verleya, które zdaniem ekspertów medialnych są lekko mówiąc dziwne.