>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NC+

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ale mnie wk..w złapał jak dostałem od nich list.
Do tej pory miałem pakiet w &quot;N&quot; Świat HD, z kanałami NPremium do końca marca free, umowa do końca maja, History HD za 2pln i łączna kwota 61pln/msc.
Wczoraj dostaje list z ofertą Silver+, gdzie jest tylko kilka kanałów więcej (głównie tych z C+), których w życiu nie bede oglądał za 79pln/msc!
Mi by odpowiadała ofeta Universe+ za 59pln ale z tego co widze, dla obecnych klientów jest ona za 89!! Posrało? Dodzwonić się nie da, sami nie dzwonią, to jak ja mam cokolwiek negocjować? czytałem na forach, że do 20% można uszczknąć.
Jak się w końcu dodzwonię i jak mojej oferty nie zaakceptują, to pisze wypowiedzenie i biore pakiet universe na żonkę...
A wie ktoś co trzeba zrobić z dekoderem od N-ki po wypowiedzeniu? Bo nie pamiętam, czy to na właność czy dzierżawa? Jak dzierżawa to w sumie musiałbym go na własny koszt wysyłać do N-ki, to niech mnie cmokną.
Zostaw swoje dane tu: http://ncplus.pl/migracja, wówczas oddzwonią.
Jeśli chodzi o dekoder, to masz go w dzierżawię i musisz go zwrócić, jeśli tego nie zrobisz to naliczą ci karę, bodaj 600 zł. Nie musisz go wysyłać, trzeba go zostawić w punkcie, tylko punkt misi być &gt;&gt;punktem serwisowym&lt;&lt; mniej więcej 3/4 punktów jest serwisowych, adresy znajdziesz tu: http://ncplus.pl/oferta/jak-kupic

princeas 11

princeas

Użytkownik
w chwili obecnej czekam na telefon, jak nie spełnią moich oczekiwań to poważnie zastanowie sie nad zmiana. Cyfrowy polsat..? Netia..? ew. poczekam aż skończy mi sie umowa z UPC (we wrześniu) i wezme jakiś pakiecik z jednej z w/w firm

brylant 66

brylant

Użytkownik
Ja mam C+ od stycznia zeszłego roku, dostałem od nich monitor 32 cale. Czy jak teraz napiszę im wypowiedzenie z powodu zmiany warunków umowy to będą chcieli zwrot? Bo dekoder wiadomo, oddać trzeba. Sam osobiście wątpię, ale wolę się upewnić.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dzwoniłem przed chwilą do CP i za 75zł można mieć wszystkie kanały oprócz HBO i Cinamax, do tego multiroom i dekoder HD z opcją nagrywania plus trzy miesiące za darmo przy 15 miesięcznej umowie. Niby oferta fajna ale tak naprawdę brałem Cyfrę dla sportu, tutaj nie ma praktycznie żadnego, do tego jeśli chodzi o filmy to też jest słabo bo nie ma właśnie HBO i oczywiście filmowych kanałów Canal+ czyli w sumie niby fajna oferta ale tak naprawdę to tu nie ma co oglądać... Chyba jednak trzeba będzie zostać w nc+ i płacić. :/

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ja mam C+ od stycznia zeszłego roku, dostałem od nich monitor 32 cale. Czy jak teraz napiszę im wypowiedzenie z powodu zmiany warunków umowy to będą chcieli zwrot? Bo dekoder wiadomo, oddać trzeba. Sam osobiście wątpię, ale wolę się upewnić.
Chyba musisz wypełnić umowę i nie jesteś brany pod uwagę w przymusowej migracji. Tak mi się zdaje.
Chyba jednak trzeba będzie zostać w nc+ i płacić. :/
Ja myślę nad Netią, tam mają Canal+ no i dają neta 20 mega, wszytko za 120 zł. Trzeba poczekać jak Netia rozwiąże kwestie Canal+ i się zastanowić jak zostawią w podobnej cenie, to jest to bardzo dobra oferta, całe to nc+ ma pakiet z Canal+Sport za 120, a przecie każdy ogląda max 10 kanałów z tych pakietów. Eurosport 2 jest, Canal+ jest, TVN, Polsat, TVP i to mi starcza. http://www.netia.pl/oferta-dom/telewizja/telewizja-cyfrowa/pakiet-komfortowy-tv-internet-max-20.html
Jeśli chodzi o nc+ to mówi się, że przedstawia nową ofertę, podobno już można brać cały canal+ i najniższy pakiet i spadł ze stołka jakiś prezesina :razz:. Więc może nie będzie dramatu i nie trzeba będzie płacić stówy za piłkę.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeśli chodzi o nc+ to mówi się, że przedstawia nową ofertę, podobno już można brać cały canal+ i najniższy pakiet i spadł ze stołka jakiś prezesina . Więc może nie będzie dramatu i nie trzeba będzie płacić stówy za piłkę.
Masz jakieś konkretne źródło? Bo jak przeczytałeś to na jakimś forum czy coś w tym stylu to można to wsadzić między bajki, ja już się naczytałem tyle teorii o działaniach jakie ma podjąć nc+ że już w nic nie wierzę. ????

Jeszcze na Interii przeczytałem coś takiego:
&quot;...Natomiast abonenci CYFRY+ będą mieli dostęp do kanału nSport HD/SD. Oznacza to, że obecni abonenci CYFRY+ będą mogli obejrzeć nadchodzące ćwierćfinały Ligi Mistrzów UEFA (łącznie z meczem 9 kwietnia Borussia Dortmund vs. Malaga CF, transmitowanym wyłącznie w nSport) oraz rozpoczęcie nowego sezonu ENEA Ekstraligi Żużlowej. Dla abonentów Cyfry + interesujących się sportem jest to dobra wiadomość, o ile nie będą zmuszani do zakończenia obowiązujących umów, migrować do nowej platformy, a w ramach paczki programów Canal + (sześć programów), która przestanie obowiązywać 4 kwietnia, dostaną pakiet ze wszystkimi sześcioma kanałami w tej samej cenie, a nie tylko z dwoma, czy czterema.&quot;

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news-nc-odpowie-niezadowolonym-abonentom-i-proponuje-promocje,nId,949764

Mógłby to ktoś przetłumaczyć? Bo nie wiem czy dobrze rozumie autora tego tekstu. ????

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Witam. Powiedzcie mi, skorzystałem z migracji na pakiet platinum w ofercie powinny byc kanaly sportowe ESPN America oraz Polsat sport news, jednak na ESPN tylko czarny obraz a PSN wogole nie mam a powinien byc pod 118. Tez tak macie...?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Większość tego co piszę to na podstawi doniesień medialnych i różnych forów.
„Reakcja abonentów na ofertę NC+ przerosła nasze możliwości odpowiedzi. Z żalem przyznajemy, że mieliśmy problemy komunikacyjne, które spowodowały niezadowolenie części naszych abonentów. Wszystkie głosy traktujemy bardzo poważnie i w najbliższych dniach na nie odpowiemy. Powiększyliśmy zasoby naszych biur obsługi klienta, aby ułatwić z nami kontakt.
Jeśli mówią, że odpowiedzą, to hipokryzją byłoby gdyby powiedzieli &quot;jest fajnie, a będzie jeszcze lepiej, płać 120&quot;, raczej coś zmienią w ofercie. Jedna z gazet na swojej internetowej stronie napisał, że osoba odpowiedzialna za marketing już nie pracuje, co może oznaczać że dostrzegli grubszy problem.
Znając standardy pakietów w n, a na nich oparta jest oferta nc+ to ten pakiet Universe+, co jakiś czas będzie kosztował 49, innym razem 54, a jeszcze innym 59, więc migrować się nie opłaca teraz.
Jeśli chodzi o podstawowy pakiet i canal+ (pełny) to 79 zł.
nSport dostałeś na 3 miesiące za free, niezależnie od tego czy migrujesz, czy nie. W n dali paczka kanałów z plusem, ale kino itd.
Witam. Powiedzcie mi, skorzystałem z migracji na pakiet platinum w ofercie powinny byc kanaly sportowe ESPN America oraz Polsat sport news, jednak na ESPN tylko czarny obraz a PSN wogole nie mam a powinien byc pod 118. Tez tak macie...?
Jak działają ci inne kanały Polsatu (jak nie to antenę trzeba ustawić trochę lepiej) to resetuj dekoder, to od nowa pobierze uprawnienia.
adqs@ tak jak widzisz, ale nie wiem czy jak będą te nowe kanały Canal+ z innymi nazwami, to czy cen też nie zmienią. Teraz oferta fajna.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Julien jest udany ????.Gdybym mógł to bezpośrednio bym mu przekazał swoje obiekcje bez konieczności tłumaczenia.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
nSport dostałeś na 3 miesiące za free, niezależnie od tego czy migrujesz, czy nie. W n dali paczka kanałów z plusem, ale kino itd.
To zrozumiałem, nie zrozumiałem tego fragmentu:
&quot;...Natomiast abonenci CYFRY+ będą mieli dostęp do kanału nSport HD/SD. Oznacza to, że obecni abonenci CYFRY+ będą mogli obejrzeć nadchodzące ćwierćfinały Ligi Mistrzów UEFA (łącznie z meczem 9 kwietnia Borussia Dortmund vs. Malaga CF, transmitowanym wyłącznie w nSport) oraz rozpoczęcie nowego sezonu ENEA Ekstraligi Żużlowej. Dla abonentów Cyfry + interesujących się sportem jest to dobra wiadomość, o ile nie będą zmuszani do zakończenia obowiązujących umów, migrować do nowej platformy, a w ramach paczki programów Canal + (sześć programów), która przestanie obowiązywać 4 kwietnia, dostaną pakiet ze wszystkimi sześcioma kanałami w tej samej cenie, a nie tylko z dwoma, czy czterema.&quot;

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Julien jest udany .Gdybym mógł to bezpośrednio bym mu przekazał swoje obiekcje bez konieczności tłumaczenia.
jaja z tego. Ale wygląda bardzo realnie bo to wrzucił oficjalny pejdż nC+ na pejdża anty nC+ ???? czyli pały miękną, burza na całego, jakiś prezesik poleciał, 3 miesiące gratis nowe kanały, coraz niższe pojedynczo wyrwane oferty. zobaczymy co okres poświąteczny przyniesie ...

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
To zrozumiałem, nie zrozumiałem tego fragmentu:
To tak, jak masz pakiet Canal+, lub nPremium to jesteś zmuszony do migracji, albo rezygnacji, masz miesiąc do namysłu wiec na miesiąc dostaniesz te kanały (na ten miesiąc dostaniesz też cały pakiet Canal+). Jak nie masz owych opcji premium to możesz zostać na starych warunkach do końca umowy i takiego gratisa dostaniesz nSport, albo Ale kino itd. na 3 miesiące. W sumie to z nSportem to łaski abonentom Cyfry nie robią, było nie było przenoszą tam część transmisji sportowych, które były na Canal+.
Ten tekst od Julka to pierwsza klasa ????.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
No to się porobiło ????
Pani wiceprezes Beata Mońka została zwolniona w trybie natychmiastowym w wyniku różnicy zdań ???? szkoda ????
Jeszcze Juliana wywalić to może co z tego będzie ????
&quot;Nie oddamy ani jednego klienta&quot;. Ciekawe czy sama wykupi jakiś pakiecik
edit/ swoją drogą Polacy jak mają wspólnego wroga to mogą cuda zdziałać w sieci. Była ACTA, jest nC+ ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jak z ESPN America , działa komus ?
Maja go likwidowwac od 31 Lipca , ale czy wiadomo czy bedzie do tego czasu u nich ? Czy od 1 Kwietnia sie pozegnamy z tym kanalem w nc+ ?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
W ogóle na razie nie działa.
Mam c+ i liczyłem, że jak włączyli nsport to i espn też, ale niestety nie.Oglądanie MLB będzie trochę trudniejsze.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Jeśli wierzyć opiniom prawników,to NC+ wysyłając te listy informujące o nowej ofercie jako przesyłki zwykłe a nie polecone mogło sobie strzelić w stopę. Wiadomo,że mają jeszcze telefon i mogą do klienta zadzwonić,ale jeśli tego nie zrobią to w żaden sposób nie dowiodą,że poinformowali abonenta o zmianach w ofercie i przymusowej migracji.Chcieli przyoszczędzić 2,4 zł na jednej sztuce,to ci dopiero poważna firma.Beka po raz kolejny;)

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Daj Pan spokój z tym ESPN dodali do oferty a nie działa, co za ironia... Prawda to, że w ogóle usuną ten kanał :?: Czyli mam rozumieć że już ESPN nie będzie w PL :?:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Kanał likwidowany jest na tą częśc Europy od 31 Lipca , wiec 4 miesiace jeszcze bedzie na naszym rynku.
Jak odejdzie nie bedzie gdzie ogladac College Football , MLB , NFL , NHL , College Basketball etc.
Nikt sie na to nie rzuci znajac &quot;nasze&quot; zamiłowanie piłką czy siatkówką
Chyba ze ktos wykupi prawa.
NFL bylo kiedys na Canalu+ na czas Play-Offów i magazyn co weekend.

Do góry Bottom